Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 018
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Living for Pleasure
Лъвице все се опитваш да извъртиш нещата към нещо което въобще не съм визирал и дискутирал. Не ме интересува какво е било преди. Нито махам с пръст или соча виновни. Нито давам идеи как или в каква насока да се променят нещата. Вече го написах - аз не участвам във взимането на решенията какви да са правилата на играта, и така или иначе съм принуден да я играя без значение каква са те.

Просто правя неутрално описание на ситуацията която се дискутира в темата. Все се опитваш да ме изкараш сякаш аз съм лошия като посочвам фактите.

# 1 141
Ако избора на жените се свежда до това дали има хобита и ходи на фитнес, дълго ще си ходят сами.
Като, че това е най- важното в една връзка.

# 1 142
  • Пловдив
Ако избора на жените се свежда до това дали има хобита и ходи на фитнес, дълго ще си ходят сами.

И бели зъби ....и да на някой, това им е по важно .....и тези "някой" се оказват доста солидна извадка

# 1 143
За жените не - в повечето случаи поне, но я питай мъжете. Един от първите им въпроси при запознанство след това какво работиш и с кой живееш, е 'спортуваш ли?'. Всъщност сега като се замисля повечето от мъжете, особено мрънкащите колко са лоши и претенциозни жените, имат повече изисквания към жените, отколкото към себе си, и после се чудят що така ставало.. Joy

# 1 144
  • София
Солидната извадка ще си кука и ще ни обвинява онлайн за краха на интимния си живот, толкоз.

От темите околовръст и настойчивостта на мъжете каква трябва да е една жена, за да се котира, оставам с впечатление, че пак жените са адаптивните и с по- широк мироглед.

# 1 145
  • София
Лъвице все се опитваш да извъртиш нещата към нещо което въобще не съм визирал и дискутирал. Не ме интересува какво е било преди. Нито махам с пръст или соча виновни. Нито давам идеи как или в каква насока да се променят нещата. Вече го написах - аз не участвам във взимането на решенията какви да са правилата на играта, и така или иначе съм принуден да я играя без значение каква са те.

Просто правя неутрално описание на ситуацията която се дискутира в темата. Все се опитваш да ме изкараш сякаш аз съм лошия като посочвам фактите.

Ама аз просто си дискутирам, теб пък къде съм опитвала да те изкарам нещо? Играта всеки се мъчи да я играе, много не успяват и си търсят оправдание навсякъде извън тях. Съответно изкарвар играта лоша, другите играчи лоши и т.н. А то играта си е просто естествен еволюционен процес. И аз се опитвам да опиша това, което аз намирам за обективната реалност.

# 1 146
  • София
Любовта къде остава? Това с игрите са тъпотии, поне за мен.
Очевидно е, че и двата пола се справят добре и сами. Значи може само по любов, пък и от разговорите тук виждам, че повече се търси половинка като социален аксесоар, не като човек любим.

# 1 147
  • Пловдив
Любовта къде остава? Това с игрите са тъпотии, поне за мен.
Очевидно е, че и двата пола се справят добре и сами. Значи може само по любов, пък и от разговорите тук виждам, че повече се търси половинка като социален аксесоар, не като човек любим.

Най после стигнахме до проблема.

Сякаш вече не се търси Любим/а ...търси се партньор (в онзи другият бизнес смисъл)

# 1 148
Добре че нямаше социални мрежи когато аз бях на пазара в битка за жената на живота ми.
Сега е просто някаква откачена игра не толкова да си намерим сходна душа, а по-скоро да не се прецакаме.

# 1 149
  • София
Мъжете трябва да превъзмогнат нежеланието си да дават любов, а жените своята неохота да приемат любов. Понеже жената се страхува, че няма да я получи, затова я отхвърля. От друга страна мъжът се страхува от провал и дава най- малко от себе си.

Положението е “със стиснати кълки бебе се нѐ ражда. Даване и приемане му е майката .

# 1 150
  • София
Игра е за хората, които имат трудности. Опитват се да облекат цялото нещо в термини, за да им е по-лесно. За повечето хора е просто живот - ухажват се, влюбват се, разделят се, после се влюбват пак, женят се, правят деца, радват се, плачат, ликуват... просто го живеят този живот, с всички възходи и спадове.

# 1 151
  • Living for Pleasure
И ти и много жени в темата измествате смисъла на това което казвам (или се правите че не го разбирате). Аз посочвам че жените са тези с избора. Те са тези които имат agency (не ми хрумва правилната дума на български). Те са тези които създават цялата ситуация. Тоест включване като "Играта всеки се мъчи да я играе, много не успяват и си търсят оправдание навсякъде извън тях. Съответно изкарва играта лоша, другите играчи лоши и т.н." е малко "неадекватно" (non-sequitur). Няма никакво значение кой какво мисли за играта, другите играчи и прочее. Смисъла е че има тема за недоволство от реалност в обществото което е генерирано само и единствено от жените... в женски форум с недоволни жени, чудещи се как се стигнало до тук (и по други теми оплакващи се колко е зле положение и какво да се прави).

Не е въпрос на чуденки и оправдания или мъчене да се играе играта или какво ли не друго. Топката е във вашите ръце, от вас зависи ситуацията как ще се развие, и никой не може да ви попречи да създадете реалността която искате да съществува по този въпрос. Ако ви харесват нещата както са - защо темата и цялото оплакване? Ако не - няма място за оправдания или търсене от къде идва проблема. Всичко е във вашите ръце.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 19:55 от Gentleman of Leisure

# 1 152
  • София
Братле, вече говорим за любов. Свърши твоята с игрите Wink

# 1 153
  • София
Ма, ние ли да им вдигаме качествата на тези, дето ги нямат?!

Избираме, решаваме, ама за плявата отговорност НЕ НОСЯ.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 19:52 от Ms.Gorgeous

# 1 154
  • София
Джентълмене, ти се опитваш да изкараш, че жените определят всичко, и около това си изграждаш наратива. Не е вярно, че мъжете са безгласни приемници на женските претенциите. Всеки един мъж или жена кове собствената си съдба. Дали той ще се съобразя, ще се съобразят с него или съобразяването ще е взаимно, зависи само от него. На света им предостатъчно типажи, та да намериш този, който ти импонира и достатъчно негови представители. Ако не можеш, грешката е в теб.

Общи условия

Активация на акаунт