Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 774
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Днес си взех от рипсените дамски потници. Два от тях изпрах и мушнах в сушилнята и сега са по-къси от другия неизпран с 3см някъде. Досега сушилнята не ми е свивала никакви дрехи. Много ме е яд. И касова бележка не пазя. 🙄

Може да ги върнеш с кас. бележка от приложението, ако е било активирано.

# 196
Да попитам и аз за тези купони специално на имейл? На мен отдавна е тикната отметка за комуникация по имейл, но нищо не съм получила днес (понеже пишеше в четвъртък пращали). Само отметка ли трябва или и нещо друго?
И аз имам отметка, но нищо не получавам...

# 197
  • София
- Поне 8 нови обекта предстоят през 2025 г.
- Освен в големите градове ( София, Пловдив, Варна и Бургас ), предстои отваряне на нови обекти и в по-малки градове, в които веригата не присъства към момента - Септември, Айтос и Костинброд.

# 198
Направих си отметките, но не получих мейл.

# 199
На някакъв случаен принцип са тези допълнителни купони. Имаме 4 профила в семейството, сега имам за котиджа и на друг профил януари е имало подобен четвъртъчен купон. Навсякъде е отбелязано имейл в настройките.

# 200
Мейлите ги получавам в папката със спам. Обикновено не ги отварям и директно трия, но този път реших да видя има ли купон. Има избор от два, но при опит за активиране на желания ми изписва, че периодът е изтекъл. Писах в контактната форма и чакам отговор.

# 201
Имаме 3 лидълски профила и на 3те получаваме имейл- веднъж седмично по едно и също време, мисля всеки четвъртък.

# 202
  • Буркина Фасо
откакто съм направил регистрацията нито веднъж не съм получавал имейл от Лидл.
в Предпочитани комуникации  съм го отметнал.

# 203
Днес си погледнах имейла от Лидл , заради вчерашната дискусия. В папка спам са , имам два купона , избрах си и ми се появиха в приложението. Само един може

# 204
Нито в папка спам, нито във входящата имам мейл от тях.

# 205
Пускали ли са този модел Аерограф с компресор на Parkside( модел PABK 60 a1) в лидл или кауфланд.
https://www.youtube.com/watch?v=CiRDSg1YwC4

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 12:17 от dani-ela-80

# 206
  • София
Здравейте, мога ли да получа информацията за наличност, относно нехранителен продукт  от брошура, от миналата година.

# 207
Да се оплача, че не ми приеха рекламацията на потниците, тъй като съм им махнала етикетите, които бяха пришити към тях. Много тъпо се почуствах.

# 208
И при нас всеки си има профил,но само на един има единствен мейл с допълнителни купони,който чак сега видяхме ,а е от началото на януари Grinning Но пък и нищо общо с показаните по-горе за 40 и 50%,нашите бяха за 20 и 30%...та нищо не сме изпуснали.  Всички сме си отметнали да получаваме мейли,ама няма Simple Smile
Заредихме да пробваме от похваленото сладко,не е лошо Simple Smile Другата седмица гледам има в някакво подобно бурканче друга марка.

Скрит текст:

# 209
  • оттам, откъдето започва България
Мейлите ги получавам в папката със спам. Обикновено не ги отварям и директно трия, но този път реших да видя има ли купон. Има избор от два, но при опит за активиране на желания ми изписва, че периодът е изтекъл. Писах в контактната форма и чакам отговор.

Имало е някакъв бъг в системата, затова ти дава, че периодът е изтекъл. Това е първият имейл.
След това получих втори имейл, в който вече може да се избере купон.

Общи условия

Активация на акаунт