Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 376
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 960
Принцът на Уелс посещава зоната за обучение в лагера Тапа, за да чуе как мерсианците използват различни оръжейни системи и научават нови техники за обучение и работа.

# 961
  • Някъде там
Виктория присъства на семинар за Деня на скандинавските страни.

Белгийците пак някакъв прием са организирали на 11 март, но няма инфо в профилите им, снимката е от присъстващ.

Фредетик и Джоузефин са били на мача между Дания и Португалия. Предполагам, че са доволни от победата. 🤩

Хокон и Метте-Марит присъстват на годишнината на училищния корпус на училище Солванг

Зеленски явно сега е на обиколка из скандинавските страни. Беше в Финландия преди дни, вчера е бил в Норвегия.

Абдула на посещения във Франция и Италия.
https://www.instagram.com/reel/DHaqstsoEjr/?igsh=MTlkemtqcGp0ZDE4Zw==

# 962
Лукас Тиндал днес става на 4. Голям сладур, с тая сламено руса косичка.

# 963
  • Някъде там
Нови снимки на Анри и Мария-Тереза.
Тя утре е рожденичка.

Процеса на заснемане.
https://www.instagram.com/reel/DHbYxZStzQb/?igsh=bmgwY25rZGVoaGN6
Много хубави портрети. Тя  ми е симпатична  и с хубави тоалети, а Анри е мого хубав мъж и много младолик.

# 964
Джоузи каква е сладуранка. И тийнейджърка Laughing

Хубави снимки Анри и Мария Тереза.
Клеар и на мен ми е симпатична, много забавна снимка.

# 965
  • Някъде там
На любимата ми майка и на любящата ми съпруга - вашето присъствие изпълва живота ни с радост, а любовта ви е истинският смисъл на даването. Честит Ден на майката. Хюсеин.

Уауу колко са красиви Раджва и Иман.
Като изваяна кукла е малката. 🥰

Страхотни снимки, истинска радост за очите.🥰

# 966
Крал Чарлз III и кралица Камила посетиха Банбридж, графство Даун, за третия си и последен ден от ангажименти в Северна Ирландия.

Със страхотен пръстен е Камила, с който дебютира миналата година отново в Ирландия.

# 967
(Ангажимент от 20 март) Херцогинята на Единбург, патрон на The Scar Free Foundation, посети университета в Бристол, за да научи за водещо в световен мащаб изследователско проучване, което има за цел да постигне лечение без белези в рамките на едно поколение.

# 968
Много хубав костюм има Софи. Не се сещам да съм го виждала ама не е нов.

# 969
Хубав костюм, харесва ми и на мен. Софи с точния размер щеше да изглежда супер.

# 970
Да сакото малко и хлопа.

# 971
И сакото, и панталоните 😀
Обувките обаче ми харесват.

# 972
  • София
Ей, тая кукла Иман. Много хубаво бебе.

Мария Тереза също изглежда чудесно.

# 973
Хубаво, че йорданците се сетиха коя е майката на бебето. Скоро ще навърши 1 година и чак сега пускат снимка с майката. А пък само с бабата има поне 10 снимки.
Дори Хюсеин първо споменава майка си, после Раджва. И при снимките е така - първо снимка с Рания, после на Раджва.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 14:09 от Tinо

# 974
  • Някъде там
Шарли вече си пише името  сам🥰
Гийом, Стефани и Шарл откриват "Schoul Prënz Charles" (Училище "Принц Шарл") .
Сладурче 🤩
Скрит текст:
Основното училище е построено в училищния комплекс, наречен "Принц Гийом" след раждането на престолонаследника, когато великата херцогска двойка живееше в община Щайнсел между 1981 и 1987 г.
В присъствието на 600 гости техни кралски височества присъстваха на церемонията по откриването, която беше оживена и анимирана от децата.
Maison du Grand-Duc

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 08:41 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт