Pandora - Тема 11

• 28 393
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
Искрица, Heart
Аз се чудех на онзи, готиния талисман love, даже ММ, видя, че разглеждам и каза - поръчвай, ще ти е от мен за 8-ми, но и аз покрай малкото дете забравих. Не съжалявам обаче, намалението беше само с няколко лв надолу, а и нямам предишното желание и трепет 🤷.

# 136
  • Пловдив
Аз пък установих, че ако бях поръчала от немската Пандора (вече не им се сърдя) една от гривните и три от талисманите, които поръчах оттук, щяха по промоцията "една гривна и три талисмана за 119 евро" да ми излязат с около 45 лева по-евтино, с все доставка.
Но аз съм разбрала отдавна, че нерядко се минавам с нещо поради собствената си непредвидливост, така че май човек ако очаква никога да не се минава, постоянно ще го е яд, тия неща не ги може всеки. Wink

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 17:09 от Магдена

# 137
Момичета, аз пак тук пиша, защото вие сте по-компетентни от ,,консултантките” в Пандора. Днес тъпо и упорито отново отидох в магазина и попаднах на друга продавачка. Според нея от Me серията трябва да взема гривна 20 см., която ми е доста голяма, и нямало проблем да махна един от елементите и да си я стесня. Да ама аз като гледам на снимките не е точно така и ако махна единия елемент гривната няма на какво да се държи. Не знам дали го обясних правилно, но май пак ме объркаха.

# 138
Bubolita88, ако това ще ти помогне, днес получих поръчката си, част от която е и гривна Моят път. Взех размер 3 - 17.5 см, защото от меките гривни, когато не слагам талисмани нося 17. Стои точно както искам, аз предпочитам да ми е по ръката, а не много свибодна. Китката ми е почти 16 см. Мисля, че ако бях взела по-малката щеше да ми е една идея тясна.

# 139
  • Пловдив
Моят опит сочи, че по-добре малко по-голяма гривна, отколкото по-малка, и също според мен дори за носене без талисмани сантиметър разлика между китката и гривната е абсолютен минимум.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 14:28 от Магдена

# 140
Bubolita88, ако това ще ти помогне, днес получих поръчката си, част от която е и гривна Моят път. Взех размер 3 - 17.5 см, защото от меките гривни, когато не слагам талисмани нося 17. Стои точно както искам, аз предпочитам да ми е по ръката, а не много свибодна. Китката ми е почти 16 см. Мисля, че ако бях взела по-малката щеше да ми е една идея тясна.
А може ли да се махне елемент от нея и да се закопчае?

# 141
Може да се свали тази част, която е между два подвижни елемента и те да се закопчаят един за друг

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 16:10 от V!ola

# 142
  • Пловдив
Аз не съм имала такава гривна, гледам ги само на снимки, но евентуално ако може да се махне по-голям, елипсовиден подвижен елемент и да се замени с по-малък - кръгъл, това също би намалило малко размера. Но не би трябвало да има нужда от подобни гимнастики - ако мека гривна 17 см ти е била по мярка, би трябвало и от тази 17,5 да ти е по мярка. Те се правят така, че да паснат на всеки междинен размер на ръката. Моят съвет е, ако ти се занимава и ако е възможно, да опиташ да закопчаеш и друг екземпляр от размер 3, евентуално в друг магазин.

# 143
Здравейте, това си избра днес дъщеря ми от Пандора. Талисманите едва ли биха се съчетали с гривната, но има още една гривна със закопчалка "дървото на живота".

Имам няколко въпроса за гривната, която днес купихме:
Доволни ли са тези от вас, които я имат относно здравина? Понеже продавачката каза, че много трябва да се внимава с нея, тъй като не били много здрави в тази си част

Каква осигурителна верижка ползвате за нея, защото и там не била подходяща всяка от Пандора, също и какви талисмани биха били подходящи или по - скоро без талисмани?

# 144
На моята гривна няма кръгли, само елипсовидни - големи и малки. Големите могат да се отварят. Между два големи има два свързани един за друг малки. Тези двата малките могат да се свалят и в двата края ще останат големи, които могат да се закачат един за друг. Но така се губи симетрията

# 145
  • Пловдив
Имах предвид допълнително купен кръгъл. Ето такъв:
Скрит текст:

Но едва ли си струва да се дават толкова пари допълнително, би трябвало да може да се намери точен размер.

# 146
  • София
deskaT, нося тази гривна от доста време, засега не съм имала проблеми.
Аз лично я нося без талисмани, защото ми се струва, че закопчалката е достатъчно ефектна и трудно ще се съчетае.

# 147
Деска, гривната е много красива. Талисманът - пеперуда също. Другият не се вижда ясно, не разбирам какъв е.
Честито и със здраве да се носят Simple Smile

# 148
deskaT, осигурителната верижка трябва да е с клипс, а не с резба, защото гривната няма винтче в края

# 149
  • Down south
Красива закопчалка.
За тази гривна само клипс осигурителна верижка. За мен този тип верижки са неудобни. Имам една от този вид и определено не бих я препоръчала.
Ако  гривната се носи без "тежести" и не се сваля всеки ден, тоест закопчалката не се "натоварва" системно, бих я носила без верижка.

Общи условия

Активация на акаунт