Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 783
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 210
Да се оплача, че не ми приеха рекламацията на потниците, тъй като съм им махнала етикетите, които бяха пришити към тях. Много тъпо се почуствах.
Ама ти не ги връщаш с отказ от покупка, а с рекламация на качеството и нямат основание да ти откажат. Нали миналата година им се оплаках от лошото качество на бикините (дето се разшиваха ластиците при пране) и точно това ми отговориха - да ги върна, като посоча некачествен продукт - без етикет и с бележка от приложението можело. Само че аз ги бях изхвърлила вече за рециклиране и нямаше какво да върна.

# 211
Казаха ми, че като съм им отрязала етикетите нямало как да ги идентифицират, че точно купените връщам.

# 212
Казаха ми, че като съм им отрязала етикетите нямало как да ги идентифицират, че точно купените връщам.
Ако си махнала пришитите вътрешни етикети сигурно са прави, не знам. За всеки случай се оплачи в контактната форма и виж от там какво ще ти отговорят (даже снимка им пратих на разшитите гащи преди да ги изхвърля).

# 213
Супер е, че са толкова либерални с връщането, но чак пък изпрани и с отрязани етикети да върнете. Ами то може да сте ги изпрали/сушили на 90градуса, естествено е памука да се свие.

# 214
Купих мъжки чорапи преди две седмици, които след пране и сушене се свиха наполовина. Купувала съм и преди оттам и съм третирала по същият начин  и то многократно, не е имало проблем.
Явно наистина са занижили качеството, но не ми е хрумнало, че прани и без етикет бих могла да ги върна... Малко ме е яд, защото са седем чифта...

# 215
Предлагам скреч карта за овесени ядки, ако някой иска, да пише на лично.

# 216
Как тогава да се установи дали нещо е качествено, ако не чрез употреба или пране, съгласно инструкциите? Много сайтове уважават точно такъв тип рекламация. И качествения памук и на 90 гр. не се свива.

# 217
Аз съм съгласна с Вас, така е.
На себе си се чудя, винаги съм мислила, че като е изпрано, вече си е един вид употребено.  Не съм се замисляла, че мога да си търся правата.
И да попитам, понеже до сега не съм взимала от Лидъл течна сметана за готвене, дали им постоянно и  на прилична цена?

# 218
  • до най-прекрасния мъж
Има в постоянния асортимент течна сметана, да. Стои над брашната, в близост е захарта, сухата мая за хляб, бакпулвер и подобни. В червена кутийка с ягода на нея. Става и за готвене, и за разбиване. Не е подсладена, 30 % е. Има и 36, в големи сини кутии, тя също не е подсладена. Има и готварска, но тя е малък процент и на мен не ми харесва вкусът. Не съм сигурна и дали е млечна, като останалите две или е растителна някаква, понеже не я купувам.

# 219
Има сметана в постоянния асортимент. 20% и 30% в опаковки от 200 мл, 36% е в опаковка от 500 грама, доколкото помня. Първите са на цена около 1,99 лв, другата 6,50-7 лв. Млечни сметани са, но аз по-малко от 30% масленост не използвам.
В нашия филиал има и от двата вида сметани от 200 мл и я хладилника витрина при месото (някъде около пилешкото месо, дробчета и фенери).
Има и някаква веган алтернатива, май е от овес...🤔

# 220
Ехаа, страхотно сте го обяснили. Благодаря!

# 221
Подарявам купоните до неделя, пяна за фурна и грил +
Скрит текст:

# 222
https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/829157-pryakata-darzhavna-na … tova-ne-izklyuchv

Честито бойкота победи. Аз съм идиот, а вие спечелихте срещу веригите.

# 223
Ти нали не живееш в Бг и без това.

# 224
https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/829157-pryakata-darzhavna-na … tova-ne-izklyuchv

Честито бойкота победи. Аз съм идиот, а вие спечелихте срещу веригите.

Правилната самооценка е хубаво нещо.

Общи условия

Активация на акаунт