Pandora - Тема 11

• 27 566
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • BG-DE
От намалението в немската Пандора се изкуших от супер цената (35€) на гривната с инфинити закопчалка и взех една, защото ми е любим модел, а моята доста провисна но вече втори ден не ми пращат фактура, гривната дойде, а фактурата не 🥺 Ако някой има опит какво се прави в подобна ситуация ще съм му много благодарна.

# 497
Просто им се обади да ти я пратят повторно.

# 498
  • BG-DE
Ами точно това не мога да се ориентирам на какъв номер да звънна или пък имейл на който да им пиша 🥺

# 499
Изпратих ти снимка с телефона им на лични

# 500
Ето тези красоти ме чакаха в спиди и съм много хеппии.
На живо са много по-хубави. Поръчах ги с намалението по повод рождения ден на Силвъркорт. Вчера стартира лятната разпродажба и си харесах още 2 талисмана и 2 чифта обеци, но много ще пострада семейния бюджет 😀

# 501
Здравейте! Предварително се извинявам, че не съм чела всички мнения защото те са хиляди, но имам нужда от съвета Ви. Дъщеря ми се е "тръшнала" за гривна Пандора ( въпреки, че има Номинейшън) и вчера бяхме в официалния магазин да ги разгледаме. Притеснява ме това закопчаване с топченцето ( не знам как по друг начин да го кажа, че може да се отвори и да загуби гривната, която се оказа, че не е  никак  евтина. Предложиха ми и друг вид закопчаване, като и тя е съвместима с елементите, които в последствие евентулно ще купуваме. Моля Ви за мнение лесно ли се откопчават, ако вземем най-малката ( 16 см) провисва ли в последствие? Да заложим на оригиналната или можем да вземе като начало и някоя висока реплика? На 11 г. децата си играят с кукли още, моята си харесва гривни Simple Smile Обаче си ги носи, не ги сваля, освен по време на тренировките по плуване.

# 502
  • Down south
Закопчалката "топче"  е една от най-сигурните. Според мен.
Имам поне шест с тази закопчалка и не съм имала проблеми.
Гривни не свалям. И по този повод исках така или иначе да пиша в темата. Вижте след  басейн, какво стана с Shine гривни

Не знам, дали се вижда добре (визирам двете празни) станаха тъмни, много тъмни. Почистват се и връщат нормалният си цвят и блясък.
Ако на някой му се случи, да не се стряска.

# 503
Daylily, водата  сигурно е била минерална? Консултантките винаги предупреждават да не се влиза с бижутата в басейни, но е супер, че са се изчистили ❤

# 504
  • Down south
Не, не е минерална, при минерална светват. Явно има други химикали.
До сега не съм имала колебания, че ще се изчистят, но вчера промяната беше значителна.
Ето от тази сутрин (само съм добавила две мурано)

# 505
  • BG-DE
Супер, добре, че са се изчистили, а какъв препарат ползва за да ги почистиш?

# 506
  • Down south
Тук малко импровизирах - паста от Colgate, течен сапун и четката за зъби. След това полирах с мека кърпа.
И преди края на деня съм на изходна позиция

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 01:36 от Daylily

# 507
  • Някъде там
Здравейте! Предварително се извинявам, че не съм чела всички мнения защото те са хиляди, но имам нужда от съвета Ви. Дъщеря ми се е "тръшнала" за гривна Пандора ( въпреки, че има Номинейшън) и вчера бяхме в официалния магазин да ги разгледаме. Притеснява ме това закопчаване с топченцето ( не знам как по друг начин да го кажа, че може да се отвори и да загуби гривната, която се оказа, че не е  никак  евтина. Предложиха ми и друг вид закопчаване, като и тя е съвместима с елементите, които в последствие евентулно ще купуваме. Моля Ви за мнение лесно ли се откопчават, ако вземем най-малката ( 16 см) провисва ли в последствие? Да заложим на оригиналната или можем да вземе като начало и някоя висока реплика? На 11 г. децата си играят с кукли още, моята си харесва гривни Simple Smile Обаче си ги носи, не ги сваля, освен по време на тренировките по плуване.
Ако решите да взимате ви съветвам да закупите и осигурителна верижка.
Лично аз съм малкко предубедена за скъпи бижута като Pandora. Някак си ми е страно да видя малко дете с гривна за 200-300 лв( заедно с чармовете), това е като да му купиш парфюм на Chanel - не за нейната възраст, Да не забравяме, че децата са различни, и ако и харесва - защо не. Само че с няколко уговорки, една от които задължително би била осигурителна верижка.
Смятам, че Nomination е по-подходяща и за по-малки деца, по-леки, по-практични и отново може да събират чармове.
Този месец спечелих гривна Nomination от съвместната игра на Bg- Mamma  и бранда , от както я имам не мога да спра да я нося, лека, удобна - влюбена съм в нея Simple Smile
Daylily, доста неприятно, ако ги занесеш в магазин на Pandora, дали няма да успеят да ги почистят?

Лично аз винаги спазвам препоръката на бранда и махам гривната когато си мия ръцете, мия чинии, когато сме на басейн и т.н.

Харесахте ли си нещо от намаленията? Искам да си купя ново талисманче или обеци, но за съжаление нищо не ми допада. Май ще си подаря един елемент на Nomination Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 11:31 от Искрица

# 508
  • Down south
О, не-не, изчистих ги отново.
По-скоро това, което сложих е информативно, ако на някой му се случи да не се стресира. Почистват се.
Случва ми се не за първи път,но не съм правила снимки.
Напоследък в темата има мнения за
  "ужасната пандорска сплав"  имайки се предвид Shine и промяната на цвета.
Почиства се, дори и с подръчни средства.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 15:39 от Daylily

# 509
Нямам късмет с талисманите от лятната колекция и това е! От Без граници също е паднало синьо камъче Persevere
Добре, че още преди да го видя се бях утешила, заради падналото камъче на Ден на плажа, с гривна До безкрая от намалението. На нея поне няма какво да ѝ падне Blush

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 16:18 от V!ola

Общи условия

Активация на акаунт