Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 377
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 945
Летящия принц

# 946
  • Някъде там
Да, и аз не се изкефих на тъмния чорап. Но роклята е симпатична, Мери е хубава също.
Честно казано вътре в залата не изглежда зле с него. Аз просто, не съм фен на черните плътни чорапогащници. Обаче роклята е страхотна. Като излята й е.

Максима много се забавлява с колегите с перата.😀

# 947
Уилям

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 21:28 от Не се сърди, човече

# 948
Уилиам има дланите на баща си.

Само с това ,че става дума за мъжки ръце . Напротив - има костната структура и ръцете с дълги пръсти  на Даяна- мъжкият им вариант . Чарлз има доста груби ръце с дебели пръсти , доста  не аристократично , нали ? Grinning
Аз имам слабост ( или  мания ) да оглеждам първо очите , след това ръцете на хората независимо дали на живо или на снимки и видео . Например мога да кажа ,че има много красиви жени с грозни ръце ( става дума за форма и т.н , не за маникюр или липсата му ) и обратното . Винаги гледам ръцете на актрисите и актьорите във филмите . Да ви кажа ли коя актриса ( едно време известна , но не от А-листата ) имаше много красиви ръце - Бриджит Фонда . 

================================================================================================
Само да добавя ,че тук за всичко , което изписах имам пред вид дланите или това дето на английски е ''hand '' .

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 19:05 от Phillipine

# 949
  • София
CEO-то на Нетфликс за Мегън и Хари:
https://people.com/meghan-markle-underestimated-overly-dismissed … flix-ceo-11699802

"Мисля, че Меган е подценявана по отношение на влиянието ѝ върху потребителската култура ", казва той. "Когато пуснахме трейлъра на документалната поредица "Хари и Меган" [през 2022 г.], всичко на екрана беше обсъждано в пресата в продължение на дни. Обувките, които тя носеше, бяха разпродадени в целия свят. Одеялото Hermès, което беше на стола зад нея, се продаде навсякъде по света.
"Хората са очаровани от Меган Маркъл", продължава той. "Двамата с Хари са прекалено хулени."

Нетфликс има дял и в новата ѝ лайфстайл марка As ever, която отбелязва навлизането си в електронната търговия, като тази пролет в САЩ ще се продават чайове, конфитюри и др.

Сарандос каза: "Ние сме пасивен партньор в компанията на Меган и това е голямо откритие за нас в момента".

# 950
Нетфликс е затънал дълбоко с тази сделка, още повече и като партньор в продуктовата линия, и се опитва с всички сили да спаси частично проекта и да намали загубите. Прегледах няколко публикувани откъса от шоуто на Меган, като идея не е нещо иновативно, но като нещо което да гледаш за фон или разтоварване е добре, за съжаление напрежението в Меган и нейната пренавитост се предават и на зрителите и идеята за приятно разтоварващо предаване се проваля. Най- честата критика е, че Меган не е себе си и  наистина, ако спре да се прави на това, което не  е, ще спечели много, а тя определено не е " степфордска съпруга". Другото, което носи критика и отблъсква хората е различните вариации на една история, които разказва на различни места и често противоречиви. По повод шоуто беше разказала, че е била дете с "ключ на врата" и израсла с бърза храна, но в друго интервю разказва за прекрасната домашна храна, на която се надлаждавала като дете и искала да предаде същото на децата си, това работи против нея.

# 951
Какво друго да кажат от Нетфликс, не само, че вече са дали 100милиона по договор, ами и са влезнали като бизнес партньори в As Ever, разбира се, че се пръскат да рекламират Меган - в социални медии, статии. Правят каквото могат, за да не се провали и това начинание, подобно на 40х40, а и другия филм, който Меган трябваше да прави за Нетфликс.

# 952
  • София
Дали си е купила някое бижу?
https://www.instagram.com/reel/DHYie3VNzow/?igsh=MWdqZzhoNDZvNm1rdA==
😍

Малко етикет за хранене 🤣
https://www.instagram.com/reel/DHYyZMYKd3j/?igsh=Z251YnpyOG5kYXk0

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 23:23 от Lana

# 953
  • Countryside
Софи изглежда много мила жена, работи неуморно, симпатична е. Обаче в тоалетите хич я няма. През годините рядко уцелва, просто явно вкусът й е такъв. Роклята е хубав цвят, пролетна, но съчетанието с бежово палто е неудачно. Самото палто е по-голям размер, няма линия и й седи безформено.

Кафявата и шарената рокля на Максима много ми харесват. Коланът към шарената рокля не, и обеците, приличат на бутафорни. Прекалено са ми екстравагантни на мен. Но тя определено ги носи с чар.

# 954
  • София
Платиха им 100 млн. за 6 проекта, доколкото помня. От тях 3 са реализирани - Хари и Мегън, Поло и кулинарното на Мегън. Другите не знаем кои ще са, някаква екранизация по детска книжка се спрягаше. Та тези платени 6 проекта Нетфликс ще ги milk-нат до дупка. Ще ги подкрепят, ще ги рекламират, ще ги включват в други шоута, ще ги канят на разговор- ще направят всичко възможно да се реализират максимално. Те ако това не правят, за какво са дали пари. Накрая ще теглят чертата и ще решат дали цифрите си заслужават усилията и инвестициите. Ако си заслужават, ще подпишат нов договор, още по-голям.

Засега първото шоу е много успешно, второто е пълен провал, третото се гледа. Може да не го харесва публиката, но го гледа от любопитство, което е достатъчно.

# 955
Максима е феномен. Несловесното послание е: "не ме интересува ничие мнение, знам цената си, обичам да съм различна, външността не прави човека". Това би било претенция, ако не би била невероятната й спонтанност. Не е поза - истинско проявление на вътрешна самооценка и духовен комфорт е. Затова, както и да се появи, шокира, но не буди злост.

# 956
Така е, жена със самочувствие и вярна на себе си.

# 957
  • Някъде там
Любимката ми става на 40 години.
Жестока снимка 😂🥰🥰🤣

Писала съм коя е Клер, но пак е имало питания, така че слагам отново.
Клер е съпругата на Феликс и е работещ член на Великото херцогско семейство на Люксембург.
Скрит текст:
Нейно кралско височество принцеса Клер от Люксембург, родена като Клер Маргарета Ладемахер, е второто дете на Хартмут и Габриеле Ладемахер. Клеър има по-голям брат, Феликс Ладемахер. Прекарва детството си със семейството си в Узинген (окръг на Хохер Таунус, Германия).
През декември 2012 г. Службата на маршала на двора обявява годежа на принц Феликс и Клер Ладемахер. Тяхната сватба се състои на 21 септември 2013 г. в базиликата Sainte Marie-Madeleine de Saint-Maximin-la-Sainte-Baume във Франция. При сватбата си тя получава титлата „Нейно кралско височество принцеса Клер от Люксембург, принцеса на Насау“.
Принцеса Клер и принц Феликс са родители на дъщеря и двама сина: принцеса Амалия Габриела Мария Тереза, родена на 15 юни 2014 г. в Maternité Grande-Duchesse Charlotte в Люксембург; Принц Лиъм Анри Хартмут, роден на 28 ноември 2016 г. в Clinique Générale-Beaulieu в Женева; и принц Балтазар Феликс Карл, роден на 7 януари 2024 г. в Maternité Grande-Duchesse Charlotte в Люксембург.
Образование и работа
След като завършва основното си образование в Германия, принцеса Клеър и семейството й се преместват в Атланта (САЩ), където посещава Международното училище в Атланта. Освен немски, нейният роден език, принцеса Клер говори английски, френски и италиански.

През 1999 г. семейство Ладемахер се завръща в Германия. След това принцеса Клер посещава Франкфуртското международно училище, преди да прекара две години в интерната на Collège Alpin Beau Soleil в Швейцария, където се запознава с принц Феликс. През 2003 г. тя получава диплома за английски A-Levels с отличие (Prize of Excellent).
Принцеса Клер учи международни комуникации в Американския университет в Париж, където се дипломира през 2007 г.
Тя натрупа известен опит от първа ръка в издателството Condé Nast в Ню Йорк и Мюнхен, преди да започне работа в IMG World в Берлин.

През 2009 г., след като получава магистърска степен по биоетика с отличие в Ateneo Pontificio Regina Apostolorum University в Рим, принцеса Клер иска да задълбочи познанията си и записва докторска степен в същата област. Едновременно с това работи за катедрата на ЮНЕСКО по биоетика и права на човека. За да получи своята докторска степен, принцеса Клер представи дисертацията си върху етичните аспекти на съгласието за донорство на органи в Рим. Като част от изследването за дисертацията си, тя е поканена като гост-изследовател в Института по етика Кенеди към университета Джорджтаун във Вашингтон.
Заедно със съпруга си, принц Феликс, принцеса Клер управлява винарското имение Château les Crostes в Лорг от 2013 г. и е съосновател на компанията Young Empire , марка за детско облекло и декорации.
Официални дейности
Наред с професионалните и семейни ангажименти, тя продължава да следи отблизо развитието в областта на биоетиката. През февруари 2018 г. принцеса Клер беше гост-професор във факултета по биоетика в университета Ateneo Pontificio Regina Apostolorum в Рим. През март 2018 г. принцесата присъства на конференцията „Етика в действие“ („Модерно робство, трафик на хора и достъп до правосъдие за бедните и уязвимите“ ) в Pontificia Academia Scientiarum на Ватикана.

През март 2019 г. тя беше лектор в панелната дискусия за приобщаването на деца, родени от изнасилване, на Stand Speak Rise Up! конференция, организирана по инициатива на Н. В. Великата княгиня.
Принцеса Клер участва в редица церемонии и официални дейности като Националния празник или традиционната церемония по закриването на Октава . Тя участва и в други дейности на Великото херцогско семейство.

В съответствие с академичната си подготовка, принцеса Клер участва в асоциацията Luxembourg Transplant ASBL , която е под нейния върховен патронаж. Тя редовно присъства на Световния ден на донорството на органи в Люксембург.
Интереси и хобита
Вдъхновена от родителите си, принцеса Клеър винаги е проявявала интерес към социални и културни въпроси. Тя успява да съчетае дългите си пътувания с участие в хуманитарни проекти, например в Тируппур, Индия.

Принцеса Клеър е ненаситна читателка, която обича автобиографиите. Освен това практикува йога, пилатес и бадминтон. Тя е запалена по фотографията от тийнейджърските си години, с особен акцент върху природата.

От август 2018 г. принцеса Клер живее във Франкфурт на Майн (Германия) със съпруга си и двете им деца. Обича да пече и да рисува с децата си. Тъй като е много ангажирана с образованието на децата си, тя им помага да открият радостта от ученето и разбирането на света.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:06 от daviz

# 958
Принц Уилям пристигна във военната база Тапа в Естония, на 80 мили от руската граница. Той ще се вози в танк Challenger 2 и ще участва в учение за разчистване на изкопи на полето след предаване на полка Mercian, на който той е главнокомандващ полковник.
Уилям+униформа = денят ще е хубав 😂😂😂

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:39 от Chonsi

# 959
Шоуто "Хари и Меган" бе успешно понеже говориха за кралското семейство - за Кралицата, Чарлз, Уилям, Катрин, дворците, реверанси, традиции, кралската сватба. Всичко свързано с кралското семейство се продава като топъл хляб. Всеки иска да се докосне поне малко до кралския блясък.

Затова и книгата на Хари се продава така добре. То на напълно безизвестни кралски коментатори имали няколкомесечен досег преди години с роялите книгите им се продават и стават бестселъри, камо ли на резервата на най-значимата монархия.

Общи условия

Активация на акаунт