Pandora - Тема 11

• 27 555
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
  • Down south
Двоен charm от серията  Mother/Dаguther
от този тип

От брат и да е нещо, което ще и напомня, че е от него.

# 421
Здравейте 🍀 ,

Следя темата с интерес, откакто я открих, и бих искала да ви задам два въпроса. 🙏🏾

Първо, аз колекционирам флагчета от всички държави, в които съм била, и забелязах, че никъде не мога да открия български флаг сред аксесоарите/чармовете на Pandora в България. Има ли възможност да бъде открит някъде?

Второ, в момента нося гривна от серията Ефир (ако ви говори нещо 🤗), която ми е подарък от съпруга ми 🥰 . Сестрата на съпруга ми е голям фен на Stitch от Disney, и когато видя на живо новата гривна от колекцията с този герой, се влюби. В момента сме във Франция, в Париж, и обмисляме да ѝ я закупим оттук.

Въпросът ми е: ако закупим гривната от Франция, това означава ли, че при евентуален проблем няма да можем да получим съдействие в някой от магазините на Pandora в София (или в България като цяло)? 🤔

Благодаря предварително за вниманието и съдействието! 🙏🏾❤

# 422
  • BG-DE
Пандора няма талисман с българския флаг, а тъй като марката няма официално представителство в България, а само франчайз фирми, които предлагат продуктите те не признават международната гаранция, т.е. на стока купена извън България не може да се ползва гаранцията.

# 423
Пандора и Силвър Корт не са ли официални представители ? Не знаех, че са франчайз.

# 424
Франчайз са, официално представителство в България Пандора няма, затова няма и официален сайт от който да се пазарува така както е в другите страни.

# 425
А щеше да е хубаво и в България да имат официален сайт и да се възползваме от програмите за лоялност. Аз продължавам да се ядосвам с немския и английския сайт . Харесах един талисман от немският аутлет и мислех да го поръчам и да добавя нещо от тюркоазените изкушения,както и подарък искам да купя но не мога да разгледам като хората. Отваря две страници и приключва...
Реално не мога да разгледам всички талисмани от една категория 😥
Ketito според мен дъщеря трябва да пише.И съответно сестра.

# 426
  • Пловдив
Цитат
Ketito според мен дъщеря трябва да пише.И съответно сестра.
И аз така го разбирам.

# 427
Аз продължавам да се ядосвам с немския и английския сайт . Харесах един талисман от немският аутлет и мислех да го поръчам и да добавя нещо от тюркоазените изкушения,както и подарък искам да купя но не мога да разгледам като хората. Отваря две страници и приключва...

Ако ползвате Гугъл преводач/автоматичен превод на страницата го изключете и ще може да разглеждате Simple Smile

# 428
Ketito, моята майка преди време ми подари този талисман сърце с надпис Дъщеря.

# 429
Аз продължавам да се ядосвам с немския и английския сайт . Харесах един талисман от немският аутлет и мислех да го поръчам и да добавя нещо от тюркоазените изкушения,както и подарък искам да купя но не мога да разгледам като хората. Отваря две страници и приключва...

Ако ползвате Гугъл преводач/автоматичен превод на страницата го изключете и ще може да разглеждате Simple Smile

Много благодаря, получи се😍
За съжаление за кратко. Явно някакъв друг проблем има😔

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 22:14 от Mishkonti

# 430
Mishkonti, виж дали не се включва пак превода при рефреш (евентуално може незабелязано да се подновяват зададените опции за превод).

Други идеи нямам къде може да е проблемът, при мен беше това.

# 431
Кристална Сълза, а как са цените в Париж? След няколко дни заминавам точно за там и си мислех да си взема нещо за спомен.

# 432
Кристална Сълза, а как са цените в Париж? След няколко дни заминавам точно за там и си мислех да си взема нещо за спомен.

В България цената е по-висока в сравнение с други европейски държави. Талисманът „Тропикана“ се предлага в България на цена от 125 лева, докато във други европейски държави същият струва 55 евро. Това представлява разлика от приблизително 17 лева (или 8 евро).

https://pandorabulgaria.net/products/view/793352C01-29916

# 433
  • Down south

За сравнение с
американската Пандора, в български пари излиза
116 лв.

# 434
Да, благодаря ви, момичета. Купувала съм Пандора в Гърция, но цената на талисмана беше идентична с тази в България. Знам, че по принцип при нас е по-скъпо.
Ако попадна на магазин, може и да си взема нещо, а и е друго да видиш нещата на живо, но няма да търся специално.

Общи условия

Активация на акаунт