Pandora - Тема 11

• 27 576
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
  • Down south
Това е много неприятно!
Нали можеш да ги върнеш?
Би ли сложила снимки.
 При мен бижутата нямат имена и ми е трудно да се ориентирам.

# 511
  • BG-DE
И при мен нямат имена и също не ми е ясно за кои талисмани става въпрос, но е много неприятно, защо не ги върнеш? Аз моя с падналия камък го върнах.

# 512
https://silvercourt.bg/products/view/793897C02-33138
https://pandorabulgaria.net/products/view/793905C01-30708
Това са талисманите. На снимка не успявам да уловя липсващите камъчета. Те са много малки и наистина не се забелязва. На талисмана с корабчето е от страната към ръката ми и не се вижда при носене на гривната. На коралите е в края, а до него съм сложила морската звезда и пак не си личи. Ето тази
https://pandorabulgaria.net/products/view/793817C01-30690

# 513
  • BG-DE
Но те още са ти в гаранция, защо не ги замениш с нови поне?

# 514
Това мисля да направя, макар че изобщо не ми се занимава. Но като гледам как са закрепени на корабчето, мисля, че пак така ще стане

# 515
  • Down south
Непременно ги върни и си вземи нещо друго.
Дори и да не се виждат падналите камъчета, достатъчно е, че ти знаеш.

# 516
Благодаря на отзовалите се! Задължително ще вземем и осигурителна верижка, ако се купи гривната. Все още отбивам атаките, но е хубаво да съм информирана. Номинейшъна не е по евтина, единици са приятелките й които са без гривна. Не знам откъде и хрумна  и за Пандора, преди не искаше, сега обаче само за това говори, разглежда им страницата непрекъснато, видяла е една намалена под 100 лв, като на този етап не искала елементи, ама то без тях някак не ми се вижда хубава.

# 517
  • Down south
Не съм сигурна, какви са другите гривни, на Пандора са красиви, дори с един или без чармс. Щом ще има верижка, тя ще бъде своеобразно допълнение сама посебе си.
Сложете снимка на избраната гривна, тук всички се радваме на придобивки и снимки.

# 518
  • Някъде там
Благодаря на отзовалите се! Задължително ще вземем и осигурителна верижка, ако се купи гривната. Все още отбивам атаките, но е хубаво да съм информирана. Номинейшъна не е по евтина, единици са приятелките й които са без гривна. Не знам откъде и хрумна  и за Пандора, преди не искаше, сега обаче само за това говори, разглежда им страницата непрекъснато, видяла е една намалена под 100 лв, като на този етап не искала елементи, ама то без тях някак не ми се вижда хубава.
О, не-не, Nomination, определено не са евтини гривни. Имат доста скъпи чармове. Просто са по-леки и удобни за носене, което ги прави добър избор и за по-малки деца.

Отностно Пандора, има намалане от серията на Disney - Камбанка https://pandorabulgaria.net/products/view/592548C01-27731.
Надписа на закопчалката е страхотен "Believe in pixie dust' .Гривната съчетана с една осигурителна верижка, дори без талисмани ще стои красиво.

# 519
  • Пловдив
Ето какво се случи с моите гривни в минералната вода в Сапарева баня. Интересно, че силното потъмняване се получи чак на третото влизане в басейна, изведнъж. По време на първите две среброто беше станало само леко жълто-червеникаво.

Ще ги чистя, като се приберем. Но може и да започна да ги свалям на курорт. Wink

# 520
Сподели после как си ги изчистила плз...Ужас, и на мен ми се е случвало...

# 521
  • Варна
някой пробвал ли е да чисти с тези устройства?

# 522
  • Пловдив
Ултразвуковите уреди наистина почистват, но ако има вградени камъни има опасност да изпадат. Трябва да се настрои спрямо бижуто.

# 523
  • Пловдив
Аз си взех такова, евтино, и сега имам повод да опитам.

# 524
  • BG-DE
Аз лично от ултразвуковата ваничка не съм много доволна, но моята е евтина от Алди за 9€ и може би затова. Най-добре ми почиства препарата за чистене на сребро от dm Polly, стават като нови.

Общи условия

Активация на акаунт