Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 943
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 645
От опакованите триъгълни сандвичи колко вида иам? Вчера видях намалени по 1,99 лв и взех една опаковка с шунка. Имаше и с бекон и пиле (вътре се виждаха и нарязани варени яйца). Взех с шунката, че има капризни вкъщи. Дъщеря ми пък много го хареса, чак попита защо не съм взела още (тя не обича майонеза, затова бях скептична, че ще го яде, обикновено изчопля само това, което и' допадне)...😂

# 646
  • Велико Търново
разбирам за новите подредби, но намаленията с етикети ще продължат да съществуват нали? Независимо дали в ъгъл, зона или при артикули с дъ;ъг срок ( смесени с тях) -20 и -50 си остават активни. Правилно разбирам или изпускам нещо?

# 647
Подарявам: (купонът за 1 ст., за пицата, и за топеното сирене на порции не са налични)

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 14:30 от SelfcareaddictZ

# 648
  • София
разбирам за новите подредби, но намаленията с етикети ще продължат да съществуват нали? Независимо дали в ъгъл, зона или при артикули с дъ;ъг срок ( смесени с тях) -20 и -50 си остават активни. Правилно разбирам или изпускам нещо?
Съществуват, да.
Има някакви наблюдения, че намаляват като количество тези с -50 при храните, но пък се увеличават при дрехи.

# 649
  • Велико Търново
и на мен така ми се струва. Предните месеци, сякаш нямаше толкова нахвърляни предмети и дрехи в нехранителните клошарски кошове, а сега ми се сториха доооста.

# 650
Подарявам:
Скрит текст:

# 651
Някой има ли свободен купон за 1 ст. за маслинова паста?🙃

# 652
Намаленията и с -20 и с -50 си остават, да. Фирмата предпочита да вземе от нас по-малко пари, но все пак да вземе, отколкото да бракува изтичащия артикул. А повярвайте брак има и то много.

# 653
Някой купи ли тенекията мед от предната брошура да каже как е на вкус?

# 654
  • При децата ми
Някой има ли свободен купон за 1 ст. за маслинова паста?🙃

И аз бих искала купон за маслиновата паста.

# 655
Имам тези купони. Ако някой иска нещо, да пише
Скрит текст:

# 656
Оглеждайте скъпите шоколади , европейския съюз одобри"протеина" , но аз не 🤢, и е в срок!

белички живи червейчета

захапах едно парче, после видях😢

# 657
Кой е шоколадът? И какво значи, че ЕС е одобрил "протеина"?

# 658

Това е марка на Лидл, така ли - понеже има техен знак на опаковката.

# 659
  • София
Пинко, оплаквай се! Преди 1-2 години и аз бях купила 2 шоколада с червеи на тяхна марка. Пратих им снимки и ми дадоха ваучер за 10 или 20 лв.

Долче, https://factcheck.bg/pravilata-na-es-za-izpolzvane-na-nasekomi-v-hranite/  Simple Smile

Това не са ли едни много шарени шоколади? Май "Way To Go" се казваха.

Общи условия

Активация на акаунт