Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 405
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 885
На вчерашния парад за деня на Свети Патрик принцесата на Уелс разговаря с подполковник Бен Ъруин-Кларк и съпругата му Карис. Карис каза на Катрин: „Често виждаме теб (и Уилям) на мачове, тъй като нашите момичета играят за Фарли и Ламбрук, така че има силна конкуренция там!“ Кейт отговори: "Да, те(децата им) винаги са на спортни събития - всеки уикенд!"

Джордж тренира футбол, тенис, ръгби и езда.
А Луи има интерес към ръгбито.
 За Шарлот съм чела балет, гимнастика, но ето че и футбол или ръгби. Не се разбира по какъв спорт e този отбор, където е съотборничка с дъщерята на другото семейство на снимката.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 15:25 от Tinо

# 886
  • София
Вчера на Деня на Свети Патрик в Ирландската гвардия, в казармите Уелингтън в Лондон, полковник Бенджамин Брюнет, командир на 52-ри полк на 13-та полубригада на Чуждестранния легион, се е срещнал с  принцесата на Уелс, и ѝ връчил плакет.

Лека завист имам за посещението в Кения, ама благородна, защото дават снимки само от някакви приеми. Wink

Гледам я Максима с перата в Кения и се чудя защо аз никога не съм носила пера там?! Другият път ще си забода едно на шапката поне, ама да не ми налети някое пернато да си го търси?! Smile
Но и другите дами са без пера...

# 887
  • Някъде там

Максима с тези перца ме убива. Пари да ми дават, няма да го облека.
Летисия голям бюст показва 😉
Еее птичко не е първата нито последната с перца. Летисия също им е голям почитател.
С хубав сутиен е явно 😀😉. Фигурата й е перфектна.

# 888
  • София
Е, страхотна е. Никоя друга не може да се появи с подобна рокля и да изглежда елегантна и на място

С по-удобни обувки

Обеците също са интересни, косата безупречна

Летисия днес и Мери от вчера не ми харесват, тъмни цветове, безинтересни съчетания. Поне изглежда им е удобно 🙂

# 889
  • София
Да, супер е Максима. И всичко и е на място - косата е перфектна този път, шапката.
Обеците са разкош, тя е винаги със забележителни, оригинални аксесоари.

Летисия и на мен не ми хареса като стайлинг, но иначе е хубава и свежа и цветът на роклята е приятен.

# 890
  • Най-накрая на безкрая
Максима е като Червената шапчица, особено на снимката с наметалцето. Само кошничката липсва.

# 891
Максима направо изплиска легена с тоя аутфит. Изобщо перата ги намирам дори провокативни за посещение в Африка. Цял континент се бори срещу бракониерството - тя с пера.😳

Летисия също не ми хареса, освен цвета на роклята.
На Мери като че най се в получило последните дни.

# 892
  • Някъде там
Тази вечер не ми харесва. Твърде семпла ми е, макар че пак е съобразено с това че не е в монархия.

Пола и блуза от Claes Iversen
Скрит текст:
По време на държавната вечеря в Кения, Максима  носи ансамбъл от две части, състоящ се от горна част, изработена от армирана коприна (плат с малки, шахматно оребрени ефекти) и златиста пола, изработена от копринен сатен. Върху полата дизайнерът Claes Iversen е апликирал среднощно синя дантела от гипюр (едър вид дантела с релеф) и малки пайети. Сапфири и диамантени бижута допълват картината.
Носена с блузата на деня на бюджета и в Норвегия с бюстие. В пъти по красиво.

Скрит текст:
Тиарата е тази

Скрит текст:
Тази тиара е направена от Steltmann около 2009 г., като е използвана огърлица от Sapphire Parure на кралица Ема , направена през 1879 г. и покрита с пет орнамента във формата на таблетка, взети от колието Parure за сватбен подарък на кралица Вилхелмина, направено от Израел и Хьотиг през 1901
г.

Брошката.

Скрит текст:
Диамантена брошка с правоъгълен сапфир
Произход: големият сапфир е от наследството на Анна Пауловна. Посредством принц Хендрик, среден брат на крал Уилям lll, камъкът в крайна сметка попада при младата кралица Вилхелмина. Около 1900 г. тя поръчва сапфира да бъде вграден в брошка с диамантена панделка. Оригиналният дизайн на брошката все още показва кръгла/овална висулка със сапфир.
Носена от: кралица Вилхелмина, кралица Юлиана, кралица Беатрикс и кралица Максима
Кралица Беатрикс носи брошката през 1981 г. по време на държавно посещение в Люксембург. След това брошката изчезва от полезрението по неизвестни причини. До февруари 2014 г., защото през този месец Максима се появява с бижуто на синия килим по време на благодарственото парти за принцеса Беатрикс.

# 893
Тотално не ми е днес Максима. Първата рокля с тия пера е безумна и неподходяща за ця ден ангажименти, особенно за посяване на дървета с официална рокля и шапка.
Вечерната ми тотална безвкусица, само тиарата е хубава.

Докато беше в Осуестри днес, херцогът на Единбург посети и стадион Парк Хол.

Едуард посети The New Saints FC Foundation, благотворителна организация, която използва положителното влияние и възможностите на The New Saints Football Club, за да насърчи участието в базирани на общността отвличащи, забавни, единични или многоспортни дейности.

# 894
Аз гледам на телефон, но според мен това не са истински пера на роклята.

На мен много ми харесва и тази вечер. И в двата варианта е страхотна полата. Синьото на блузата е разкошно.
Само прическата не харесвам.

# 895
  • София
И аз така, прическата не ми харесва, но всичко останало е разкошно, особено бижутата. Полата е много красива!
Може да е всичко Максима, но не е скучна и предвидима. Понякога не ѝ се получава, но когато уцели е кралицата на вечерта. ВА е истински късметлия с такава жена.

# 896
  • Варна
Харесвам я Максима като явление, светъл лъч е насред по-обраните и консервативни кралски особи.
Но напоследък нещо не грее толкова ярко. Или от годините, или поради загубените килограми, но посърна в лице. И старите й дрехи не й седят добре. Или са широки/обемни, или прекалено младежки. Да си ползва по-новите, според мен.

# 897
  • Някъде там
И аз така, прическата не ми харесва, но всичко останало е разкошно, особено бижутата. Полата е много красива!
Може да е всичко Максима, но не е скучна и предвидима. Понякога не ѝ се получава, но когато уцели е кралицата на вечерта. ВА е истински късметлия с такава жена.
😉😍

# 898
  • София
Максима с червения тоалет е ужас. И шапката, и острите обущенца с ниско токче...
Но пък вечерта се е справила. Полата е много красива и синьото на блузата ѝ стои страхотно. За бижутата да не говорим. Simple Smile

# 899
Последните три тоалета на Максима са потресаващи според мен. В желанието да направи силно впечатление е минала всякакви естетически и стилови норми. Не й отива, особено на класата и титлата. Лута се в модата, смесва несъвместимото с цел да е различна, но единственото, което постига е кичозен гардероб и вечно смешна и лековата визия.

Общи условия

Активация на акаунт