Pandora - Тема 11

• 27 511
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Daylily, честито! Искрица е страхотна Heart
Аз имам две нови придобивки, но не знам кога ще смогна да ви ги покажа Joy

# 691
  • Някъде там
Daylily, много се радвам, че мини-то ти е харесало! To e като малък знак на благодарност за прекрасната кутия, която прелетя океана и стигна до мен благодарение на теб 💖.

Menerva, гледах ги тези чармове, но нещо не са моите. От новата колекция много ми хареса този талисман

*Сладкодъвка*, когато намериш време ще се радваме да споделиш с нас новите си придобивки.

# 692
  • Където е сърцето
Здравейте,интересува ме някой копувал ли е Пандора от немския амазон,дали са оригинални и може ли някой да покаже гривна от серията ME.

# 693
  • Deutschland/HE
В Амазон може да попаднеш на ментета. Не бих рискувала изобщо.

# 694
Не бих купувала Пандора от Амазон аз. Вероятността да са ментета от Алиекспрес е много голяма.

# 695
  • Някъде там
И аз не бих взела от Амазон, освен ако не е някой сигурен продавач. А сега да ви покажа гривничката с фейчката – дъщеря ми я получи като подарък от най-добрата си приятелка Purple Heart.

# 696
Симпатична изглежда. Как е като качество на живо?

# 697
  • Пловдив
Изгубих гривна, една от най-хубавите шайн, със закопчалка сърце с цветя. Отвори се два пъти с няколко талисмана и сложих верижка - да, но верижката ми се пречкаше, махнах талисманите и оставих само една висулка и стопер без верижка. Реших, че така ще издържи и няма да се отваря. Известно време дори беше точно така. Е, не, отворила се е накрая, докато премятах торби с тетрадки и помагала за 15-и септември от рамо на лакът и в ръка. Хем ме е яд, хем си викам "никой не ми е крив". Носете си верижките на по-любимите гривни. Пречкат се, но това е положението.

# 698
  • BG-DE
Магдена, най-искрено ти съчувствам, това е много неприятно, явно тези закопчалки сърце наистина не са особено надеждни 😟

# 699
Ей Магдена, много гадно. И от мен съчувствие.
За сега нямам откопчала се гривна, но и двете ми са с верижки. Освен за сигурност, на мен ми харесват и повече с верижка де.

# 700
  • Down south
Изгубих гривна, една от най-хубавите шайн, със закопчалка сърце с цветя.
О, това е голяма драма Cry Съчувствсм ти от все сърце.
Знам, коя е гривната, аз купих чарм, като закопчалката и.

# 701
  • Някъде там
Симпатична изглежда. Как е като качество на живо?
Добре изглежда. На снимката не може да се улови цялата красота. Закопчалката блести много красиво и е много ефектна. За сега гривната ще се носи без талисмани.
Относно свалянето- леко мъчение е. Без специална отварачка е трудно да се отвори.

Магдена, много неприятно. Ако знаете в кой район е изгубена, може да следите фейсбук групите за намерени вещи. Така намерих гривната ми Пандора.Вярвам, че повечето хора са добри и при намиране на чужди вещи биха пуснали обява. Мисля, че са малко тези, които биха задържали нещо чуждо.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 17:17 от Искрица

# 702
Получих си замяната на бялото мурано. Всичко е топ вече. За сега нямам намерение да поръчвам нищо, че двете ми гривни са пълни и аз доволна, а няма нищо което да ме грабне. Чакам само това жълто мурано подарък от сестра ми.

Аз си напоръчвах едни сребра от Али (не Пандора  и не за по долар) и качеството в голяма част от слуачите е доста добро - не се отличава от това което продават тук три пъти по-скъпо. Взимам само от няколко продавача, които имат официален магазин в платформата и металът е сребро. Тествам нещата с киселина, която си взех специално за това.

# 703
Моят опит с Пандора и защо няма да повторя.
Моят тогава приятел ми закупи тази гривна (снимката по - долу) от Пандора. Наистина много нежна и красива. Цената й, да кажем, е прилична за такъв тип бижу. За по - малко от 9 месеца, я носих 2 пъти на ремонт. Веднъж за паднали камъчета и 2 пъти да й оправят закопчалката. Имаше редовния навик да пада. Накрая я загубих, защото закопчалката явно е поддала. Да кажеш, че от много работа се е разчекнала, не. Аз дори не съм я сваляла. Жалко за парите, дадени за нея.
След нея ми купи от обикновен магазин. Сребърна гривна, подобна на нея вече 2 години, даже на ремонт не съм я носила.
Повече Пандора - НИКОГА!

# 704
  • Пловдив
Бижутата Пандора имат 2-годишна гаранция.
Ако имат един и същи дефект при предявяване на рекламация подлежат на подмяна или ваучер за стойността на бижуто.
Възползва ли се от правата си?

Общи условия

Активация на акаунт