Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 845
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Има пари - угажда си.

# 1 291
Като чета тук някои коментари,разбира защо Тръмп сключи споразумение с бившата си жена Ивана,забраняващо и да говори за бракът им. Yum
Кои коментари? Пропуснала съм нещо интересно явно.
Някои злословят за бившите си... Вярно без да споменават имена,ама...

# 1 292
  • София
Няма логика да злословиш към настоящ.

# 1 293
  • София
За мен говори май. 🤣🤣
Впрочем Ивана Тръмп има издадени книги за брака им и то не една!

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 11:32 от Rockstar

# 1 294
Точно Ивана Тръмп е разкрила, че си е присаждал коса и правил липосукция на корема Joy

# 1 295
  • Обран бостан ;)
За мен говори май. 🤣🤣
Скрит текст:

Приказки под шипковия храст Wink

Лично за мен най-разрушителното нещо в една връзка е егоизма.
Това искам, така го искам, сега го искам, вече не го искам и т.н. ,а после "ама защо никой не се интересува от желанията ми?" Ами ти от чии желания се интересуваш, че и той да се интересува от твоите ?.

# 1 296
  • Пловдив
Цитат
Да си пускам ли рекламата Rolling Eyes

Цитат
Давай .Yum

Влюбчив съм , все още наивен и се намират остатъци на сърце Relaxed

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 12:11 от Sun2000

# 1 297
Добре де,какъв е смисълът Ивана да разказва,че Тръмп си е присадил коса? Или правил липосукция? Yum Лично тя какъв смисъл влага в това да огласява иначе верни факти? И кого го интересува косата на Тръмп истинска ли е или присадена?
А и щом Ивана безнаказано клюкари,значи споразумението и с Тръмп не е чак толкова драконовско. Или той не може да оспори тези факти пред съда...За косата и т.н.

# 1 298
  • София
За мен говори май. 🤣🤣
Скрит текст:

Приказки под шипковия храст Wink

Лично за мен най-разрушителното нещо в една връзка е егоизма.
Това искам, така го искам, сега го искам, вече не го искам и т.н. ,а после "ама защо никой не се интересува от желанията ми?" Ами ти от чии желания се интересуваш, че и той да се интересува от твоите ?.
Знам, че говоря лошо за БМ, ама неговият егоизъм беше страшен. Когато си науми нещо, то трябваше да стане по неговият начин, независимо че това нещо беше изключително некомфортно за цялото останало семейство. И говоря за кардинални неща като жилище, финанси, месторабота и подобни, а не за някакви дреболии.

# 1 299
  • София

Кои? Признавам, че някои страници ги прехвърлих по диагонал.

# 1 300

Еми най-пресен е коментара над твоя...

# 1 301
  • София

Еми най-пресен е коментара над твоя...
О, ясно. С цялото ми уважение към Рокси, коментарите за нейния бивш са из всички теми през последните години, защото преживява тежък развод, но ги пропускам. Но той не е Тръмп, надали някой изобщо би се сетил кой е.
При мен е по-различно, но пък аз и на живо нямам навика да коментирам единствения си бивш мъж.
Тук споменах единствен случай на наглед съвършен човек, но става дума за нещо преди хиляди години, което изобщо не е било официално или продължително, за да направи някой връзката. Иначе е супер грозно и разбирам какво искаш да кажеш.

# 1 302
  • Обран бостан ;)
Знам, че говоря лошо за БМ, ама неговият егоизъм беше страшен. Когато си науми нещо, то трябваше да стане по неговият начин, независимо че това нещо беше изключително некомфортно за цялото останало семейство. И говоря за кардинални неща като жилище, финанси, месторабота и подобни, а не за някакви дреболии.
И аз това казвам.

Добре де,какъв е смисълът Ивана да разказва,че Тръмп си е присадил коса? Или правил липосукция? Yum Лично тя какъв смисъл влага в това да огласява иначе верни факти? И кого го интересува косата на Тръмп истинска ли е или присадена?
А и щом Ивана безнаказано клюкари,значи споразумението и с Тръмп не е чак толкова драконовско. Или той не може да оспори тези факти пред съда...За косата и т.н.

Както писах в моята тема - отдавна не приемам книгите като 100% истина, даже и на 50% не са. Да не говорим пък за разни инфлуенЦърчета, дето цял ден се зверят в една камера и са компетентни по всички въпроси.
Имала време жената - писала. После издателя прави четка на Тръмп - издава и хората, жадани за пикантерии купуват.
Всичко е кинти.

# 1 303
  • София
Ок, спирам. Даже ще го похваля в духа на темата - той явно си свърши работата при започване на връзката ни.

# 1 304
То при една раздяла никога не е проблемът само в единия обикновено, а може и никой да няма проблем, просто двамата да са супер различни. Има хора не обичат промените, а аз нямам проблем с тях. Мога да се местя да живея в различни градове, държави и да се приспособявам, бих го направила заради мъж и го правя, ама има някаква реципрочност.

Общи условия

Активация на акаунт