Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 380
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 930
За мен Софи е разкошна! Елегантна и свежа.
На Максима кафявата рокля снимана отстрани много ми хареса. Погледната отпред обаче и липсва колан.
На Виктория тази рокля на цветя ми е от най-хубавите, които носи. От цветните рокли тя е с най-красивата. Другите са ми мрачни, но може да има някаква символика.

# 931
  • София
Кафявата рокля на Максима би била супер в ежедневието- за работа, за пазар, за питие по плажните таверни вечер. Свободна и прохладна, но от хубава материя.

# 932
  • Някъде там
Кафтана на Максима ми харесва като модел. Много красиво стои с бижуто на врата.
Тоалета на президеншата ми е не.

Много ми харесват тиарата и обиците на Силвия. Чудесно се връзват с роклята.
На Виктория този път не. При предното носене с по-хубава тиара беше.

# 933
Софи е с много хубава рокля, носила я е и преди, този цвят много и отива и я освежава. Обеците и също са много хубави и интересни.

Една снимка на Кралицата и Софи  от 1999 г. няколко месеца преди Софи и Едуард да се оженят.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 11:46 от Април

# 934
  • Някъде там
Вилем и Максима посещават Върховния съд на Кения.

Шапката е дело на нейната асистентка,която е изкарла курс за шапкарство и сега често Максима се появява с нейни произведения.

Роклята е на "Natan". Носена е и преди.
Максима трябваше днес да избере роклята с перца, чудесно щеше да си пасне с танцьорите.
https://www.instagram.com/reel/DHaxVi-tT2u/?igsh=MTR5eGxxemw3eWVvNA==

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 13:01 от daviz

# 935
Софи е с много хубава рокля, носила я е и преди, този цвят много и отива и я освежава. Обеците и също са много хубави и интересни.

Една снимка на Кралицата и Софи  от 1999 г. няколко месеца преди Софи и Едуард да се оженят.

От тази снимка си личи колко много си приличат Софи и дъщеря й.

# 936
Принц Уилям пристигна в Естония, където първата му спирка беше в президентския офис за частна среща с президента Алар Карис - вероятно за да обхване всичко най-ново за Украйна. Той получи плюшена играчка от местни ученици, преди да влезе вътре.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 15:28 от Chonsi

# 937
Втори ден в Северна Ирландия

# 938
Софи е разкошна, много й отива този жълт цвят.

Максима пак разочарова с модните си решения - тези обувки очевидно са неточен номер, щом без да е изправена на крака пръстите й стърчат извън обувките. Като е изправена ще излизат още повече.

# 939
  • София
Тотално не ми е Софи, отново безвкусно облечена. Палтото освен твърде широко е и твърде дълго, а подаващите се ръкави съвсем развалят картинката. Но е с много хубави обеци. Може би един стилист ще ѝ е от полза, напоследък доста скъпи тоалети накупи, пък не изглежда хич елегантно в тях. А има потенциал, симпатична е, има хубава фигура.

Изненадвам се, но кафявата рокля на Максима ми харесва върху нея. Не бих я погледнала иначе, освен ако не е в друг цвят, но даже и тогава се съмнявам. Днешната рокля не ми е от любимите също, но не е лоша.

Харесва ми роклята на Мери, стара, поне на 10 г, но плътния чорап - твърдо не.
Откриване на Realdania's conference "Our Quality of Life"

Много по-добре със светъл

# 940
  • Някъде там
Оооо една от любимите ми рокли на Andiata. През 2015-та я носеше за първи път. Определено чорпогащника ми е не.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 16:16 от daviz

# 941
Да, и аз не се изкефих на тъмния чорап. Но роклята е симпатична, Мери е хубава също.
Много ми хареса Максима от последните дни. Гривната със слончетата е страхотна, много в стил Максима.
От снощи също ми каресва кафтана, изчистена елегантност и акцент върху бижутата. И в това е добра Максима.

# 942
Чорапогащника е последният проблем, той е добре. Но роклята на Мери е доста тясна, особенно в бюста. Имам чувството, че едва диша.

Принцът на Уелс участва в баскетболни тренировки по време на посещение в училището Freedom School, което беше основано от Министерството на образованието и научните изследвания на Естония през май 2022 г., за да отговори на войната в Украйна.

Принцът на Уелс приема гривна за приятелство в синьо и жълто, която според него принцеса Шарлот вероятно ще открадне, по време на посещение в училището на свободата в Талин, Естония днес.

# 943
Уилиам има дланите на баща си.

# 944
Бъркам ли или принц Уилям е станал много по-активен в сравнение с преди...

Общи условия

Активация на акаунт