Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 388
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Тази вечер не ми харесва. Твърде семпла ми е, макар че пак е съобразено с това че не е в монархия.

На мен ми допада, много е царствена и различна, и цветна. Само тя го може така.
Въобще не съм съгласна, че търси внимание, че се лута. Тя си има собствен стил и личи, че няма притеснения от неодобрение или обществено мнение. Облича се прилично и съобразено със събитията, но с индивидуалност. И успява винаги да направи впечатление, няма нужда да го търси целенасочено. В общи линии - или можеш да си забележим, или не, при Максима се получава естествено.

# 901
  • Някъде там
Вилем-Александър и Максима посещават складова база за контейнери Inland. Заедно с Нидерландия ICD се ангажира да направи логистичните потоци на пресни продукти по-устойчиви, като например транспортирането на хладилни товари с влак и кораб.

https://www.instagram.com/reel/DHX98fHMPAu/?igsh=MXRoMzJud3Z0bjd5YQ==

# 902
  • Бургас
Максима поне е сресана на това посещение. Иначе не ме дразни с щурите тоалети. За мен най-скучната кралска особа е Виктория, всичките й тоалети са като за жена с 20 години по-възрастна.

# 903
  • София
На тази снимка аз виждам различието между Европа и Африка в облеклото на дамите.
Африканките в ежедневието си са много пъстри, подобно на тоалета на Максима, но за официален случай дамата е избрала черно, каквото в ежедневието си изключително рядко се вижда там и основно по религиозни причини се носи в някои части. Това разбира се са моите скромни впечатление, не е правило. Аз харесвам пъстротата на цяла Африка.
Хайде да отиват на някое по-интересно място и да има животни.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:29 от Eiger

# 904
  • Някъде там
Florensis се ангажира с устойчиво и отговорно цветарство. Двойката посещава холандската компания, базирана в Кения. Те правят обиколка на разсадника и  разговарят със служителите на компанията за устойчивото бъдеще.

# 905
На тази снимка аз виждам различието между Европа и Африка в облеклото на дамите.
Африканките в ежедневието си са много пъстри, подобно на тоалета на Максима, но за официален случай дамата е избрала черно, каквото в ежедневието си изключително рядко се вижда там и основно по религиозни причини се носи в някои части. Това разбира се са моите скромни впечатление, не е правило. Аз харесвам пъстротата на цяла Африка.
Хайде да отиват на някое по-интересно място и да има животни.

Ето една моя снимка, на която е кенийка в ежедневието си:

Скрит текст:

Ето снимка, която искаше. Зебрата ме кефи как си е обърнала д-то, все едно нарочно да развали снимката. 😂

# 906
  • София
Ееее, разкошни са. Вилем и той е в чудесна форма.

# 907
  • Някъде там

Ееее, разкошни са. Вилем и той е в чудесна форма.
Много красива гривна.

Обиците също.

# 908
  • София
Да, великолепна гривна. Аксесоарите са страхотни.
Вчера беше с обици - лаленца, които също много ме грабнаха.Heart

# 909
Крал Чарлз и кралица Камила посещават Търговския съд, класиран като „най-атрактивната улица“ в Северна Ирландия през 2022 г.

# 910
  • Някъде там
Да, великолепна гривна. Аксесоарите са страхотни.
Вчера беше с обици - лаленца, които също много ме грабнаха.Heart
Те са на испанската  дизайнерка бижута Luz Camino. Маслиновите клонки, също са нейни.
Скрит текст:
Широко известната испанска дизайнерка на бижута успява да пресъздаде с впечатляваща прецизност флора, фауна, аромати (включително пуканки), парченца молив и други в скъпоценни камъни и благородни метали. Според Камино в (ежедневните) неща, които ни заобикалят, има повече красота, отколкото ние самите често осъзнаваме.

Виктория присъства на семинар за Деня на скандинавските страни в Риксдаген.

# 911
  • София
...
Ето снимка, която искаше. Зебрата ме кефи как си е обърнала д-то, все едно нарочно да развали снимката. 😂

Те зебрите така най-обичат да застават, не отбират от кралски етикет. Wink

На чудесно място са днес нидерландците - езерото Найваша - там има нещо като остров, на който може да се ходи пеша, защото няма опасни животни(като лъвове), та можеш да имаш доста близки срещи със зебри, жирафи, антилопи.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:29 от Eiger

# 912
Последната рокля на Максима ми харесва, без обувките обаче. На Вилем панталона му не стои добре в областта на чатала.
Камила и Чарлз с много хубава снимка, но ми се иска Камила да разнообрази малко гардероба, тази зелена рокля я облича много често, има достатъчно ангажименти като кралица, за да си обнови тоалетите.

# 913
На Камила роклите са различни,но еднотипни,за това остава впечатлението,че са носени.Определено я харесвам всякак.

# 914
Не съм съгласна, Камила има двайсетина ежедневни тоалета, които носи нон-стоп през последните 5-6 години. Рядко облича наистина стар тоалет от преди години, защото може би вече не ѝ стават, но и нови показва предимно на посещения в чужбина. Камила си пада повече по пазаруване на аксесоари и бижута.

Общи условия

Активация на акаунт