Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 018
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 050
В България още след седми-осми клас малко или много се сегрегират хората в различните училища или паралелки, та общо-взето обичайната среда е от сравнително равностойни, не като финансов статус, а като стремежи някакви, като интереси за бъдещето.

# 1 051
Влизам, със закъснение (както си е по закон и ред), единствено за да вметна дребна забележка.
Джентълмена е прав, колкото и да не ви се ще да признаете.
Народа отдавна е забелязал, че хубавите ябълки свинете ги ядат Wink

Не е прав за курорта, който се нарича Куршевел, а не Крушавел, (като от круша?). Мястото е чудничко, препоръчвам. Освен това в околностите му, главно по труднодостъпни места из гранитните стени, се намират планински кристали в изобилие. Това в отговор на поста, че в бгмамата нямало. Значи, има места, където има Wink Лично съм събрал няколко по-малки от иглите Бионасе (нямат общо с Бионсе Wink и други, по-големи оставих да си стоята там, защото са по-красиви неотчупени от естествената им среда Simple Smile.
Друго, което го има в изобилие там, са планинските кози. И козли. Едни с го-о-олеми рога. Вити.
-------------------
Из гранита по българските планини се среща повече гранат - полу-скъпоценен камък, който лесно може да бъде сбъркан със скъпоценния рубин. Simple Smile Simple Smile
Та по темата. Кристали, рубини или гранати - всеки преценява за себе си доколко са му нужни, къде да ги търси и колко усилия да вложи в търсенето.

# 1 052
Цял живот имам около себе си изключително интелигентни хора, които очакват да ги разбера от половин сричка. Ти просто пишеш глупости, че и несвързано. Стига си се напъвал, става миризливо.

# 1 053
  • София
Достатъчно дълго съм висяла в компании, наблюдавала съм динамика с гаджета, без гаджета, с други гаджета, после в семейни компании, които са споделяли как са се запознали, какво е било преди това. Моята статистика е, че който е искал да има избор, е имал. И от двата пола.
Живеем в свободна страна, съответно имаме свободен избор. От това къде да отидем, кого да заговорим, понастоящем онлайн или офлайн, до това, с кого да останем.
Ако някой реве: "ама аз нямах избор", то това е било пак негов личен избор!!

Лично аз, в момента съм може би твърде селективна, но поемам отговорността, че това е моят личен избор.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 19:56 от Rockstar

# 1 054
Напротив, даваш ми надежда, че ако се постарая, може пък накрая да се разкарат разни, имащи се за умни само защото са, хъм, нелицеприятни.

# 1 055
  • София
Стига се заяжда с момчето, безработицата и мързелът депресират.

Сега ще влезне и от другите си профили, да те нахока едно хубаво и ще видиш

# 1 056
Алтернативата ми е пълна мивка без миялна, а не готвих аз.

# 1 057
  • София
Мче баш по темата съм си. Нали си говорим за работата при търсене на скъпоценния камък? Или от общи приказки забравихте за какво си говорите?

Е, забравихме, така става понякога.
Кажи за работата при търсене на скъпоценния камък. Ти ли го търсиш активно, или се оставяш да бъдеш намерен.

# 1 058
  • София
Тази тема се опитва да се превърне в луксозна версия на Тиндър Simple Smile

Иначе се вижда и тук, че като се пита каква е работата на мъжа не се явява мъж, който да твърди, че работата му е да стои и да чака някоя да го подсети, че я харесва.

# 1 059
Какво казва класикът Оскар Уайлд:

"Джентълмен е някой,който никога не наранява нечии чувства без да иска" Yum

# 1 060
  • Обран бостан ;)
Понеже се застоях в този раздел на форума и с изумление чета в тема след тема как жените канят мъжете на среща, те пращат покани в социалните мрежи, те пишат първи съобщения, а след това по срещи държат да делят сметките, да си носят сами куфарите и прочее. Какво остава да правят мъжете? Каква е тяхната работа в цялата история? Седят като принцеси и приемат, или отхвърлят?

Пиша искрени въпроси, защото или съм вече твърде стара, или никога не съм знаела как всъщност стоят нещата за повечето хора и както винаги, благодарение на форума, мога да науча много. Няма да ползвам нищо от темата за комерсиални цели, просто ми е любопитно.
Е, нали за това се борят феминистките - да сте по-мъже от мъжете. Трябва да сте доволни. Wink

# 1 061
  • София

Е, нали за това се борят феминистките - да сте по-мъже от мъжете. Трябва да сте доволни. Wink
Не мисля, че се борят за това. Борят се за равни права, не за ликвидиране на женския пол. Някои го разбират погрешно, а от разбиращите погрешно някои са жени. Това не променя факта, че феминизма се бори да не си записана в паспорта на мъжа, не да имаш свой паспорт като мъж, ако си жена.

# 1 062
Биологично мъжете и жените не могат да бъдат равни и следователно и социално не могат... Плюс това съществува война между половете. Война в добрият смисъл на думата...

# 1 063
Говорим за право на собственост, работа, образование, гласуване и т.н. Неща, които до сравнително скоро  жените ги нямаха като права. Сега като цяло тези цели са постигнати извън някои ислямските държави примерно. Това е феминизъм и разбира се като всяко движение понякога му се изпуска края и отива в някоя екстремна точка, или се тълкува на който както му изнася.

# 1 064
  • София
Биологично мъжете и жените не могат да бъдат равни и следователно и социално не могат... Плюс това съществува война между половете. Война в добрият смисъл на думата...
Не могат да бъдат еднакви. Какво значи, че не могат да бъдат равни? Жените трябва да получават по-ниска заплата, защото са жени или не могат да имат определени граждански и социални права, защото са жени?

Общи условия

Активация на акаунт