Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 746
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Някой знае ли дали пасаторът от следващата седмица дали си заслужава?

# 166
  • София
Всеки ден ли пращат купони, ако се абонираш? И още един глупав въпрос, къде ги пращат в пощата ли? Ако е така, за да ги използваш трябва да влизаш и в пощата.

Всеки четвъртък изпращат 2 купона на имейл, като може да се избере един от тях.
Натискаш на бутона от имейла и се отваря сайта на лидл, където пише “успешно” нещо такова.
А заслужават ли си? Защото ако са по 20%, хич не ме интересуват. Simple Smile

# 167
И аз имах купон за препарата за фурни и го купих.За първи път го използвах днес и съм много приятно изненадана.Напръсках пяната,оставих половин час и после само забърсах.

# 168
Кърпите за почистване на под, които са като мокри кърпи от постоянния, на какъв моп се слагат?

# 169
  • София
Днешните са с големи отстъпки, но какво е било преди не знам - въобще не съм ги отразявал тези мейли и не съм знаел че има купони вътре 🙃

Аз за лидлските почистващи препарати още лошо мнение не съм видял.

# 170
Ребел , супер купонче за котидж.  Аз в  имейлите на Лидл не влизам, сега видях , че имам от тях имейл на 9.01.2025. Как и на колко време се получават , някой знае ли?

# 171
  • София
Ребел , супер купонче за котидж.  Аз в  имейлите на Лидл не влизам, сега видях , че имам от тях имейл на 9.01.2025. Как и на колко време се получават , някой знае ли?
Малко по-горе писаха, че всеки четвъртък.
Как? - Чрез мейл след абонамент. Активира се през мейла и се визуализира в Плюса.

# 172
  • София
Моят профил - комуникации избирате push up, email. Аз днес още не съм получила..
Освен тези двете, съм отбелязала и смс. Нищо не са ми изпращали. Simple Smile Сега погледнах и в спама.

Иначе подобни намаления са добри, особено ако уцелят нещо, което купувам.

# 173
От тук разбирам, че могат да се получат купони допълнително. Мислех, че за всички са еднакви по седмици 😂
Отбелязах и аз това в настройките, ще видим дали ще получа и аз ...предполагам чак другия четвъртък ще е.

# 174
На Чоризото от купона каква му е редовната цена?

# 175
Лидъл къртят отново.
Някакви челници продават. Като за 6-7 лева биват и 10 лева да се изхранват. Чета на едната опаковка свирка. Викам сега нашите каквито са идиоти със сигурност са чопнали всички свирки и познайте ... На касата един господин връща челника и казва госпожо липва част от комплекта. какво липсва ами ... свирка казва сконфузено господина. Та не знам кой е идиота този дето е пуснал челника на луда цена без свирка или клиента дето ще се засили да си купува челник ... със свирка Ха Ха Ха.
Само за мезе ставате с глупостите си.

# 176
"Основни продукти за трапезата ни са два пъти по-скъпи, отколкото в цяла Европа
От 2020 до 2025 г. по данни на НСИ инфлацията в страната е 34%, а скокът на основни хранителни продукти достига 150 - 200%. За този период оризът е поскъпнал с 83%, прясното мляко 119%, яйцата – 150%, маслото – 112%, отбеляза Димитрова.
По думите й особено дразнещо е, че цените на абсолютно еднакви продукти в големите търговски вериги в София се различават от веригите в градове на големите европейски държави като Берлин, Виена, Амстердам. В този смисъл този ценови удар е истинска катастрофа.
.................основните продукти от малката потребителска кошница цените са нараснали със 120%. Едни и същи стоки в България и Европа не са на едни и същи цени. Основни продукти, които всеки един от нас ползва, са два пъти по-скъпи от цяла Европа при двойно по-ниски заплати за разлика от целия ЕС,"

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 16:58 от bgladybg

# 177
Някой има ли мнение за 2 в 1 прахосмукачката от следващия четвъртък - 159,99 лв?

# 178
  • до най-прекрасния мъж
Аз харесвам този продукт, с който успешно заменям фъстъченото масло. Съставът е: печени смлени фъстъци. С малко мед е много добро. Няма нито сол, нито захар, нито някакви други мазнини. Цена не помня, обаче.

# 179
Взех котиджа, но от миналата седмица имам КБ за чоризо 4,49, мисля, че е същото
На Чоризото от купона каква му е редовната цена?

Общи условия

Активация на акаунт