Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 395
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 870
Палтото/ жилетка на Максима е интересно, комбинацията с бяла блуза и червени обеци е хубава, но този широк панталон и платформите с конопена подметка развалят всичко, не си пасват нито като стил, нито като силует.  Ако беше сложила прав или цигара панталон с балеринки или стилето щеше да е много подходящо.

# 871
Много е хубава Максима, всичко с изключение на обувките ми харесва.
Но аз тоя тип на никого не го харесвам, освен може би испанките.
Дори и съчетанието широк панталон с широко палто отгоре успява да носи добре Максима.

# 872
  • Някъде там
Много е хубава Максима, всичко с изключение на обувките ми харесва.
Но аз тоя тип на никого не го харесвам, освен може би испанките.
Дори и съчетанието широк панталон с широко палто отгоре успява да носи добре Максима.
И моята "любов" към еспадрили на платформа я знаеш, но цялото съчетание ми харесва. Цветовете, кенийската дреха. Добре е като за слизане от самолета и първоначална среща.
Днес е официалното.
Май с тези е по добре

И още малко Рания. И нейната не е за всеки и всеки ден, обаче на нея и за тези вечери Ифтар, много ми харесва.

Сега прочетох, че Летисия ще посети Кабо Верде на 26-27 март.
Ще има и събитие с няколко тиари тези дни в Швеция. 😀 После и датското дп във Франция. Ще има събития този месец.
И като казах Швеция.
Барби Виктория 😃

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 09:35 от daviz

# 873
Виктория ми харесва (всякак, не само с конкретната червена рокля, не само на тази възраст от снимката), Барби Виктория не ми харесва, то даже намек за нея няма Thinking Малко скули и брадичка и щеше да има индивидуалност куклата, така само тиарата и ордените...

# 874
  • София
Максима е страхотна! Много ми харесва, дори обувките не ме дразнят толкова, откакто видях че са затворени отпред. Чудесен елемент с връхната дреха от Кения като за начало на посещението.
Очаквам с нетърпение снимки от днешните активности, в Африка винаги е интересно.

# 875
Дори прическата на принцесата вчера е с замисъл. Кокът й е вдъхновен от келтски възел.
Тази жена ме изумява всеки път колко е перфектна във визия, държание и излъчване.

Днес естествено на първа страница в пресата.

# 876
  • Някъде там
Максима е страхотна! Много ми харесва, дори обувките не ме дразнят толкова, откакто видях че са затворени отпред. Чудесен елемент с връхната дреха от Кения като за начало на посещението.
Очаквам с нетърпение снимки от днешните активности, в Африка винаги е интересно.
Днес е още по хубава.
Много красива рокля, купена за деня на краля през 2023, но в последния момент е заменена за тоалет с цвета на Ротердам.
Роклята не е обличана и сега й идва момента.

# 877
О, не, Давиз, на фона на тези остри, ниски, червени обувки вчерашните еспадрили са направо красиви Simple Smile

Харесва ми днес Максима, особено набора на деколтето. Оранжева ли е роклята, нещо не мога да преценя?

# 878
Много красив коралов цвят... От далече много ми харесва (линията е брилянтна, стои ѝ зашеметяващо), но от близо перушините ме дразнят Thinking

# 879
  • Някъде там
Скрит текст:
О, не, Давиз, на фона на тези остри, ниски, червени обувки вчерашните еспадрили са направо красиви Simple Smile

Харесва ми днес Максима, особено набора на деколтето. Оранжева ли е роклята, нещо не мога да преценя?
Не е  точно оранжево.
Цвят теракота се води.
Перцата  на мен много ми харесват особено в движение, много подходящо за африка..
И другата дама е колоритна, цветна, пъстра.

https://www.instagram.com/reel/DHVjqRwsG5W/?igsh=MXZpd2x4MDZjd3Mybw==

Летисия днес на среща с представители на  фондация "Жените" и фонд за стипендии "Fiscal Soledad Cazorla Prieto",
който е създаден в защита на непълнолетни, чиято майка е била убита от техния баща, партньор или бивш партньор.
Много хубава рокля.

Фредерик представя тениската на Royal Run, който ще бъде на 9 юни. В негова чест тази година ще бягат 97 500 души. 🤩🥰 Нямам търпение. Страхотно е да виждаш толкова много хора, които спортуват заедно, обединени от краля и кралското си семейство.
https://www.instagram.com/p/DHVb67tstxK/?img_index=2&igsh=YW56Zmc0cW5oa3Ny

# 880
  • София
Много е хубава Максима и в изключително добра форма. Интересен ансамбъл с жилетката, тя може да носи екстравагантности с лекота, така че защо не.
Рания също ми хареса, само малко цвета на роклята ме дразни.

Даяна е непреходна и е символ. Не виждам смисъл да бъде принизявана и наричана презрително "свекървата", не се получава. Подобна личност не може да се сведе до качеството и на нечия свекърва.
Най-хубавото в нея е, че е правила грешки, все пак е човек от плът и кръв, но е топла, сърдечна и харизматична. Неслучайно е печелила сърцата, където и да отиде и Уиндзорите никак не са били доволни от това, че ги засенчва.

# 881
Те въобще не са се познавали Даяна и Кейт, каква свекърва 🙂
Максима с тези перца ме убива. Пари да ми дават, няма да го облека. Но признавам ѝ го - каквото и да си сложи тази екстравагантница, някакси успява така да го носи, че стои добре и впечатлява.
Летисия голям бюст показва 😉

# 882
Този тоалет на Максима изглежда ОК сниман отдалеч, но на снимката в близък план изглежда смешно и много евтино направено. Всъщност почти всичките й тоалети са така.

Представям си колко е странно и невдъхващо уважение, ако някой се появи с такива пера на среща и ги гледаш от 20-30см разстояние. Затова и почти всички рояли и други важни личности са с изчистени визии, за да може фокусът да е върху важността на темата, не върху залепена перушина

# 883
Принцът на Уелс проведе церемония по инвестирането в замъка Уиндзор тази сутрин.
Г-жа Хелън Бакшал (Хелън Глоувър) е провъзгласена в офицер от Ордена на Британската империя от принца на Уелс в замъка Уиндзор. Отличието е признание за заслуги към гребането.

# 884
Те въобще не са се познавали Даяна и Кейт, каква свекърва 🙂
Максима с тези перца ме убива. Пари да ми дават, няма да го облека. Но признавам ѝ го - каквото и да си сложи тази екстравагантница, някакси успява така да го носи, че стои добре и впечатлява.
Летисия голям бюст показва 😉
Свекърва е майката на съпруга, без значение дали е жива или не, иначе по твоята логика, Меган не би следвало да записва клипчета, как показва на Арчи снимка на Даяна със думите това е баба, кажи здравей бабо, защото каква баба, те не се познават. Роднинските връзка са такива не само, когато хората са живи.

--------------------------

Не съм видяла да се пуска информация за следващото задгранично посещение на Чарлз и Камила:
Крал Чарлз и кралица Камила все още се надяват да видят папата по време на държавното си посещение във Ватикана следващия месец, тъй като се публикуват нови подробности за кралското турне . Бъкингамският дворец обяви днес, че Чарлз и Камила ще посетят Светия престол и Италия, включително Рим и Равена, от 7 до 10 април.
Програмата е предназначена да отпразнува топлите двустранни отношения на Обединеното кралство с всяка страна, а акцентите включват посещения на Сикстинската капела, Колизеума и музея на Байрон. Сътрудниците все още планират кралят и кралицата да имат аудиенция при папа Франциск, въпреки че остават сериозно болни от пневмония в двата белия дроб.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 14:33 от gala66

Общи условия

Активация на акаунт