Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 412
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 855
Кейт е много уверена в себе си, никога не се е опитвала да се идентифицира, да копира нито Даяна, нито Елизабет, сигурна съм, че в срещите си с толкова велики личности се е учила от опита им, но го прави пречупвайки го през собствената си личност. Вярвам, че уважава свекърва си, тя е майка на мъжа, когото обича, но никога няма да се опита да я ползва, за да печели от славата й.
★☆☆☆☆☆☆☆☆
Много елегантна херцогиня на Единбург

Максима изобщо не ми харесва, много й е шаманска жилетката.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 22:07 от gala66

# 856
  • София
Гала, автокоректорът е връх. Simple Smile

# 857
https://x.com/paulamatanovich/status/1898031763936452792

Всъщност Даяна е много естествена.

# 858
Говорейки за пръстени, Мегън Маркъл е модифицирала годежния си пръстен за пореден път. Още в реалити шоуто й го видях, но днес намерих снимка наистина отблизо.

Скрит текст:
версия 1

версия 2

версия 1.3

# 859
Joy Сега видях, автокоректор плюс липса на очила ражда бисери.
Гледам пръстена на Меган, но не мога да видя разликите между снимките, какви са промените?
Помня, когато се сгодиха, че Хари много се беше старал да създаде пръстена, аз не бих правила корекции, като уважение към избора му.

# 860
Катрин днес лично поздрави тенисиста Джак Дрейпър за първата му голяма титла на турнира Индиан Уелс.

# 861
Joy Сега видях, автокоректор плюс липса на очила ражда бисери.
Гледам пръстена на Меган, но не мога да видя разликите между снимките, какви са промените?
Помня, когато се сгодиха, че Хари много се беше старал да създаде пръстена, аз не бих правила корекции, като уважение към избора му.
Първоначалният вариант е много изчистен - златна халка (Меган харесва жълтото злато), 1 централен камък от Ботсвана и 2 малки камъчета от старо бижу на майка си. И е това - класическо и изчистено. Хари е избрал всеки детайл

Първата промяна на Меган е да замени златната основа с основа цялата с малки диамантчета. Изцяло променя и обкова на камъните, вече всеки диамант е заобиколен от множество малки диамантчета. И междинният вариант е това.
https://cdn.bg-mamma.com/CZMr/BagXd.png

Най- Скорошната промяна е в дизайна - твърди се, че вече има по-голям централен диамант, 2та кръгли диаманта от Даяна са запазени, но има промяна в разположението им, вече не са залепени за централния камък, отдалечени са и са свързани със златен елемент.

Реално, ако сравняваме първоначалния пръстен и последната версия е изцяло нов пръстен.

# 862
  • Някъде там
Рания на Ифтар в Мадаба тази вечер.

Интересна африканска рокля.

Добре стои с колан и на Рания.

Един красиво осветен дворец в чест на Свети Патрик.

И една  истинска красавица с ирландски корени

# 863
Катрин ми е направо нереална!!! Не може бе, не може след три бременности талията й да е като на оса! Отделно болестта и химията, която е приела... Нямам думи, прекрасна е и изобщо не ми напомня на Даяна.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 00:50 от Anonimen :)

# 864
  • Down south
Късно се включвам - Happy St. Patrick's Day!
Принцесата на Уелс е изключително впечатляваща. Цял ден тукашните медии публикуват възторжени отзиви и снимки.
Изтънчена, красива, елегантна и определено будеща възхищение

# 865
Честит ден на св.Патрик на патерица.

# 866
Вчера имаше кратък репортаж за шоуто на Меган и доста я изкритикуваха. В крайна сметка не е нито с любов, нито пък тя готви. Във вила за 8 милиона, с бутикова кухня, тя приготвя никому ненужни ястия, като например, в ледчета замразени цветя и скъпи плодови плата, облечена в тоалети за общо 150 хил. и бижута пак за толкова. Позира и представя себе си основно. Простосмъртните няма какво да харесат.
Поправи водещата, която я нарече Меган Маркъл - как така, била Съсекс!
Интересни бяха пародиите накрая, поне нещо позитивно от цялата работа.

# 867
Разбирам суперлативите в темата, колко по-спокойна и уверена изглежда Кейт като е сама.
Чудя се дали по-голям контраст на зелените в тоалета й щеше да ми хареса повече, но аз обичам зелено почти във всичките му нюанси така или иначе.

Харесаха ми Мери и Мете, има ли повече снимки на Максима, нейния тоалет нещо не мога да го преценя доколкото го виждам.

# 868
Приятно съм впечатлена, че американците се вълнуват толкова от нея. Тя и Уилям нямаше ли да правят посещение към вас или то беше миналата година, докато беше болна? Губи ми се вече...
Късно се включвам - Happy St. Patrick's Day!
Принцесата на Уелс е изключително впечатляваща. Цял ден тукашните медии публикуват възторжени отзиви и снимки.
Изтънчена, красива, елегантна и определено будеща възхищение

# 869
  • Някъде там
Има ли повече снимки на Максима, нейния тоалет нещо не мога да го преценя доколкото го виждам.
Ето, Ули. 

Палтото е от кенийската дизайнерка Anna Trzebinski и както писах по рано го има от 18 години.

Общи условия

Активация на акаунт