Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 436
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 795
На мен ми стана много интересно за фенството на Уилям от чисто човешка гледна точка Grinning
В смисъл, "и те са хора" Grinning
Направо си го представих как дращи във форуми и се пени Grinning

Аз напълно го разбирам, защото съм израснала с баща - върл футболен фен, брат ми също е голям запалянко. И не намирам нищо странно в поведението на Уилям.

# 796
На мен ми стана много интересно за фенството на Уилям от чисто човешка гледна точка Grinning
В смисъл, "и те са хора" Grinning
Направо си го представих как дращи във форуми и се пени Grinning

Аз напълно го разбирам, защото съм израснала с баща - върл футболен фен, брат ми също е голям запалянко. И не намирам нищо странно в поведението на Уилям.
Именно. МъжО е болен фен на Арсенал, общо взето е супер забавен, когато гледа мач - и особено като падат. Който си няма такъв индивид дома, не знае за какво иде реч Grinning

# 797
Зара и Майк Тиндал позират за групова снимка с Хенри Кавил и неговата партньорка Натали Вискузо на четвъртия ден от фестивала в Челтнъм днес.

# 798
  • Някъде там
Днес и утре Oranje Fonds отново организира NLdoet - най-голямата доброволческа акция в Нидерландия. Вилем-Александър и Максима доброволстват в обществен център в Катвийк.
Ооо Максима е страхотна с дънки. 

Матилде участва в седмицата на грижите за десети път. Това ежегодно събитие има за цел да подпомогне сектора на грижите и социалните грижи.

Летисия председателства церемонията по обявяването на наградата "Принцеса на Жирона за изкуство 2025" в общинската зала "Маестро Падиля" (Алмерия), която е вторият етап от конкурса "Premio Princesa de Girona Arte 2025".
Страхотна риза.Много красива. Панталона твърдо не.

Виктория присъства на семинара "Как да спасим Балтийско море - от думи към действия".

Скрит текст:

# 799
  • София
Леонор няма ли да се прибира вече. Предполагам, че това ще е края на военното ѝ обучение.

# 800
  • Някъде там
Леонор няма ли да се прибира вече. Предполагам, че това ще е края на военното ѝ обучение.
Не. Юни ще се приключи круиза.
Не е края. Излиза във ваканция.
От септември започва третата си и последна година, която  ще е във военно-въздушната академия.
Тези дни четох, че сега София като направи 18 години, ще обявят дали ще посещава общата военна академия. Може да не го прави, ако желае, но и да го направи, ще е само 1 година.

Малко красота от оранжериите на  белгийския замък. Ще са отворени за посещение от 18 април до 11 май.

Скрит текст:

# 801
Принцът и принцесата на Уелс са на стадион Принсипалити в Кардиф, за да гледат мача Уелс срещу Англия на шестте нации.

# 802
Жалко, че децата ги няма, но днес братовчедка им Грейс има РД и вероятно са предпочели да ги изпратят на парти и игри.

# 803
  • София
Внукът на Симеон Сакскобурготски отпразнува пълнолетие

# 804
Много хубаво момче е внука.

“За нас е чест да имаме нашия патрон Принцесата на Уелс с нас в Кардиф 🌹”

# 805
Чудя се на мача Уилям и Кейт кого ще подкрепят? Уелс или Англия? И тяхната не е лесна. Laughing

# 806
Прекрасна Кейт, не се вижда целият аутфит, но това, което се вижда е супер, тъмния цвят подчертава лицето й.

# 807
Много добре изглежда!
🫶

# 808
# 809
Мисля че по снимката си личи кой отбор е спечелил. 😂

Общи условия

Активация на акаунт