Pandora - Тема 11

• 27 539
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
Ходих и аз да видя на живо звездата. Не ми хареса на гривна и се отказах. Голяма е . Но за колие е чудна.
nellli честита придобивка,със здраве да си я носиш🤗

# 466
Звездата само в златист вариант ли се предлага? И аз я харесвам, но след цял живот носене на злато покрай Пандора (и вас Blush) преминах на сребро.

# 467
  • Някъде там
nellli, честита нова гривна. Изглежда свежа и различна. Синият акцент стои много добре.

# 468
Идвам да докладвам. Попаднах на Пандора в Париж. Надявах се да видя лятната колекция, защото харесах 2-3 неща. Точно тях ги нямаше. Мерих гривна Me, не ми хареса как стои. За моя вкус е груба. Видях на живо онази голяма пеперуда, премерих я на гривна. За мен е много красива и ефектна, ако е носена самостоятелно, но се върти и с това ме изгуби и разочарова. Имаха промоция - гривна +2 талисмана за 99€. Разбира се, трябва да избираш между определни артикули, не важи за всички. И там нищо не ме грабна. Другата промоция беше - ако купиш 3 талисмана със символи на Франция получаваш подарък кутия за бижута - кръгла, за няколко талисмана и гривна. От националните талисмани също нищо не ме впечатли, аз и не харесвам такива. За справка - Айфеловата кула беше 79€. Накрая си излязох с празни ръце. Нищо от видяното и премерено на място не ме накара да затая дъх и да си кажа - ето, това е, искам го.
Та така. От Париж си донесох козметика Joy

# 469
  • Down south
Цитат
Видях на живо онази голяма пеперуда, премерих я на гривна. За мен е много красива и ефектна, ако е носена самостоятелно, но се върти и с това ме изгуби и разочарова
Чудех се на какво ми прилича огромната морска звезда, сега като спомена си дадох сметка

# 470
  • HH
Цитат
Видях на живо онази голяма пеперуда, премерих я на гривна. За мен е много красива и ефектна, ако е носена самостоятелно, но се върти и с това ме изгуби и разочарова
Чудех се на какво ми прилича огромната морска звезда, сега като спомена си дадох сметка

Не е толкова голяма звездата. Миналата седмица и аз зяпах на една витринта. Пеперудата е доста по-едра.
Иначе от новите неща ми хареса висулките, просто аз не купувам много от тях, защото ги виждам само като “център” на гривната/колието. Тези новите тюркоази много си отиват с миналогодишните сини камъчета, които не са мурано. Дали не бяха лабораторни опали или нещо подобно.

# 471
  • BG-DE
За една седмица носене и едно камъче от сините цветя/корали или каквото са там излетя 😡 много се ядосах и обмислям да ги върна и двете, че то днес едно, утре друго аз няма все до Пандора да се разхождам за рекламации 😡

# 472
  • Някъде там
За една седмица носене и едно камъче от сините цветя/корали или каквото са там излетя 😡 много се ядосах и обмислям да ги върна и двете, че то днес едно, утре друго аз няма все до Пандора да се разхождам за рекламации 😡

Това е много неприятно,ако ми се случи на мен, бих се разочаровала много и бих ги върнала.

# 473
  • BG-DE
Точно, много е разочароващо и затова и аз мисля да ги върна, не мога само да ги мисля дали пак някой камък ще изхвърчи 😡 За цената им от 45€ Пандора можеше да предложи по-добро качество 😡

# 474
  • Down south
Ако много ти харесват, върни ги и вземи нови.
Признавам, че е много разочароващо.
Не забравяй да напишеш ревю

# 475
Аз вече като купувам много ги оглеждам. Три пъти съм връщала некачествени бижута. Писах мейли и никакъв отговор.

# 476
  • Deutschland/HE
Аз имам случка с паднало камъче, веднага ми смениха пръстена. Не са задавали въпроси, ама какво, ама защо. Беше купуван онлайн, занесох разпечатан мейла с поръчката и ми го смениха. Както и на морското конче от една лятна серия, след 3 месеца носене с, рингът се скъса и го смениха и него. След това и с двете съм нямала проблеми.

# 477
  • BG-DE
Върнах ги и двете вчера, не знам дали пак ще ги взема, защото когато нещо ми се развали вече не ми носи удоволствие, а и като разгледах с лупа как са закрепени тези камъчета не ми се вижда много стабилно, може и да си внушавам но имам чувството, че още две се клатеха 😡 Мислех да взема към тях пръстенчето с фалшив тюркоаз но се чудех, защото и за него имаше мнение, че камъкът много бързо е паднал, добре, че не го купих 🥴

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 09:29 от Menerva

# 478
  • Пловдив
На живо ме разочарова една от най-харесалите ми в сайта части на новата колекция - розовата мидичка. Изглеждаше ми с перлен блясък, но няма такъв. И има по-белезникави участъци.
Изгубих си "Малкото чудовище на мама". Може би вкъщи - в родния ми необитаем апартамент, но така и не го намерих. Усетих само как ми пада гривната - една от тези, които ги нося непрекъснато и никога не се беше откопчавала. Досега я носех празна, но чудовището ми харесваше страшно. За късмет физическият магазин е наблизо и на връщане се отбих първо там за ново чудовище. Нищо, че може да ги намалят през юни - искам си го.
Покрай него ми хвана окото и една простичка риба от новата колекция.
Скрит текст:

# 479
  • BG-DE
Дами, от днес в немската Пандора започна предварителната разпродажба за клубни членове и мисля да си взема нещо по-лятно 🙂 Според вас към тази рибка, кой талисман би подхождал повече - сините вълни или другият с мидичките 🤔

Общи условия

Активация на акаунт