Pandora - Тема 11

• 27 489
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
Без талисмани са моите гривни. Намирам тях и закопчалките им за достатъчно красиви.

# 736
  • София
Същата съм и аз. Имам тази гривна, нося я постоянно от миналата година, но без талисмани.

# 737
И на мен ми направи впечатление, че няма вече секция с коментари. Много тъпо.
За гривната, аз бих си я оставила и ако се счупи, да я рекламирам.

# 738
Извинявам се, този сайт какъв е?

Скрит текст:

# 739
Тoзи е официалният за България както и Silver Court.

# 740
Къде мога да закупя бижута Pandora?
Българският официален сайт на марката:
https://www.pandora.net/bg-bg

Ааа, така ли? Защото не съвпада съвсем с тук посочения. Значи, смело да поръчвам?

# 741
  • Down south
Днес ходих отново до Пандора, за да видя розата на Дисни.
Гледах я "мерих" я и не я купих

Исках това съчетание, но розата ми се стори твърде малка и и някак безлична?

И другото цвете гледах и него исках да харесам, но там беше още по-голям провал. Девойката искаше да ми направи комбинация, но така я направи, че тотално ме отказа.
Това цвете не знам с какво точно би могло да се съчетае? Може би, ако се носи само не би било толкова зле

И малките им нови charms са пълна смешка на никак несмешни цени.
В заключение, имах един загубен час.
Пълно и тотално разочарование.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 03:38 от Daylily

# 742
  • Някъде там
Daylily, розата стои някак разлята и безформена.
Цветето е хубаво, само с клипсове ще стои много добре.
Аз се каня да отида да видя тези талисмани:

Интересно ми е как ще стои на сребърна гривна.
това кръстче ми харесва за колие.
този талисман ми допада много, но ми се вижда по-малък и дребен от стандартните талисмани на марката.

# 743
  • Пловдив
Ето как стои на сребърна гривна. Това са двете ми "малки" гривни за постоянно носене без талисмани, на които обаче им купих по един също малък талисман.
Идеята беше да нося по една в зависимост от цвета на обиците, но след изгубването на гривната с релефните цветя се накичих и с двете. Снимката е в леглото. Светлината след дъждове и облаци не е много добра.

# 744
  • Някъде там
Скрит текст:
Ето как стои на сребърна гривна. Това са двете ми "малки" гривни за постоянно носене без талисмани, на които обаче им купих по един също малък талисман.
Идеята беше да нося по една в зависимост от цвета на обиците, но след изгубването на гривната с релефните цветя се накичих и с двете. Снимката е в леглото. Светлината след дъждове и облаци не е много добра.

Благодаря за снимките, вижда ми се по-малко от стандарните талисмани.
Меката ми гривна я пренаредих и оставих само три талисмана, много лекичка стана и ми е приятно да я нося така.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:14 от Искрица

# 745
  • Пловдив
По-малко е, да. В старите колекции има и същото, но по-голямо.

# 746
  • BG-DE
Искрица, мъничко е но е сладко, на тази снимка се вижда разликата в размерите, най-голямото е това, което е 59€.

# 747
  • гр.Пловдив
Магдена,разкошна ти е комбинацията,много стилна и добре подбрана Yellow Heart
Моля,дамата,която пуска нова тема да е с по-готина и издържана заглавна снимка,комбинации не липсват пускани  и от нас самите,ако дамите нямат нищо против,искам да виждам красоти! Relaxed

# 748
  • Down south
Моля, оставете линк за новата тема, за да не я пропуснем.

# 749
Като за последно в тази тема, преди новата, моите три гривни, окито нося в момента с финален дизайн докато Пандора не пуснат нещо много готино. Оказа се, че харесвам пълни гривни или съмсем семпли. Моите са комбинация от основно  Пандора + няколко други нещица за "цвят".

Общи условия

Активация на акаунт