Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 87 (м. февруари)

• 31 695
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 165
Къде ще намерим див п*дерас в 21 век? Grinning
Е, можем да го поизнервим до подивяване.

Ох, днес малко гимнастика, по-бавна, нищо че съм болна, ама вече ми писна.

# 166
Ти колко време направи вече болна, викам да оздравяваш вече. Щом и не те свърта, явно си близо де.
И други болни май имаше, да оздравявате по-бързо всички.

# 167
От четвъртък съм болна.
Още не съм добре, ама каквото такова.

# 168
А, не знам защо бях решила че по-отдавна писа ти че си болна. Явно съм се объркала с някой друг, то напоследък болни да искаш... всеки втори провесил сополите, кашля, чудо просто.

# 169
При мен няма стриктен режим. Даже бих казала, че обичам разнообразието и ми е добре така. Повечето вечери заспивам щом помириша възглавницата. Ставам спрямо задачите за деня. Може да е 6, може да е 12.
Спрях кортикостероида. Бях при друг лекар и тя потвърди, че няма смисъл от него. Мисля да правя сладки с кокосови стърготини, но и сладкиша на Шарпи е изкушаващ.
Navy, страхотни сардини! Аз направих нещо неопределено от солени сардини и алабаш. Много е зле и не знам как да го оправя. От Сицилия си донесох 1 кг. осолени сардини. Накиснах ги във вода и после мъжът ми ги смля, за да станат като кайма. Мисля да ги направя на питки с бадемово брашно и дано стават за ядене, че в момента са ужасно солени.

# 170
Не знам, но това е поредната успешна рецепта от ЧатГПТ, изключително съм доволен от експлоатирането на този ИИ Simple Smile
Дори рискувахме оня ден на РД на жена ми чатГПТ да изготви празничната торта!
Само казахме да е с ядки, един бял и един кафяв блат, какъв да е крема и каква да е степента на сладост и масленост и ... се получи просто уникална торта! Обаче не ми се остойностява... колко скъпи ядки правих на брашно, не е за джоба ми всеки път Simple Smile

А това е за сардините:

Скрит текст:
Печени сардини без глава с чесън и лимон
Необходими продукти:

500 г сардини (почистени, без глава)
3 с.л. зехтин
2 скилидки чесън (нарязани на ситно)
1 ч.л. сух риган (или прясна мащерка)
1 ч.л. червен пипер
½ ч.л. сол
½ ч.л. черен пипер
Сокът от 1 лимон
1 лимон, нарязан на кръгчета
Прясно накълцан магданоз за поръсване
Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 200°C.
Подгответе сардините – измийте ги добре и ги подсушете с кухненска хартия.
Овкусете ги – в купа смесете зехтина, чесъна, ригана, червения и черния пипер, солта и лимоновия сок. Разбъркайте добре и оваляйте сардините в тази смес.
Подредете ги в тава, покрита с хартия за печене, като ги наредите на един слой.
Добавете лимоновите кръгчета върху сардините за повече аромат.
Печете 12-15 минути или докато кожата стане златиста и хрупкава.
Поръсете с магданоз и сервирайте веднага с прясна салата и препечен хляб.
Добър апетит!

# 171
Аз много ползвам Чата 😉 Буквално за всичко. Супер тренировки ми прави. 🙂 Съставя ми седмични менюта, с каквото му кажа. Големи мохабети си правим с него понякога, разпитвам го калво ли не, на ММ му е любимо като ме чуе да му казвам Здравей, как си? Хахахах

# 172
Кой чатджипити ползвате?

# 173
Аз ползвам chatgpt
П.П Току що се разбрахме и за закуската утре, само да можеше и да готви..

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:43 от GoSSipSs

# 174
На мен въобще не ми е ясно какъв е този чат и къде си говорите с него.😆
Апетитно изглеждат сардините, жалко само, че едва веднъж успях да намеря в Кауфланд на рибния щанд...😑 Иначе купувам консервирани.

# 175
  • на острова на мечтите
Натка, ела в Сицилия, с който и да се запознаеш , ще е някой на който не му пука колко е часа. Те затуй и живеят до 100 години. Че и отгоре. Вчера ММ ми показва един бащата на един негов познат, който празнува 104 години. И мойто чудо има поне десет часовника, но за него точността е лукс. Да им имам спокойствието.
Издържах фаст днес. Браво на мен.
Не можах да разбера какво точно е превел като див п...раст Гугъл коректора? Прилича ми на див копър това зеленото в чинията, но не мога да не се дивя пред гения на Гугъл преводача в тоз случай 👍😂
Нееее, сетих се😂Тук има един див копър, казва се finocchietto. На италиански finocchio има значение на "пе...рст". Ето откъде идва превода🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 23:58 от danilu

# 176
Див копър, зеленото на резенето...И аз се чудих на гугълския превод (как е стигнал дотам).😆

# 177
Момичета,  когато не знаете каква ви е кашлицата, какво ползвате. Аз освен сиропи не знам за друго.
Заради стомаха нали имам вечни храчки и не знам каква ми е, та ме беше страх от геломиртола и на сиропи минах.

# 178
Пих сироп grinTuss за суха и влажна кашлица. Безобразно сладък. Не съм запозната със сиропите за кашлица. Сестра ми пресече кашлица с него миналия месец, затова го взех.

https://chatgpt.com/ ползвам

# 179
  • на острова на мечтите
Див копър, зеленото на резенето...И аз се чудих на гугълския превод (как е стигнал дотам).😆
не , не е точно от резенето,  което се култивира. Това е точно диво растящо и не прави глави. Ох, много се смях снощи.
Елора, гледах някъде по фейса варени с мляко моркови, пасирани и се приема по няколко пъти на ден. Не съм пробвала обаче.

Общи условия

Активация на акаунт