Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 002
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Living for Pleasure
Ей няма по-трудно нещо на Земята от това на накараш жена да осъзнае отговорността за изборите си.

Лъвице и сега ако цитираш къде съм говорел за себе си те признавам.

# 1 156
Точно коментиращите,  последните страници не се оплакваме,  защото имаме мъже, ама това не отрича факта, че мъже на днешно време, все по- малко има.
Както каза Абуто, добре, че намерихме в едни по- нормални времена, че сега е страшно.

# 1 157
  • София
Тук единици са се оплакали. И аз изследвам, лични проблеми с мъжете не съм имала. Обичаме се и се разбираме. Отглеждам и подрастващ мъж, и него го разбирам и ценя, надявам се да се обича с жените в живота си и той.

# 1 158
  • София
Ей няма по-трудно нещо на Земята от това на накараш жена да осъзнае отговорността за изборите си.

Лъвице и сега ако цитираш къде съм говорел за себе си те признавам.

Оказва се, че да прехвърлиш цялата отговорност върху нея също не е лесно Wink

Къде съм казала, че говориш за себе си?

# 1 159
  • Living for Pleasure
Всеки път като кажа нещо обективно, ти отговаряш с нещо отделно и субективно/емоционално. С последния си пост потвърждаваш че пишеш само offtopic non-sequiturs?

# 1 160
  • София
Съжалявам, не съм запозната с терминологията от ораторските спорове, съответно изисквам конкретен пример.

# 1 161
  • София
Май е време да започнеш да говориш за себе си, не от името на всички.
Иначе на социологическа логорея прилича.

# 1 162
  • Out of the Mix
Овенчето Animal Ram, като заапе не пуска, а оня се напиня, като глист на буца срещу рогите му.

Върти се в кръг и някакви безсмислени анализи/спорове, нищо не се казва.

# 1 163
  • Living for Pleasure
Май е време да започнеш да говориш за себе си, не от името на всички.
Иначе на социологическа логорея прилича.
Аз не притежавам обективните факти, следователно не мога да говоря за себе си/от субективна гледна точка то въпроса на темата.

# 1 164
  • София
Обективно жена не си виждал?

# 1 165
Мне, просто повечето мъже се пробват да се харесат на жени, които са им значително над нивото, а жените повечето имат ясна самооценка и за тях това не са реални кандидати, защото с повечето такива и кафе не биха пили. От там и заблудата на мъжете, че жените имали прекалено много претенции. За тях може и да са много, за жените не са.

Анджък де !
Баш така си е, ама като си казала "А", не е зле и да продължиш с "Б".
Много станахте умните, способни и красиви жени, и сте значително над нивото на повечето мъже.
Логично - за всички желаещи жени няма достатъчно умни и способни, поне на тяхното ниво, мъже.
От тук и подобни оплаквачески теми в стил - Аз съм егати пича (в женски род Wink ), а България не ме обича...
Вероятно сте чували, в Китай мъжете са с около 100 милиона повече от жените. И пак няма, бе, и в склада няма, и старшината не дава, достатъчно мъже за желаещите способни и умни (е, даже и хубави се срещат) китайки.
Не си търсете мъж китаец, няма да пробиете в оная конкуренция там Simple Smile
Вече почва да пробива през мъглата на либерастията истината, че демографията е от малкото обективни фактори, които няма как да се изманипулират. Тя не лъже. Заради което демографските статистики бяха полу- и даже съвсем забранени в доста части на света, уж богати, умни и способни. Прочетете нещо от Емманюел Тодд или Паскал Брюкнер, едни от много малкото прогностици, чиито предвиждания се сбъдват. Има и други, ама няма всичко да ви снасям, нали вие сте по-умните?
Та така с женската ясна самооценка...

Съжалявам, не съм запозната с терминологията от ораторските спорове, съответно изисквам конкретен пример.

Белотаджиите казват "- Кьорав карти не играе." Запознай се и пак заповядай.

# 1 166
Цитат
Мне, просто повечето мъже се пробват да се харесат на жени, които са им значително над нивото, а жените повечето имат ясна самооценка и за тях това не са реални кандидати, защото с повечето такива и кафе не биха пили.
Аз имах обратния проблем.
Отхвърляха ме заради по-висока квалификация от необходимото. Каваха ми - "Ти заслужаваш нещо по-добро, с мен ще трябва да се върнеш няколко нива по-надолу, а това ще ти отреже крилата. За теб  "скай ис дъ лимит".
И се хващаха с някой тъпанар.

# 1 167
  • София
Ами права е била жената, Абуто, не заслужаваш ли някоя, която не търчи при тъпанари?

Белотаджиите казват "- Кьорав карти не играе." Запознай се и пак заповядай.

Тц, нямам намерение да се запознавам с ораторски похвати, които се използват при липса на аргументи, защото дори когато не знам значението на термина, ми е изключително ясно с каква цел цъфва в нечий пост.

# 1 168
  • София
Хората в ниво ли се влюбват? Честно? Това за пръв път го чувам.
Пак се връщаме на търсенето на половинка като необходим социален атрибут, защото човек не трябвало да е сам. Пък жена сама това все още е неприемливо.

# 1 169
  • Обран бостан ;)
Аз го обясних просто преди и никой не ми каза иначе че не се съгласява/разбира.

Във сферата на връзките, жените задават правилата на играта. Мъжете като избор имат само или да я играят по тях спрямо възможностите им, или не.
Скрит текст:
Съответно жените са тези които моделират поведението на мъжете що се отнася до връзките. Жената иска мъж Х, и само такъв допуска до връзка с нея, никой в свободния свят не може да я накара иначе. На останалите мъже каквото и да им е поведението, каквото и да си мислят, или искат, няма никакво отражение в реалния свят при връзките и никакво отражение върху жените - те не са във връзки с тях. Съответно поведението което виждаме е пряко следствие на селекцията на жените. Ако няма X, Y или Z качество при мъжете, това е защото не се селектира спрямо него. Ако се селектираше - мъжете щяха да се адаптират към него, отново кой колкото може (или иначе казано, предлагането рефлектира търсенето).
Тези които не им харесва наградата накрая на играта спрямо усилията нужни да спечелят не играят съответно.
Толкова е просто.

100% истина, но трябва да има отбор (юнаци), Wink които да ги следват. Ако юнаци няма , каквито и правила и да налагат - файда йок.

Любовта къде остава? Това с игрите са тъпотии, поне за мен.
Очевидно е, че и двата пола се справят добре и сами. Значи може само по любов, пък и от разговорите тук виждам, че повече се търси половинка като социален аксесоар, не като човек любим.

Къдееее си вяяяяярна ти любооов народна.  Wink

Така и не намирам обяснение защо повечето жени смятат, че като се правят на мъже се издигат в очите на нашия пол. Ако се следва тяхната логика и един мъж започне да се прави на жена, жените ще трябва да започнат да му се лепят.
Съмнявам се.

Общи условия

Активация на акаунт