Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 828
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 225
Днес забелязах в асортимента говежда шунка, нов продукт. 100 грама/4,99 лв с етикет "Ново!".
Взех си бандаж за кръста. Като отивах към касата, забелязах, че сметаната 20% е станала 1,99 лв (надявам се, че това не означава, че ще поскъпне сметаната 30%...😬).

# 226
  • shumen
Аз затова спрях да купувам дрехи и бельо от Лидл,защото качеството им падна много.

# 227
https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/829157-pryakata-darzhavna-na … tova-ne-izklyuchv

Честито бойкота победи. Аз съм идиот, а вие спечелихте срещу веригите.

Правилната самооценка е хубаво нещо.
Да тъкмо хваля България на моите познати хървати. Joy

# 228
  • Пазарджик
Сметаната поне от 2 месеца е на тази цена.

# 229
  • оттам, откъдето започва България
Имам купон за котидж на 1,75 лв. Ако някой го иска, да пише.

Подарен.Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 09:07 от Ранобудна

# 230
Подарявам:
Скрит текст:

# 231
Подарявам купон от скреча за варената шунка и този за почистващата пяна за фурна.
Скрит текст:

Само тези имат посочени цени, всички останали купони са само на -20% и съм спряла да се интересувам, така че ако на някой нещо му трябва, те са ми винаги свободни.

# 232
  • оттам, откъдето започва България
Забравих да кажа, че имам купон за Испанско чоризо 120 г - 2,69 лв., Спанак фрешона цели листа 450 г - -20%, Плодов нектар Ябълка 5 бр. по 0,2 л - -20%, Гюбек 500 г - -20%, Торта Гараш 2 парчета - -20%

# 233
Сметаната поне от 2 месеца е на тази цена.
В нашия филиал доскоро беше леко намалена със задраскана цена тази с масленост 20%. Мисля, че задрасканата цена беше 1,89 лв. И си помислих как цената е почти като на сметаната 30% (а като вкус последната ми харесва много повече).

# 234
  • София
Все пак тези купони за котидж и чоризо за 1 брой ли са или за повече? Май никъде не пише да има ограничение?

Подарявам купон от скреч за фини овесени ядки и всички седмични купони. Имам и за тяхното крем сирене, което имитира Филаделфия, за няколко вида хляб от топлата им витрина, както и за мини кроасанчета и понички с плодов пълнеж.
Допълвам - замразен грах, пикантна разядка за мазане, спагети 2 бр с отстъпка, пяна за фурни, универсални мокри кърпи, шпеков салам Стара планина, опакован кроасан 32% какаов крем, снакс, кисело и прясно мляко Верея, масло Родна стряха, пшеничени пръчици и още един снакс, тесто за пици, бутер тесто, синьо сирене, макадамия, пушен бекон, суров бар с глазура, ХХЛ моцарела, прясна зелена салата Италиана, торби за смет, печени фъстъци, трапезна вода (може би е 1,5 или 2 л), пуешка шунка,  грах в консерви, бял ориз Родна стряха, Премиум бира в бутилки.  Всичко е по 20 или малко над 20%.

В магазина на Искърско шосе имаше преоценената готварска книга на хърватски език, но с българска корица, която Долче беше показала. hahaha hahaha hahaha Мислех си, че е случайно попаднала бройка, но явно не е единичен случай. Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 13:17 от Таня67

# 235
Все пак тези купони за котидж и чоризо за 1 брой ли са или за повече? Май никъде не пише да има ограничение?
Аз взех 8 бр котидж . Всичките са намалени

# 236
дадени
Имам купон за мокри кърпички за 1ст. Някой ако го иска?

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 13:37 от Marmoleta

# 237
В магазина на Искърско шосе имаше преоценената готварска книга на хърватски език, но с българска корица, която Долче беше показала. hahaha hahaha hahaha Мислех си, че е случайно попаднала бройка, но явно не е единичен случай. Simple Smile
😂
На всичкото отгоре се оказа, че и преводът на корицата не е точно това, което трябва да бъде.😆
При нас забелязах, че има още две бройки на хърватски (на редовна цена), онзи екземпляр с оранжевият стикер може и да са го бракували, защото, освен стикера на корицата, последния път видях книгата и омазана с нещо лепкаво или мазно...
Яйцата в кора с какъв срок на годност са?

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 17:20 от dolce miele

# 238
  • Свети Влас
Аз пък видях онази холандската, която някои беше показал, но си беше с български превод.

# 239
Здравейте, някой дали има все още свободен купон за котидж, който няма да ползва?

Общи условия

Активация на акаунт