Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 868
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 080
Малко късно се включвам, някой ще пазарува ли късно вечерта сега? Не съм видяла по-рано, 4,80 не ми достигат да изпълня първото ниво на лентата, а било последен ден. Щях да зарадвам малчугана и с едни бисквитки. Ако някой не гони оборот за себе си, ще се радвам да помогне 🤗

# 1 081
  • София
Е, панчетата поначало си е мазничка, то е от гърдите на прасето, към корема даже. Подобно на бекон трябва да е, а не на шунка, т.е. повече мазничко да си има. Не е продукт за който не обича мазно.
Но е много тъпо да наредят където се виждат по-постни парчета и да подвеждат така.
Ясно ми е, че са свински гърди и е мазничко. Но все пак очаквах да е като крайните парчета или малко по-шарено. Как не се сетих да снимам! Вътре беше само сланина, без никакво месце. Дано да съм изтеглила късата клечка и само при мен да е било така, защото ако специално са ги гласили, не е никак коректно. Все пак на промоция е 14 лв/кг, а редовната му цена е 18 лв/кг. Твърде много за гола сланина!

# 1 082
То отгоре през опаковката не се ли вижда дали е от едно парче месо нарязаното? Един път ми го бяха правили този номер с месо на бг ферма в Била, пак с едно шарено месо, което си беше жива сланина отвътре, и от тогава, ако купувам от вериги, много оглеждам.

# 1 083
  • София
Ако се разтръска, се вижда, защото парченцата се разделят. Обаче мъжът ми беше този, който пазаруваше и не се е сетил да огледа по-старателно. Ако бях аз, щях да огледам внимателно няколко тарелки и да избера най-добрата. Той е хванал първата и си е тръгнал. Simple Smile

# 1 084
  • София
Аз мисля, че е изцяло машинен процеса и няма как някой умишлено да крие мазното отвътре.

# 1 085
Хм, в Билла имам транжорни, в които служители слагат месото в тарелки и опаковат на място. Съвсем редовна практика беше да се слага по средата не дотам добро месо, така да го наречем.

# 1 086
Картата в Лидъл+ може да се използва и без да и' се прави скрийншот всеки път. Т.е  отваря си се и когато няма включен мобилен интернет. Просто си активирам купоните предварително от вкъщи.

# 1 087
Вместо да се сканира карта, може да се въведе и телефонен номер.

# 1 088
Да, вчера едно момиче така направи. Попита касиерката дали може да стане с телефонен номер, беше си забравила телефона.🙂
Днес една от любимите ми касиерки пак използваше по същество двете ленти на касата, като "въртеше" и двете сметки, ленти и ресто успоредно.😀 Така нямаше струпване на касата. Браво на това момиче!

# 1 089
Аз съм в Букурещ сега. Тук банковата карта може да я вкараш в самата карта Лидл + и когато касиерката натисне плащане, директно парите се дърпат от сметката. Без да вадя портмоне да плащам с дебитна карта пластика или кеш.

Също тук от понеделник се събират точки и се обменят за ваучери. 1 лея е 1 точка.
Но като го обърнеш в бг пари е доста скъпа тази лоялна програма.
950 точки искат за мляко пилос 1.5%. Това са към 370 лв. А ние се оплакваме от нашите ленти, че са за много пари..

Но като цяло България е много назад. В Сърбия и в Румъния винаги доста по-рано пускат новостите.
 В България буквално за една седмица пуснаха опцията за резервация на артикули. Мисля че прахосмукачка робот можеше да се запази. И след това я махнаха тази опция.
Явно не им върви тук на иновации..

# 1 090
За тези без мобилни данни проверявайте дали във филиала има безплатен wifi

# 1 091
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм впечатлена от софтуера им за отчитане на купони. Имах два купона за 1 Ст - един за достигната сума и един за РД. Избрах шоколади и от двата. Същевременно купих и едни соленки бутерки. Изобщо не съм видяла, че и те са в купона за РД. На бележката ми е отчело тях за 1 Ст (по-скъпи са), а шоколадът, който трябваше да взема с този купон, го е отчело с намаление, защото същият е на оферта с Лидл карта. Така съм получила по-голямо намаление, отколкото ако купонът беше хванал на шоколада.

# 1 092
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 093
  • Пловдив
Имам купон за гроздова ракия отлежала, Родна страха Simple Smile Подарявам.

# 1 094
Чопърът от четвъртък дали го има все още в Смирненски или на Кукленско шосе в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт