Pandora - Тема 11

• 27 489
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Разкошни са.

# 751
  • BG-DE
Страхотни комбинации 😍 Последната с Тролбитс талисмани ли е?

# 752
  • Down south
Който прави новата тема, моля да бъде фокусирана само и единствено върху Пандора Joy

# 753
Страхотни комбинации 😍 Последната с Тролбитс талисмани ли е?

Да, с Delicate Flower Bead. Сложила съм накрая на гривната един силиконов О-ринг, който не се вижда, ако вземе че се откопчее да не си загубя едното сребро. С дългите ръкави има голям риск да не усетя, ако се случи случка.

# 754
Не съм виждала никога това мурано. На Пандора ли е?

# 755
Не, това е от тези "за цвят".

Скрит текст:
На Elfbeads е. Те са с ядно достатъчно голямо да става на Пандора гривни.

# 756
Един непоискан съвет от мен, извинявам се. Тъй като ще пускате нова тема, да се оправят препратките към споделените сайтове за покупка, тъй като част от тях не са актуални, а други са неактивни. Hands V

# 757
Не бях чувала за Elfbeads.Сега ги разглеждах, има много красиви стъкалца и е хубаво, че може да се комбинират с Пандора.Да не се сърдят верните почитателки на бранда за отклонението. Grinning Следя ви, но съм в застой.Нищо не ме грабва от доста време.

# 758
Имай предвид, че стъкълцата им са малко по-обемни повечето. Не всички, но голяма част. Не знам Пандора мураното от старите колекции колко са големи, но да кажем, ако се сравнява това жълто мурано с елфовите, това е дребно.

# 759
От Пандора в последните месеци съм взимала 2 колиета, чифт обеци. Сега се чудя за Коледа какво да си взема. Коледната ми гривна така и не се отпусна, нося я с осигурителна и два талисмана, за трети не мисля изобщо, защото и така ме стяга, а китката ми е тънка.

# 760
Вземи си една по-голяма за талисмани, а тази я носи дюс. Много харесвам стакнати няколко гривни и така нося обикновено.

Скрит текст:

# 761
  • BG-DE
Много красиво съчетание 🤩 В немската Пандора свалиха цената на "змийската" гривна и така ме сърбят ръцете, но тази тенекиена сплав ми е трудно да я преглътна, ако беше позлатено сребро вече да съм я взела, защото много ми харесва 😍

# 762
Напълно те разбирам, аз не бих взела позлатено тенеке, не и за тези пари. Да ме прощават Пандора.

# 763
Аз имам още 2 гривни, като на едната имам осиг. плюс талисман - изчистена, понеже е и с розова позлата, а на първата ми имам верижка плюс повече талисмани.
Повече от една на ръка не ми отиват лично на мен.

# 764
  • Down south
Тук (САЩ) върви

Жалко, че за момента нищо не харесвам

Общи условия

Активация на акаунт