Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 881
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Somewhere far away
Много са ми странни такива индивиди. Хем те не поддържат супер ред и чистота вкъщи, хем критикуват другите за най-малкото - какво е това , по дяволите !??

# 1 246
  • София
Желание за превъзпитание и жената да се напасне така, че да им е по- калъп.
Аз ще я науча вика, като да говорим за 3 гидишни момиченца.

# 1 247
Полова диференциация. За мъжете няма значение или е срамно да го вършат, но от жените се очаква непременно да са грижовни и да правят сандвич като в онзи виц. Не ви ли е правило впечатление колко е нормално за сам мъж да минава лесно, леко и меко с полуфабрикати и майка му да идва веднъж в месеца да го изпере? Обаче като се появи жена, от нея съвсем сериозно се очаква прясно сготвена храна всеки ден, чистене всеки ден, пране всеки ден, гладене всеки ден и освен това да ходи на работа и да има отличен търговски вид за лична сметка. Ако и си донесе машинка и подстригва гаджето, е бонус.

# 1 248
Има мъже, които обичат да готвят. Поне двама, трима такива познавам.
Единият точно така прелъсти приятелка - с разнообразни, вкусни, здравословни вечери, приготвени от него.

# 1 249
  • София
Анонимен, и да е сгънат и изгладен целият на 90° точно, не прави поведението нормално.

Аз пък не обичам да ми пипат нещата и ако някой започне да ми сгъва и пооправя дрешките, изобщо няма да съм му благодарна дори да не ми натяква. Не съм от най най- подредените. Но имам много подредена мисъл и чист ум, това е по- важно. Joy

# 1 250
Ама вие коментирате някакви дребнави мъжлета. Едва ли тях имаха предвид като "правилните". Явно последните подхлъзват, тоест в началото привличат докато не лъснат липсите. Разсъждавам си, де, не съм се натъквала на такива, затова ми е любопитна конкретиката.

# 1 251
А какво значи въобще 'правилните' и има ли такова нещо?

# 1 252
Има мъже, които обичат да готвят. Поне двама, трима такива познавам.
Естествено, че има, просто темата не е за тях.

Това с правилните мъже май съм го изпуснала.

# 1 253
Колкото по-бързо лъснат липсите, толкова по-добре. Онзи е оставал сам у нас, когато ми е гостувал, докато съм на работа. Искаше да му давам лаптопа си, за да не скучае. Някои хора пробват ли се, не се ли усещат, охххх.

Какво значи правилните? Докато не ги поопознаем, ни се струват правилни или пък обратното. От неправилен да стане по-симпатичен.

# 1 254
  • София
Нар, такива, които са чудни на хартия, а ти изсмукват живеца на практика. Прекалено идеални.

# 1 255
  • София
Трия

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 22:19 от Rockstar

# 1 256
  • Out of the Mix
Анонимна, пиши с ника си.

Остава у вас докато си на работа само вече във връзка, сериозна връзка.
Гадженце просто няма как да се "разполага", без твое присъствие.
От къв зор му даваш лаптопа си, това е лична вещ, някои хора и си ги заключват, и пароли слагат.

Еми то си е риск. Винаги може нещо да излезе. Затова се казва поне 1-2 г. гадженца.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 22:26 от Revoker

# 1 257
Споделих някои по-лични неща и ще си остана анонимна.
Много ясно, че не му дадох лаптопа си Grinning Grinning  Оставането сам беше преценен риск и за малко.
Признавам, че останах безмълвна от факта, че ми го иска, но той си е такъв - уж скромен и тиха вода, а всъщност хлъзгав мухльо.

# 1 258
Нар, такива, които са чудни на хартия, а ти изсмукват живеца на практика. Прекалено идеални.
Лично аз вярвам, че такива си личат и трябва да се разкарват срочно.

# 1 259
  • София
Такива се разкарват предсрочно. Никакви сексове- мексове, вампири.

Общи условия

Активация на акаунт