Pandora - Тема 11

• 27 550
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
Menerva, според мен Сините вълни подхождат повече.

# 481
И според мен сините вълни са по-подходящи, макар че реално и двата подхождат 🙂

# 482
  • BG-DE
Благодаря, ви момичета, поръчах вълните 🙂

# 483
  • Down south
Чудесен избор!
Мисля, че близо до сините вълни рибката ще изпъкне и ще стои много красиво.
Да покажеш комбинацията

# 484
  • Някъде там
Menerva, честито!
После задължително да ни покажеш.
Мисля, че си направила най-добрият избор. Рибката ще изпъкне между сините вълни. Ще се допълват и ще е красиво.

# 485
  • София
Сините вълни

# 486
Някой може ли да снима звездата на живо, никъде не я намирам

# 487
Коя точно звезда?

# 488
От рекламната им кампания сега - върнах назад и видях, че Daylily има качена с гривна от нея. Знаете ли каква и е цената и някаква комбинация на колие?

# 489
  • Някъде там
silvercourt:

Този уикенд празнуваме рождения ден на обновения silvercourt.bg и по този повод сме подготвили промоционално предложение: -14% онлайн за модели на редовна цена и безплатна доставка за всяка поръчка на silvercourt.bg на 14 и 15 юни (cake)(party_popper)✨(car)
Можете да се възползвате само онлайн и в двата дни за всички бижута и часовници на редовна цена с марките Pandora, Thomas Sabo, UNOde50, Bliss, Blush и Ti Sento Milano 💯
Очакваме ви!

# 490
  • BG-DE
Моите рибка и вълни дойдоха 🙂 рибката е сладка но сините вълни много ми харесаха като изработка, имат един лек перлен блясък, който на снимката в сайта не се виждаше. Обаче разочарование все пак не липсваше 🥴 взех и едни обици, които изпуснах на миналото намаление, а сега пък ми пратиха със счупена закопчалка на едната обица, много немърливо отношение, и днес пак трябваше да се разкарвам да ги връщам, а те се изчерпиха веднага (явно заради цената от 25€) и не мога пак да ги поръчам, здраве да е 🙂

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 21:02 от Menerva

# 491
Много неприятно е това с обиците, но пък комбинацията с рибката и вълните е чудна, а октоподчето е супер сладко 😍

# 492
Menerva, Честити да са новите придобивки. Много хубава комбинация се е получила. За обиците не знам какво да кажа, много разочароващо.

# 493
За една седмица носене и едно камъче от сините цветя/корали или каквото са там излетя 😡 много се ядосах и обмислям да ги върна и двете, че то днес едно, утре друго аз няма все до Пандора да се разхождам за рекламации 😡

И при мен падна камъче!😞 Дори не съм забелязала кога, днес случайно го видях. Изобщо не личи, но аз като знам...😡

# 494
Здравейте 🍀 !
Директно от Disneyland Paris ✨🤍

Общи условия

Активация на акаунт