Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 385
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 915
Много ми харесва на Максима роклята, ама тоя колан почти да ми развали удоволствието Simple Smile

И Вики с това синьо е страхотна

# 916
  • София
Много ми харесва на Максима роклята, ама тоя колан почти да ми развали удоволствието Simple Smile
От вчера имаме 100% съвпадения. И на мен колана не ми харесва. Но всичко друго - да. Роклята е чудесна и много подходяща.
Така  трябва да се носят еспадрили

Максима винаги изглежда добре с косата, когато е на подобни посещения. Не мога да си обясня пренебрегването на прическата през другото време.

Летисия днес, все едно е откраднала сакото от Фелипе

# 917
  • Някъде там
Лана за разлика от други кралици и принцеси, тя няма стилист за ежедневните ангажименти и явно само един гребен в косата мисли, че е достатъчен, но ми е интересно, защо не я посъветват, да я пооправи. Или е от зодията?😄
Ризата й е много хубав цвят на Летисия, тя няма да е на Фелипе 😉

Как лети времето. Второто момченце на бутанците става на 5 години днес.

Интересно посещение е имал Фредерик днес.

Скрит текст:

По време на посещение в Biolnnovation Institute днес, на Негово Величество Краля бяха представени революционни решения в областта на устойчивите материали, криптирането, медицинските иновации и разработването на лекарства.
Първо, кралят се запозна с ново свързващо вещество на основата на гъби, което може да направи производството на асфалт по-устойчиво. Последва демонстрация на усъвършенствана квантова технология, която играе ключова роля в криптирането и сигурността на данните.
По-късно кралят чува за метод за предотвратяване на вродени дефекти чрез поддържане на еластичността на кожата и завършва посещението в лаборатория, където изследователи разработват целеви лекарства за когнитивни разстройства и метаболитни заболявания.
От 2018 г. Biolnnovation Institute е подкрепил 121 стартиращи компании с 922 милиона крони, което е довело до 20 нови продукта на пазара и няколко лекарства в клинични изпитвания.

Летисия участва в среща на консултативния съвет за деца и юноши на УНИЦЕФ в Испания.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 18:24 от daviz

# 918
Фреди какъв елек е облякъл Grinning но пъл го е вързал с обувките Joy

# 919
  • Някъде там
Фреди какъв елек е облякъл Grinning но пъл го е вързал с обувките Joy
Много му се забавлявах с елека и аз.🤣
Обаче ми се струва, че не е плетен, а е като плата на костюма.

Нидерландците участват в сесия, посветена на климата, с акцент върху водата, климата и сигурността в Кения и региона на Източна Африка. Граждански, военни, институции за знания и правителствени институции ще представят своите проекти и иновации.
Вилем дали е питал пак какво е скраб 😆

https://www.instagram.com/reel/DHYie3VNzow/?igsh=MWh0djdqdHA2ZmEzaw==
https://www.instagram.com/reel/DHYie3VNzow/?igsh=MWh0djdqdHA2ZmEzaw==

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 18:33 от daviz

# 920
Този следобед в замъка Хилсбъро кралят прие първия министър и заместник първия министър на Северна Ирландия.

# 921
Летисия не ми хареса.
Нещо заглъхна казусът Магнус.

# 922
Херцогинята на Единбург заедно с министъра на културата, медиите и спорта Лиза Нанди, колоездача Марк Кавендиш, директора на състезанието Кристиан Прюдом и първия министър на Шотландия Джон Суини на събитието по откриването на Тур дьо Франс 2027 в Единбургския замък.
Единбург е избран за старт на Тур дьо Франс през 2027 г.

Преди това херцогинята на Единбург, като патрон на Race Against Dementia, посети Edinburgh Neuroscience в Университета на Единбург.

# 923
  • Някъде там
Шведите дават прием за хора от изкуството, културата, политиката..
Явно темата на вечерта е флорална.
Всички дами са с рокли с цветя.
Маделин има друг ангажимент, затова не присъства.

Много интересно ми стана,  че представиха приборите и посудата на масата в клип и с описание.
https://www.instagram.com/reel/DHYyZMYKd3j/?igsh=bmgxMjUzYzZzd3Jn
Скрит текст:
Тази вечер в Кралския дворец в Стокхолм ще бъдат представени най-добрите сребърни и порцеланови изделия. Дворецът в Стокхолм, когато кралят и кралицата са домакини на официална вечеря с гости от политиката, културата, бизнеса, правителството и спорта.
Масата е подредена с няколко предмета с културно-историческа стойност.
В Kungens plats има:
Позлатени церемониални прибори за хранене (включително лъжица за костен мозък), изработени от майстора на сребро Zethelius за принц Густав („Пеещият принц“).
Позлатени прибори за хранене, изработени в Париж за крал Шарл XIV Йоан.
Нож за риба, изработен за крал Густав VI Адолф.
Вилица за риба, изработена от среброделеца Мьоленборг за принц Ойген.
Прибори за хранене, изработени от майстора на сребро Möllenborg за кралицата Жозефина.
Позлатени десертни прибори, произведени в Париж за престолонаследника Карл (XIV) Йохан.
Стъклени изделия, произведени в Коста и проектирани от Сигурд Першон. Подарък от Риксдага и правителството за сватбата на краля и кралицата през 1976 г.
Чашата за яйца и солницата са от позлатено сребро и са изработени от Густаф Фолкер за принц Густав.
Стъклени изделия, произведени в Коста и проектирани от Сигурд Першон. Подарък от Риксдага и правителството за сватбата на краля и кралицата през 1976 г.
Ленът е изтъкан в Белгия за краля и кралицата през 80-те години.

В знак на благодарност за гостоприемството,  Вилем и Максима предлагат на президента на Кения и съпругата му, културна програма. По време на това контрапредставление ще прозвучи изпълнение на холандския оркестър Fuse.
Рокля на Валентино, вдъхновена от Африка.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 21:58 от daviz

# 924
Много хубава Софи днес.

# 925
Оооо прекрасна е Софи, много пролетна, свежа и елегантна. Виктория с роклята на цветя също е много хубава и нежна, но за Максима не знам какво да кажа, цвета й отива, от роклята не се вижда много, но това което се вижда е странно, безформено и недостатъчно официално до костюма на мъжа й.

# 926
  • Някъде там

Роклята на Виктория е от фотосесията за 10 годишнината им с Даниел.

# 927
Кралската принцеса, член на Международния олимпийски комитет, присъства на 144-ата сесия на МОК, където ще бъде избран следващият президент на МОК в Коста Наварино, Гърция днес. Изборът между 7 кандидати ще се проведе на 20 март 2025 г.

# 928
  • София
Максима с пъстрата рокля и колана много ми харесва! Направо в десятката е уцелила. И обувки,чанта, всичко ми хареса.

# 929
Кафявата рокля на Максима много ми хареса, много. Рядко има роялски тоалет,  който мога да си представя да нося, но тази рокля определено е такава.

Софи е симпатична жена, не знам защо така не й се получава с дрехите. Сами по себе си на картинката са добре, макар че палтото малко широко идва.

Общи условия

Активация на акаунт