Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 789
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 365
кукумицинка, благодаря, че го написа, защото почнах да се чувствам асексуална. Докато бъркам боба или мия варовика от мивката ми е само до м*нети.

Да, просто ме изненадва, че мъж на такава сериозна възраст може да си мисли, че е въпрос на гъвкавост дали някоя ще се покачи на кухненския плот и да се разкрачи, докато реже с другата ръка лука, и че много ще се зарадва, ако докато разбърква боба, ѝ бутнат в устата някакъв пишльок да мултитасква.

# 1 366
Пффф, задавих се с кафето.
Кукумицинка, заради теб ще престана да готвя боб 🤣🤣🤣
Скрит текст:
Почвам да се сещам как е възникнала рецептата за боб с наденица ...

# 1 367
Пффф, задавих се с кафето.
Кукумицинка, заради теб ще престана да готвя боб 🤣🤣🤣
Скрит текст:
Почвам да се сещам как е възникнала рецептата за боб с наденица ...

Да, като нищо може някоя да се е ядосала и нали е в кухнята, има нож наблизо...

Иначе, не съм срещала информация да има някакъв значим от статистическа гледна точка брой на жените, които получават оргазъм, докато правят фелацио. Също така, въобще, за да може една жена да стигне до оргазъм, категорично не само не може да мултитасква, но и общо-взето трябва да се съсредоточи и да си изхвърли от съзнанието в този момент проблеми и някакви мисли, които ѝ пречат на концентрацията.

# 1 368
  • София
Наистина не обичам някой да ме докосва, докато съм на плота - демек режа или готвя. Предупреждавам, че държа нож или друго оръжие, да си правят сметката.

А представям си колко трябва да ми е акъла да се хваля с чужди пари!

# 1 369
Аз съм виждал - много. Всъщност, повечето са такива. И това не го казвам с лошо - според мен това е в природата на жените. Имат нужда някой да се грижи за тях, когато отглеждат малки деца, тъй като при хомо сапиенс бебетата се раждат безпомощни и майката е вързана с тях - не може даже да ги остави за да иде да търси храна. Има нужда от мъж, който да осигурява ресурси в този период. Сега феминистките може да ми се обидят, ама това си е в генетичната памет. Жените, които са забременявали от мъже, които след това изчезват или не могат да осигурят храна, подслон и сигурност, са изчезнали от генофонда. Останали са "меркантилните".
Сега нещата може да са по-различни, ама това е от 50-100 години, а генофондът си е същият като от зората на човечеството.

Аз нямам нищо против да харча пари по жени, правил съм го много, и сега го правя (по моята си). Имам против обаче да харча пари по жени, които никакви не са ми и след 1-2 вечери ще ми кажат "нека да бъдем само приятели", защото прическата ми не била по последната мода, или музикалният ми вкус не им харесал.
Това го казвам понеже видях, че пак стана дума кой да плащал сметката на първа среща.

# 1 370
Говори се така все едно тея бебета са само на жената и мъжът прави жертва грижейки се за тях. Никой не го кара да има деца реално.

# 1 371
Крис, плюй си в пазвата, че не ти си налага да харчиш пари за срещи защото на такива не си ходил от близо 20 години и имаш жена, и стига с този отдавна разяснен казус, който дъвчите във всяка тема, защото няма какво друго. Това, че мислиш жена си за меркантилна го разбрахме.

# 1 372
Аз съм виждал - много. Всъщност, повечето са такива. И това не го казвам с лошо - според мен това е в природата на жените. Имат нужда някой да се грижи за тях, когато отглеждат малки деца, тъй като при хомо сапиенс бебетата се раждат безпомощни и майката е вързана с тях - не може даже да ги остави за да иде да търси храна. Има нужда от мъж, който да осигурява ресурси в този период.
Това е меркантилна жена??? Това?????
Боже! Земята вика Крис!

Наистина, не мога да повярвам какво чета, при това от женен мъж, при това от баща.

# 1 373
Меркантилна жена - жена, която очаква бащата на децата ѝ да се грижи за тях Joy

# 1 374
Значи тези, които са на яхтите, са меркантилни. Тези, които не са яхтите, пак са меркантилни, защото им се иска да са яхта. Тези, които дори не се сещат за яхта, са неосъзнато меркантилни, защото подсъзнателно им се иска да са на яхта. Хаха, евала.

# 1 375
Зависи каква е дефиницията на 'меркантилна'.
Ако се има предвид жена, която очаква мъжът да има ресурси - важи това, което написах по-горе. За мен това е смисъла.
Която се чувства немеркантилна, нека си избере за мъж някой готин пичага, може да е безработен и по цял ден да пуши трева, но ако е секси и кара пеперудките да пърхат - нейна си работа.

Иначе можем да се заровим в дефиниции и семантика коя думичка точно какво значела.

# 1 376
Значи ромките и подобни на тях, които се размножават от безработни мъже, не са меркантилни, защото очакват ресурс от държавата, не от мъжа си. Значи те са за всички, които търсят немеркантилна жена. Е значи, имате доста избор:)

# 1 377
  • Out of the Mix
Крис, аз не познавам жена от София, и не само, над 30, която да не работи, да не е с образование, да не се е подсигурила, мислейки за бъдещето си, евентуално дете, семейство. А жилище всяка има.
Мъжете също, всеки има жилище, някаква работа, професия, други бизнеси.  
Среда явно.
Въпросът за "ресурса" изобщо не седи на дневен ред за 2-те години, когато жената е най-уязвима, защото всички около мен 33-35+, са се подсигурили отдавна и двамата, преди да направят бебето.
Вече, ако някоя си мисли, че ще легне, муфти, върти на пръста си, манипулира, кофти отношение, е неин проблем, и такива ги избягваме, и си им личи.
Тук веднага посочвам 4-6 дами, като първоописаните, не е и нужно, те си се знаят, едната наскоро роди бебчИ. Поздрави за нея. Sunglasses
Лелите 44-45+ не ги коментираме.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 10:59 от Revoker

# 1 378
Не знам какви лели на 44-45 ги гонят някои потребители, след като са на 40 и кусур години самите те. То вярно пак стигаме до "аз на 40 съм млад и зелен, а наборките ми са на средна възраст, защото то времето е относително, Айнщайн го е доказал, и жените след 25-годишна възраст започват да остаряват 3 пъти по-бързо от мъжете".

# 1 379
кукумицинка, благодаря, че го написа, защото почнах да се чувствам асексуална. Докато бъркам боба или мия варовика от мивката ми е само до м*нети.

Да, просто ме изненадва, че мъж на такава сериозна възраст може да си мисли, че е въпрос на гъвкавост дали някоя ще се покачи на кухненския плот и да се разкрачи, докато реже с другата ръка лука, и че много ще се зарадва, ако докато разбърква боба, ѝ бутнат в устата някакъв пишльок да мултитасква.

Е, ама натюрела му е балансиран и успешен!
След 2000 - ия пост даже и украинка би разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт