Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 845
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 305
Скрит текст:
За мен говори май. 🤣🤣
Впрочем Ивана Тръмп има издадени книги за брака им и то не една!
Скрит текст:

Приказки под шипковия храст Wink

Лично за мен най-разрушителното нещо в една връзка е егоизма.
Това искам, така го искам, сега го искам, вече не го искам и т.н.
Скрит текст:
,а после "ама защо никой не се интересува от желанията ми?" Ами ти от чии желания се интересуваш, че и той да се интересува от твоите ?.
Така написано и тук написано може и да звучи зле, обаче аз съм го гледала наживо, когато бях 20+. Същите думички, с капризно-провлачено гласче, въртящи очички, къса поличка, дълга косичка и подчертано деколте. И момъкът беше всичко друго, но не и недоволен. Оттогава научих: не е луд, който яде баницата и да не съдя избора на хората. Поне не само по видимото.

# 1 306
Скрит текст:
За мен говори май. 🤣🤣
Скрит текст:

Това искам, така го искам, сега го искам, вече не го искам и т.н. ,а после "ама защо никой не се интересува от желанията ми?" Ами ти от чии желания се интересуваш, че и той да се интересува от твоите ?.
Пак забихме в някакви крайности. Всеки нормален е в някаква степен егоист и как така няма да имаме никакви желания, очаквания и претенции към партньора до нас.

# 1 307
  • Обран бостан ;)
Влюбчив съм , все още наивен и се намират остатъци на сърце Relaxed

Слабичко.

Може така:
"СЪН 2000 - силата е в теб".

или

"Амон Ра ще огрее твоя път като никой до сега". (Амон Ра - бог на слънцето в древен Египет).

# 1 308
  • Пловдив

Слабичко.

Може така:

или

"Амон Ра ще огрее твоя път като никой до сега". (Амон Ра - бог на слънцето в древен Египет).

Прекалено обикновен съм за такава презентация 😄😄

# 1 309
  • Обран бостан ;)
Да не мислиш, че Шварценегер знае как се работи с бормашина.

Дръж това, кажи така, ей ти 10 бона.

Скрит текст:
Скрит текст:
За мен говори май. 🤣🤣
Скрит текст:

Това искам, така го искам, сега го искам, вече не го искам и т.н.
Скрит текст:
,а после "ама защо никой не се интересува от желанията ми?" Ами ти от чии желания се интересуваш, че и той да се интересува от твоите ?.
Така написано и тук написано може и да звучи зле, обаче аз съм го гледала наживо, когато бях 20+. Същите думички, с капризно-провлачено гласче, въртящи очички, къса поличка, дълга косичка и подчертано деколте. И момъкът беше всичко друго, но не и недоволен. Оттогава научих: не е луд, който яде баницата и да не съдя избора на хората. Поне не само по видимото.

Били са в началото, още преди да му е кипнало.
В един момент нито късата пола, нито дългите крака, нито готините "сиси" могат да компенсират останалото. С две думи - мине ли ти от една жена, до там е.

# 1 310
  • София
Обаче в един момент, имаш не само жена, ами цяло семейство, с което трябва да се съобразяваш и не може да тропнел с краче и да кажеш "няма пък да направя това за вас".
То впрочем това се вижда още от самото начало - когато един мъж има възможност , но нарочно не си дава зор за една жена, то няма смисъл да се започва.

# 1 311
  • Обран бостан ;)
Обаче в един момент, имаш не само жена, ами цяло семейство, с което трябва да се съобразяваш и не може да тропнел с краче и да кажеш "няма пък да направя това за вас".
То впрочем това се вижда още от самото начало - когато един мъж има възможност , но нарочно не си дава зор за една жена, то няма смисъл да се започва.
Това е друг случай.
Малко като вица "аз съм спал докато се женя ".
Знам, че не  ти е смешно, но ..

# 1 312
Полова диференциация. За мъжете няма значение или е срамно да го вършат, но от жените се очаква непременно да са грижовни и да правят сандвич като в онзи виц. Не ви ли е правило впечатление колко е нормално за сам мъж да минава лесно, леко и меко с полуфабрикати и майка му да идва веднъж в месеца да го изпере? Обаче като се появи жена, от нея съвсем сериозно се очаква прясно сготвена храна всеки ден, чистене всеки ден, пране всеки ден, гладене всеки ден и освен това да ходи на работа и да има отличен търговски вид за лична сметка. Ако и си донесе машинка и подстригва гаджето, е бонус.

Винаги съм се чудила на желанието на голяма част от жените да скочат и с двата крака в това. И даже да се гордеят. Само се чудя, за чий им е още едно дете. Ма детето пораства ...

# 1 313
Че кой ги кара да чистят и готвят всеки ден, то това си е личен избор.

# 1 314

Слабичко.

Може така:

или

Прекалено обикновен съм за такава презентация 😄😄

Що си заключи собствената тема, след като имаш нужда от внимание?

Иначе тия приказки "наивен, добродушен" и не знам си какво, на жените нищо не им казва подобна информация, може и тако, и вако, обаче виж, мъж към 40-те, с лош кредитен рейтинг, правещ се на нещо, което не е, мрънкащ за една почивка годишно с децата на жената, които сигурно са безплатно или на половин цена на въпросната почивка, който не може да си прави сметка на парите, обаче другите са му виновни... Всички жени ще разберат защо е сам.

# 1 315
  • София
Наивен, добродушен и над 40 си го превеждам директно така:
Нямам кола, нямам жилище, карам от заплата до заплата.
Забрави такъв въобще да се хване с жена с дете. За него жените са златотърсачки, въпреки че злато нема.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 13:53 от Rockstar

# 1 316
  • Обран бостан ;)
Стигнахме и до обраните бостани. Яко ! Wink

Наивен, добродушен и над 40 си го превеждам директно така:
Нямам кола, нямам жилище, карам от заплата до заплата.
Забрави такъв въобще да се хване с жена с дете. За него жените са златотърсачки, въпреки че злато нема.

Явно сте съвсем наясно защо мъжете без много пари ви отбягват.

Имате ли някаква идея защо тия с кинтите не ви бръснат ?

# 1 317
  • Пловдив
Цитат
Иначе тия приказки "наивен, добродушен" и не знам си какво, на жените нищо не им казва подобна информация, може и тако, и вако, обаче виж, мъж към 40-те, с лош кредитен рейтинг, правещ се на нещо, което не е, мрънкащ за една почивка годишно с децата на жената, които сигурно са безплатно или на половин цена на въпросната почивка, който не може да си прави сметка на парите, обаче другите са му виновни... Всички жени ще разберат защо е сам.

Туше!

# 1 318
  • София
Ал, не обичам да говоря за личния си живот в последните две години, но има достатъчно мъже с някакви възможности, с които съм била в някакви отношения. И не са наивни и добродушни. 😁

# 1 319
  • Обран бостан ;)
Ал, не обичам да говоря за личния си живот в последните две години, но има достатъчно мъже с някакви възможности, с които съм била в някакви отношения. И не са наивни и добродушни. 😁

По-убедително щеше да е ако пишеше в сегашно време. Wink

Общи условия

Активация на акаунт