Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 372
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 975
Принцеса Беатрис разказва за преждевременното раждане на дъщеря си Атина със собствените си думи за британският Вог.
“Няма значение кой сте или откъде идвате, толкова много елементи на бременността са универсални. Имала съм живот, който е необичаен, но моите радости и страхове по време на бременност и майчинство са същите като тези, изпитвани от милиони други жени по света. Подобно на безброй други бъдещи майки, аз лежа будна през седмиците преди раждането, опитвайки се да следя всяко движение на бебето в корема ми и се питах хиляди пъти: „Ами ако това се случи или какво, ако се случи онова?“

Имах голям късмет да бъда наблюдаван отблизо от медицински екип и съм много наясно колко съм късметлия. Това е движеща сила в мен да направя възможно най-много, за да помогна, където мога. Атина пристигна здрава, няколко седмици преди термина. Тя беше толкова мъничка, че отне повече от няколко седмици, за да изсъхнат сълзите на облекчение и животът с нашето здраво бебе да се почувства истински. Краката й бяха толкова малки – почти със същия размер като лапите на едно от меките зайчета на по-голямата ми дъщеря.

Изключително се радвам да ви съобщя, че Атина вече се справя много добре, имам още няколко отговора за случилото се, но все още нямам точно обяснение. Поглеждайки назад към тези месеци на чисто безпокойство, съм изпълнена с чувство на решителност, че може да се направи повече, за да се помогне на другите да намерят отговори на тези въпроси около усложненията, които могат да доведат до преждевременно раждане – въпроси, които определят моите дни (и нощи) по време на бременност.”

# 976
  • Някъде там
Силвия и Маделин на конференция във Ватикана.
Скрит текст:
Имах честта да участвам в конференция през последните два дни във Ватикана, организирана от Папската академия на науките, Института по антропология и Worldchildhoodfoundation. Експерти, практици, оцелели, младежки представители и лидери от различни области и поколения дойдохас една обща цел: да гарантираме, че Al се използва за защита на децата, а не за излагането им на риск. Особено ме развълнуваха смелите гласове на оцелелите и младите хора, които говориха ясно и неотложно - вие сте вдъхновение за всички нас.
Очаквам с нетърпение да видя къде ще ни отведат тези дни. Технологиите могат и трябва да бъдат сила за доброто на децата.
Маделин 🥰 Ако беше в друг цвят тоалета щеше да е още по-добре.

Летисия вчера на работна среща за пътуването си за сътрудничество до Кабо Верде заедно с държавния секретар по международното сътрудничество.
От 24 до 27 март тя ще се запознае с работата на CooperacionESP в областта на равенството между половете, интегралното развитие и синята икономика.

# 977
Тази рокля е разкошна във всички цветове.

# 978
Ако не се лъжа, още някой имаше такъв модел рокля?!

# 979
Прекрасна рокля. И Катрин, и Беатрис са избрали цветове, които много отиват на цвета на кожата им.
Маделин има същата, но в светло синьо.

# 980
О Joy Маделин изглежда на 55+. Тази дължина + тази кройка не е за нейното тяло.

# 981
Зара, Майк, Миа, Лена и Лукас Тиндал с Айла Филипс на състезанията в Сайрънсестър вчера

# 982
  • Някъде там
Алберт и Шарлийн присъстват на ден на безопасността на движението по улиците , организиран от Шарлийн и фондацията й.
🥰

# 983
Не съм чела темата отдавна и не знам дали е споменавано, но Маделин ще започне да се занимава с козметика и ще отвори своя фирма. За целта няма да е принцеса, а само Маделин Бернадот що се отнася до фирмата. От шведския дворец са заявили, че нейната бизнес дейност се съчетава добре с нейните представителни задължения и не са в конфликт с тях. Тя от много години не получава апанаж, но работи за кралското семейство, когато родителите й я помолят за това.

# 984
Не съм чела темата отдавна и не знам дали е споменавано, но Маделин ще започне да се занимава с козметика и ще отвори своя фирма. За целта няма да е принцеса, а само Маделин Бернадот що се отнася до фирмата. От шведския дворец са заявили, че нейната бизнес дейност се съчетава добре с нейните представителни задължения и не са в конфликт с тях. Тя от много години не получава апанаж, но работи за кралското семейство, когато родителите й я помолят за това.
Браво на Маделин и семейството й, ясно е, че никой няма да забрави, че е принцеса, но поне няма да използва произхода си толкова натрапчиво, за да си рекламира бизнеса.

# 985
  • Някъде там
Не  е писано защото излезе днес и тя го обяви  преди няколко часа с тази снимка в профила си. Марката се казва "MinLen" и е в сътрудничество с Weleda.
Много красива. Разкошна коса и очи има. 🥰

Той и брат й си има бизнес начинания, няма да е първата в семейството. Успех й желая.

Виктория и Даниел са били на културни събития двата уикенда. Отминалия вчера и предходния.
Като този са били с Естел.

Днес има ДП в Белгия. Харесва ми Матилде. Елегантна е

# 986
  • София
Ооо, страхотна е Матилде. Heart
Много красив цвят.

# 987
  • Някъде там
Готина снимка на Меган и децата.
Да й имам шапката на Лили 🥰

И още една снимка на Маделин от профила на Weleda, с която обявяват партньорството. Представянето ще е на 28 март.

# 988
Сестрите Спенсър и мъжете до тях за списание Hello.
“Наскоро момичетата си направили ДНК тест и установили, че са еднояйчни близначки. „Чувствахме се така, сякаш парче от пъзела щракна на мястото си – има по-дълбоко усещане за близост сега, когато знаем, че споделяме тази още по-силна генетична връзка.“

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 18:24 от Не се сърди, човече

# 989
  • София
Разкошна снимка на Мегън с децата ♥
Арчи още е дръпнал на ръст😎

Общи условия

Активация на акаунт