Pandora - Тема 11

• 27 495
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
  • BG-DE
Щом още е в гаранция пробвай, по-лошо от това да ти откажат няма какво да стане.

# 721
  • Варна
Хора, наскоро Магдена изгуби гривната си със закопчалка сърце, а за малко същата беда щеше да сполети и мен вчера, просто имах късмет, че падна вкъщи. Много се изненадах, защото я нося само с един талисман, а и откакто съм я взела преди няколко месеца това е една от любимите ми гривни, често я нося и никога досега не е имало проблем. Веднага ѝ сложих осигурителна верижка и искам да ви посъветвам гривните с такава закопчалка задължително да се носят с верижка, че не се знае кога ще се разкопчае 😟 Това е въпросната гривна
Дъщеря ми има същата. Бях я поръчала в два размера, за да разбера кой ще пасне. 17 сантиметровата се откопчаваше сама и падаше, а 18 сантиметровата изисква усилия да се откопчае и закопчае.
Не само вида на закопчалката е от значение, а всеки случай си е индивидуален явно.

# 722
Тези закопчалки имат едно езиче, което държи закопчаването. Ако то се изкриви или е изкривено натиснато надолу, ще започне да не държи както трябва.
Ако гривната не е в гаранция, може да се пробва леко да се повдигне. Ако е в  гаранция, аз първо бих направила рекламация.

# 723
Никаква полза няма от рекламация
Много съм разочарована. Искаха ми 30 лв само за да я погледнат къде е й е проблема- а то се вижда че е от изкривеното езиче . Гривната я носи не повече от месец . Съответно след още седмица и 3-4 закопчавания езичето направо се счупи. Красиви са им нещата , но некачествени

# 724
  • BG-DE
Най-странното при моята е това, че видимо всичко си и е наред, зъбчето е в добра позиция, щраква силно при закопчаване и за да не си счупя ноктите когато я отварям ползвам една стара кредитна карта 🙂 В гаранция е но тя не се отваря непрекъснато и не виждам какво ще направят.

# 725
Да де , зъбчето не държеше добре
Гаранцията е само на думи - нищо не покрива

# 726
  • Пловдив
Ако зъбчето се бутне леко, може би ще помогне наистина, но пък по-силен натиск да не го счупи или изкриви...

# 727
  • BG-DE
Ето в този клип човекът показва как да се оправи закопчалката https://youtu.be/SODOpctU3_c?si=cPGm-O_vJMhyH67R

# 728
Здравейте, Пандорки🥂🍰Имам нужда от вашето компетентно мнение и се надявам да ми помогнете в дилемата, в която се вкарах😀. Искам да подаря мека гривна на дъщерята на моя приятел, която е тийн на 15 год., но се изгубих в разнообразието, което се предлага. Спряла съм се на три модела, за които се чудя дали имат нужда от обезопасителна верижка, или са с достатъчно здрави закопчалки, както и дали могат да им се закачват чармове и висулки. Благодаря предварително.

# 729
  • Пловдив
Тази в средата я имам, беше първата, която си купих и ми отне страшно много време да я закопчая. Не слагам верижка на такава закопчалка, мисля, че няма нужда. Но и не я нося постоянно. Могат и на трите да се нанизват талисмани.

# 730
И трите нямат нужда от осигурителна верижка.

# 731
И трите нямат нужда от осигурителна верижка.

Marilyn3 и Магдена, благодаря! Реших да е първата.

# 732
  • BG-DE
Тази с infinity knot закопчалка (втората) ми е много любим модел, седи красиво и няма нужда от осигурителна верижка. Първата я заглеждах от известно време и понеже в момента в немската Пандора има намаление я поръчах, но като истинска блондинка се сетих да погледна отзивите за гривните с подобна плетка едва след това и за третия модел, който е същата плетка, имаше страшно много оплаквания, че много бързо се чупи и къса. Гривната е красива но като дойде ми направи впечатление, че е много, много лека и страшно трудно се закопчава. В момента сме си в България но като се върнем обмислям да я върна.

# 733
Имам третата гривна. Нося я денонощно от пролетта насам и нямам оплаквания. Само понякога сутрин намирам косъм от косата си заплетен в нея.

# 734
  • BG-DE
А, с талисмани ли я носиш? В сайта на Пандора са махнали отзивите на клиенти но имаше 2-3 снимки на жестоко счупени гривни, виждаше се вътре някаква корда, и много оплаквания от такова счупване. Направила съм си един скрийншот на счупени елементи, много се чудя дали да я върна или да я задържа 🤔

Общи условия

Активация на акаунт