Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 753
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 180
Аз харесвам този продукт, с който успешно заменям фъстъченото масло. Съставът е: печени смлени фъстъци. С малко мед е много добро. Няма нито сол, нито захар, нито някакви други мазнини. Цена не помня, обаче.

Да, и аз го харесвам този тахан на Балчо, не му добавям нищо.

# 181

"Бойкотът на магазините заради скъпотията стигна и до Гърция"

# 182
  • до най-прекрасния мъж
Лидъл къртят отново.
Някакви челници продават. Като за 6-7 лева биват и 10 лева да се изхранват. Чета на едната опаковка свирка. Викам сега нашите каквито са идиоти със сигурност са чопнали всички свирки и познайте ... На касата един господин връща челника и казва госпожо липва част от комплекта. какво липсва ами ... свирка казва сконфузено господина. Та не знам кой е идиота този дето е пуснал челника на луда цена без свирка или клиента дето ще се засили да си купува челник ... със свирка Ха Ха Ха.
Само за мезе ставате с глупостите си.
Това на ИИ ми прилича. Извинявайте за оффтопика. Ама това го бие:
Скрит текст:
Изгубени в превода. Свирки ли били, какво ли...

# 183
Подарявам

# 184
Лидъл къртят отново.
Скрит текст:
Някакви челници продават. Като за 6-7 лева биват и 10 лева да се изхранват. Чета на едната опаковка свирка. Викам сега нашите каквито са идиоти със сигурност са чопнали всички свирки и познайте ... На касата един господин връща челника и казва госпожо липва част от комплекта. какво липсва ами ... свирка казва сконфузено господина. Та не знам кой е идиота този дето е пуснал челника на луда цена без свирка или клиента дето ще се засили да си купува челник ... със свирка Ха Ха Ха.
Само за мезе ставате с глупостите си.
Това на ИИ ми прилича. Извинявайте за оффтопика. Ама това го бие:
Скрит текст:
Изгубени в превода. Свирки ли били, какво ли...
Да ЕЕ не ИИ. И свирката са я нарисували специално за да ви манипулират. Ха Ха Ха.
Скрит текст:
Прилагам оригинала от немският Лидъл. преди обработка с фотошоп. Първата снимка е обработена с Фотошоп и си платих на Дара правото да използвам марката Фотошоп. От нейната песен е взета. Ха Ха Ха.

# 185
Аз харесвам този продукт, с който успешно заменям фъстъченото масло. Съставът е: печени смлени фъстъци. С малко мед е много добро. Няма нито сол, нито захар, нито някакви други мазнини. Цена не помня, обаче.

И аз този купувам. 5,80 лв мисля ,че беше последно като взимах

# 186
Купонът за котидж от нюзлетъра за 1 бр. ли е? Също така някой за мнение за ръчната парочистачка от следващата седмица?

# 187
Пише "еднократно", без определен брой
Купонът за котидж от нюзлетъра за 1 бр. ли е? Също така някой за мнение за ръчната парочистачка от следващата седмица?

# 188
Нищо странно няма в челник със свирка Simple Smile Служи за сигнализация при бедствено положение, ако трябва да те издирват.

# 189
Да, на туристическите раници на гръдния колан - също има свирка.

# 190
Днес си взех от рипсените дамски потници. Два от тях изпрах и мушнах в сушилнята и сега са по-къси от другия неизпран с 3см някъде. Досега сушилнята не ми е свивала никакви дрехи. Много ме е яд. И касова бележка не пазя. 🙄

# 191
Рипсени потници и на мен ми се скъсиха само от пране, без сушилня. Не са купувани от Лидл.
Подарявам

# 192
И аз имах купон за препарата за фурни и го купих.За първи път го използвах днес и съм много приятно изненадана.Напръсках пяната,оставих половин час и после само забърсах.

И аз го взех онзи ден по същата причина, и се чудех дали ще върши работа, значи си е заслужавало😊. Тези дни ще го тествам и аз

# 193
Да попитам и аз за тези купони специално на имейл? На мен отдавна е тикната отметка за комуникация по имейл, но нищо не съм получила днес (понеже пишеше в четвъртък пращали). Само отметка ли трябва или и нещо друго?

# 194
  • shumen
Препарата за фурна е чудесен.Чисти всякакви пръсканици по печката,а моята вечно е опръскана.

Общи условия

Активация на акаунт