Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 799
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 335
Готвенето и ми--та не са взаимоизключващи се, а допълващи и своевременно, едновременно правещи се без проблем. Мултитаск жени много. Докато едното се прави, другото минава помеждудругото. Не е нужно специално приготвяне по план график. Няма кой да я чака тепърва да изстине котлонът, изчисти фурната, вземе душ, то ти мина мерака. Нарича се спонтанност. Дори сама трябва да се сеща, не мъжът да я кара.

Интересно ти какво правиш, докато тя мултитасква, като готви, чисти котлона и си взима душ, за да не мирише на манджа преди секса.

# 1 336
  • София
Тя готви, той чисти. Хич не го разбрахте колегата.

# 1 337
Да бе, не го разбрахме. Аз го. Тя мултитасква: черпака в ръката и онова в устата Blush

# 1 338
  • София
Е, после, де Laughing
Не може всичко на момента каза.

# 1 339
Готвенето и ми--та не са взаимоизключващи се, а допълващи и своевременно, едновременно правещи се без проблем. Мултитаск жени много.
Това каза Simple Smile
Ама нали фейсбук учи, че мечтите трябвало да са големи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 340
  • София
Също ползва толкова женското minette, а не прозаичната с-ка.
Та, да дойда да каже баш в чия уста какво е hahaha

# 1 341
Е, казвам си веднага - мега меркантилна съм. Принципът ми е - мойто не се пипа. Ако трябва и 1 лев да похарча по среща с господин Х, просто среща няма да има.
Някаква случка от последните години - хвани такси и ела у нас. Да бе да, ей сега!

Върнахме в началото на темата.........каква е работата на мъжа при започване. на връзка.
Като мъж да си кажа......ми кеф ми прави да плащам, да харча , да давам , да впечатлявам....
Да се запознаем Smiley

# 1 342
  • София
Камъчке, пиши му на Лс, стига си го наобикаляла из темата.
Сън, аре стегни се, колко знаци на съдбата чакаш :ooh:

# 1 343
  • Out of the Mix
Елиф, къде отиде, продуктите отдавна са подсигурени и провизиите в хладилника и фризера, не се мисли, освен да подсигурявам на 2-3 дни пресните плодове и зеленчуци от сергията, и ядки без сол от пекарната в Кауфланда. Mr. Green

Mчи, на теб не ти ли се е случвало в кухнята, "непринудено и спонтанно"? Не вярвам да не ти се е.
Сетила си се кое минава, ти си умна. Понякога е достатъчно "набързо". За "дългите сеанси" мястото е друго.
Е, не всяка може да се чекне и вдига краци на кухненския плод, трябва си гъвкавост и флексабилност. Иначе на спалнята най-лесно, мхм, с отпускане на цялата мускулатура, а не да се напряга. Joy

Гордж, може и двете - и м-та, и с-та. Mr. Green
За взаимност говорим все пак. Relieved

Ставаш за сватовница. hahaha

# 1 344
Да бе, не го разбрахме. Аз го. Тя мултитасква: черпака в ръката и онова в устата Blush

Ами, тя съвсем заета трябва да е тая перфектна жена, дето още я чака да се появи, кръстоска между Габриел Солис - страстна любовница и Бри Вандекамп (опрятка домакиня), плюс кариера някаква, разбира се, да си се самоиздържа. Помислих си, че е някаква домакинска дейност това ми-та, ама не се задълбочих. Представям си картинката, май спада към скъпоплатените перверзии подобен мултитаскинг. Да се прави, че готви, по еротично бельо и готварска престилка с къдрички отгоре. Не знам дали обаче ще смогне и да забърсва котлона.

# 1 345
  • София
Ставам, ами.
За торта заработвам в момента. Сватбена Mr. Green

# 1 346
  • Somewhere far away
Взимам пуканките, сипвам си вино и чакам, мъжките мнения.
и аз! 😆

# 1 347
Богато въображение и щипка спонтанност, правят чудеса в кухнята, и не само там.

# 1 348
  • Somewhere far away
Елиф, къде отиде, продуктите отдавна са подсигурени и провизиите в хладилника и фризера, не се мисли, освен да подсигурявам на 2-3 дни пресните плодове и зеленчуци от сергията, и ядки без сол от пекарната в Кауфланда.

ядки без сол? Не, мерси. Аман от манияци по здравословни храни😂

# 1 349
Чудеса, ама трябва и редовни асани. Пак не сте чели! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт