Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 798
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 595
Прекалява сериозно с естетичните процедури Безовица. Малко като от планетата на маймуните ми е вече. Никога не съм я харесвала, без да коментирам стила й на обличане и наистина недоумявам как някои тук я харесват. Но различни хора, различен вкус.

# 2 596
Тази Гриймс, както и всички останали, според мен по- скоро търсят предимно слава и известност чрез връзката си с Мъск. Правят едно-две деца и после се разделят… много са ми странни. Чак започвам да си мисля, че има договорка с тях да му родят по едно-две деца и после кой от къде е.

# 2 597
Барбара Палвин на пазар:
Скрит текст:

Избира си лучец:
Скрит текст:

Няма как и без автографи:
Скрит текст:

# 2 598
Дева Касел ако не са родителите й не знам какво би правила в списание. За жалост никаква харизма.

# 2 599
Една от ударените от ГДБОП автокъщи е на инфлуенсъра Митака от "София ден и нощ"
https://dnes.dir.bg/krimi/edna-ot-udarenite-pri-aktsiyata-na-gdb … ofiya-den-i-nosht

# 2 600
Една от ударените от ГДБОП автокъщи е на инфлуенсъра Митака от "София ден и нощ"
https://dnes.dir.bg/krimi/edna-ot-udarenite-pri-aktsiyata-na-gdb … ofiya-den-i-nosht
Той днеска качи клип,че всичко му е изрядно.

# 2 601
Барбара Палвин на пазар:
Скрит текст:

Избира си лучец:
Скрит текст:

Няма как и без автографи:
Скрит текст:
Много грозно тяло,с бричове

# 2 602
  • Fire & Blood
Джесика Алба на последните снимки изглежда прекрасно, цялата сияе. Не знам какъв точно и се води цвета на косата, но е убийствен, искам и аз такъв. Лорън Санчез до нея е като грозната сестра на Пепеляшка.

# 2 603
Мариела Нордел коментира Светла във фейсбук
Скрит текст:

# 2 604
Тази госпожа не е много по-високо от Светлана като живот, с изключение на това че се изказва по-интелигентно. Рядко противно нещо е.
А сега ни в клин, ни в ръкав ще печели точки на гърба на дъвката Светлана, само щото я е виждала няколко пъти.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 19:51 от second

# 2 605
Обсъждали ли сме тази звездна двойка - дизайнера на Бийонсе - Наим Кан ще става български зет. Предложил брак на нашенска известна навън манекенка - Мадлена Калинова.
Имали поразително духовно сходство - и двамата обичали да пътуват, добрата храна и... (забравих какво беше другото, но може би е световния мир 😀)

# 2 606
Олеле, не пак за Радина, дайте друга тема….
Ем то по-малкото зло, че иначе на мен ми изляоха пришки на очите и ушите за Мичка и Тъпото. Току ги отметнем и някой пак ги заплита в темата, ще речеш зорлян.

# 2 607
  • София
Граймс иска да се свърже с Мъск, за да си види децата и да си ги вземе, за да не ги развява като прани гащи при президента. Така разбрах аз историята, ама е малко мътна, та не претендирам да е сто процента така.

# 2 608
  • Down south
Обсъждали ли сме тази звездна двойка - дизайнера на Бийонсе - Наим Кан ще става български зет. Предложил брак на нашенска известна навън манекенка - Мадлена Калинова.
Имали поразително духовно сходство - и двамата обичали да пътуват, добрата храна и... (забравих какво беше другото, но може би е световния мир 😀)
Скрит текст:
g width=600 height=338]//cdn.bg-mamma.com/QgtU/aJEkr.jpg[/img]
[im
Беше пуснато преди няколко страници, с малката разлика, че дамата се описваше, като просперираща бизнесдама в странство?

# 2 609
Ирина Шайхлисламова
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт