Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 193
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Темата е за информация за новите тенденции. Нито е за оплакване, нито е за обобщение. Има си прослойка, при която и преди, и сега, нещата са ясни при възпитанието и на двата пола. Това няма да се промени. При останалите въпросът беше модерно ли е жените да вземат инициативата за първа среща и се оказа модерно за интернет свалки, в реалността все още всичко си е по-традиционно.

Gentleman of Leisure
, пак настоявам да ни съобщиш като си взаимствал никнейма от woman of lesure, която е луксозна домакиня богата по баща или мъж, ти по коя от двете линии не работиш? Защото и такава мода се просмуква, мъже държанки, затова питам.

# 1 036
  • София
Съгласна съм с Бояна и обобщението и за оф и онлайна.
Макар че, съвсем новата порода неджентълменки е особено агресивна откъм подходи да придърпа някой мъж.

# 1 037
  • София
Съгласна съм с Бояна и обобщението и за оф и онлайна.
Макар че, съвсем новата порода неджентълменки е особено агресивна откъм подходи да придърпа някой мъж.
Да, забелязва се неразбираемо настървение за мъже, иначе характерно за рускините, но там си имат реални исторически причини, тук не.

# 1 038
  • София
Само че освен исторически причини си имат и мурафети.
Настървена жена, без да владее женствеността си и женските номерца, си е като дръгливата каракачанка пред месарницата ни.

# 1 039
Имаше някакво приложение за запознанства, където за да стане възможен чата, освен взаимно харесване, трябва първа жената да пише на мъжа и той да ѝ отговори в някакъв интервал от време, ако реши. Явно се опитват да наложат тази мода. За мен това е неестествено и не ми идва отвътре да го правя.

# 1 040
  • София
Ама, напират.
Без никаква подложка, освен някаква визия.
И имат известена успеваемост, трябва да призная.

Анонимс, има го това, за да се избегне прекомерното нахалство на мъжете.

# 1 041
  • София
Постоянството - майка на прогреса.

# 1 042
Ами чувала съм подобни обяснения за тази схема, но всъщност същия ефект за предпазване от нахалство се постига и без този елемент - като могат да ти пишат единствено профили, които харесваш, тоест си отсял вече. Според мен си е чисто тенденциозно, за да видят колко жени се прехласват по 'новата мода' да бъдат активната страна и да се втълпява като нормално, един вид.

# 1 043
  • София
Да, няма логика. Ти като вече си цъкнал "да", значи си ОК да ти пише конкретният човек. Какви са тия глупости - да се редят като на аудиенция при кралицата, че и да реши дали да ѝ отговори. Дори Кралицата, като ти е задала час, си сигурен, че ще се яви и отговори.

# 1 044
  • София
Хайде сега, жените издържат семейства, деца, наравно с мъжете, правят кариера, изобщо всичко възможно, в крайна сметка опряхме до това да са и активната страна в контакта, нищо работа.

И според мен това е не много нова тенденция.
Форматът е "искам всичко и веднага' и вече май не им пуска почти незабележими знаци като знак за контакт.

После си ги прибират у дома, настаняват ги на дивана, раждат им деца и по някое време стават излишни.

# 1 045
  • София
Хайде сега, жените издържат семейства, деца, наравно с мъжете, правят кариера, изобщо всичко възможно, в крайна сметка опряхме до това да са и активната страна в контакта, нищо работа.

И според мен това е не много нова тенденция.
Форматът е "искам всичко и веднага' и вече май не им пуска почти незабележими знаци като знак за контакт.

После си ги прибират у дома, настаняват ги на дивана, раждат им деца и по някое време стават излишни.
Темата е за контакта. За другите неща, които някой счита за по-важни, има свободата да си пусне друга тема.

# 1 046
  • София
Опита ми с приложенията е такъв - направих акаунт за моя по- голяма приятелка, без снимки, написах възраст, интереси, статус и какво търси в диапазон 45-49г. Докато се кискаме и се чудим какво се прави, то се изля един билюк мъже да ѝ пише, от 25 годишни до 60. Няма снимка, няма нищо.
Толкоз ли е глад там за нови хора?

Иначе, точно нея накарах да пише на мъж с когото я бяха запознали случайно и от едно греяно вино, та трети месец вървят нещата.

# 1 047
От моя кратък опит в приложение преди години, беше същото. Налазват те безброй мъже и уж имаш безкраен избор. Оказва се обаче, че повечето са напълно сбъркани, въпреки читаво изглеждащи профили. Ако си културен и ги режеш веднага като усетиш, че са хаховци и не им минат евтините номерца, направо агресират и изливат мизогинията си. Бързат да те докладват, преди да го направиш ти. Съответно мен така ме баннаха до живот,  без дори да съм обидила някой, но и без това за мен бе загуба на време и доста негативно изживяване сред всички кукундрели там. Joy

# 1 048
После що ни трябват мъже .. ?!? Някой да каже логична причина, моля? За кво са ни? Rolling Eyes

# 1 049
  • София
Е, Мая, ти си още прясна и мислиш така.
Моята приятелка беше същата, но после се окопити и поиска друг вид общуване. Децата ѝ и приятелите ѝ не можем да ѝ го дадем.
Имаше два злочести опита, но тя няма никакъв качествен опит в тези отношения. Нито чуваше, нито виждаше какво става. Но е чист и добър човек и мислеше, че всеки е такъв.
Това, тя да пише на мъж - абсурд. Но пък сега ми казва, че се радва го е направила.

Общи условия

Активация на акаунт