Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 430
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 840
ver4eto_sv, и аз исках днес да я видя с кок, отдавна не бяхме. Винаги са перфектни. И аз за един повод си бях откраднала един нейн кок. 😊

Принцесата на Уелс разговаря с членове на семействата на парада на ирландската гвардия за деня на Свети Патрик.

Има и още една обща, голяма красота! Страхотни традиции свързани с армията имат англичаните, пищност, красота и стил.

# 841
Невероятна Кейт, както винаги перфектен аутфит,  цвят, кройка, аксесоари, няма нищо излишно или зле подбрано, но виждам, че всички са оценили най-хубавия й аксесоар, прекрасната, топла усмивка.

# 842
И Мери, и Мете много ми харесват, свежарки! Heart
И на мен ми харесаха. Особено Мете, предвид болестта й, наистина е свежарка!

# 843
Какво се случва с делото на сина на Мете, скоро не е излизала информация, това да не би да е знак, че ще го покрият отново без да понесе наказание? Мете никога не ми е била супер симпатична, но я намирах за скромна и приятна, след като излезе инфото за това, че е съдействала да се прикриват престъпленията, дори и с най- хубавия тоалет не мога да я харесам. Доста известни личности бяха канселирани без да има доказателства за вина, а за нея няма последствия.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Информация за брошката на Кейт от днес - златна брошка с трилистник.
Притежание на ирландската гвардия, деликатната златна брошка с централен изумруд се дава назаем на членове на кралското семейство по време на празненствата за деня на Свети Патрик. Някои източници твърдят, че брошката някога е принадлежала на кралица Александра, която е подарила трилистници по време на посещение на ирландската гвардия скоро след началото на века. За първи път обаче е сниман, когато е носен от кралицата- майка (която е служила като главнокомандващ на полка), а също така е бил носен от принцеса Ан, за да представи трилистниците.

# 844
Като гледам Мете колко спокойна изглежда - бя права като казах преди време,  че е опекла работата  Confused
Но, това не означава,  че поданиците са забравили, нито, че ше я оставят да им стане кралица.

# 845
Снимките, които публикувате от парада за деня на свети Патрик са истински пир за окото! Катрин е много красива и изключително елегантна в разкошното си палто, което е като излято по нея. Сияе и грее в лъчезарна и топла усмивка!
Обеците и са невероятно красиви!

# 846
На една от снимките забелязах, че отново е с годежния пръстен. Така ми се иска да го е заменила с нов, не го харесвам Joy
Обеците

# 847
  • Някъде там
И на мен ми харесаха. Особено Мете, предвид болестта й, наистина е свежарка!
[/quote]
Мете напълня последните две години и подозирам, че е от лекарствата. Лицето и е малко подпухнало според мен. Тя казваше в едно интервю, че имат много странични ефекти. А като се има предвид, че тази коварна, нелечима болест се е развила и не са успели да я овладеят, свежестта е привидна, поне за мен. Но се радвам, че може да излиза и да изпълнява задължения поне за сега, колкото и е възможно.

Матилде участва в уъркшоп по пеене в театър Royal Monnaie в Брюксел в рамките на проекта "Мост между два свята".

Много симпатично това момче с Мери. Как внимателно я гледа и слуша.

Доня София много ми хареса в този костюм, много добре изглежда.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 19:30 от daviz

# 848

Кралско, по–кралско, най–кралско. Прекрасна Катрин.

# 849
Много е хубава принцесата днес!

Никак не харесвам годежния пръстен на Катрин, нито опитите да я сравняват със свекървата. Много отдавна Катрин зае своето място, свети със собствена светлина, има различен, съвсем неин си стил, достойно поведение и даже ми се вижда обидно да се опитват да я сравняват. От много повече години живее в сговор и разбирателство със съпруга си, подкрепят се и отдалеч си личи, че са един отбор. Нещо, което за Даяна и Чарлз няма как да се каже и за което не е вината само в единия.

# 850
  • Някъде там
Вилем-Александър и Максима кацнаха в Кения. От утре до четвъртък ще са на ДП.
Страхотна е Максима тази вечер. Изключително подходящ за мястото тоалет

Жилетка на 18 години.

# 851
Много е хубава принцесата днес!

... даже ми се вижда обидно да се опитват да я сравняват.
Абсолютно съм съгласна. Катрин оставя своя стил и почерк. Нищо общо със свекървата.
Катрин успя да се докосне до кралица Елизабет и смятам, че по характер и поведение прилича и ще прилича много на нея, в ролята на кралица.

# 852
Също не съм фен на пръстена, но главно заради противоречивото поведение на първоначалния му притежател. Катрин е жена боец, със силна психика и желязна работна етика, свекървата от друга страна е психически лабилна жена, мятаща се по стълбите бременна с Хари, даваща противоречиви интервюта и забъркана с десетки мъже.

Иначе пръстенът е красив. Но Катрин заслужава да има нейн си, по-персонализиран

# 853
По повод Деня на Св. Патрик, Кралският ирландски полк подари на своя главнокомандващ полковник, Нейно кралско височество херцогинята на Единбург, детелина в Bagshot Park.

Този следобед в Бъкингамския дворец министър-председателят на Канада Марк Карни беше приет на аудиенция от краля.

# 854
Също не съм фен на пръстена, но главно заради противоречивото поведение на първоначалния му притежател. Катрин е жена боец, със силна психика и желязна работна етика, свекървата от друга страна е психически лабилна жена, мятаща се по стълбите бременна с Хари, даваща противоречиви интервюта и забъркана с десетки мъже.

Иначе пръстенът е красив. Но Катрин заслужава да има нейн си, по-персонализиран
Малко creepy ми е носенето на този пръстен, аз вярвам, че пръстените носят енергията на притежателя им.
Смятам, че Катрин заслужава нейн и мисля, че го е получила. Особено халките за раждането на децата.

Общи условия

Активация на акаунт