Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 938
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 660
Аз купувам предимно шоколадите на J. D. Gross от Лидъл, но все пак ми се иска да знам кой е този шоколад...
Таня, благодаря!

# 661
Пиши им, за да реагират и да изтеглят партидата от филиалите. Няма иначе как да знаят за наличието им.

# 662
  • shumen
Пиши им и ще ги изтеглят.Аз веднъж взех така сухи пасти.

# 663
Аз от Т-маркет бях купила насипни бонбони с "гости"...🤪 Дотогава не бях виждала подобно нещо в шоколадов бонбон...

# 664
Това е от съхранението... Някъде са поседяли в бубуолечав склад ..

# 665
За пръв път виждам гадинки в нещо шоколадово.. добър начин да ме накарате да откажа сладкото напълно Grinning

# 666
И аз доскоро не знаех, че е възможно...☺️

# 667
Те където са съхранявани когато са завъдили тия любимци, каквото и да сложат все ще го завъди и то, поне повечето храни също биха ги приютили.

# 668
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
По принцип Пинко е права. ЕС официално одобри производителите на храни да могат да влагат брашно от червеи. В случая с шоколада просто е преседял в някой склад повече и е завъдил жив протеин.

# 669
Случва се в шоколади с ядки, а този не се вижда да е такъв.

# 670
Относно отделното място за намаленията. Не знам кое за кого е удобство и неудобство, но къде има "бързащи" и мизерници си личеше като видиш на мястото на намлените стоки оставени такива на редовна цена. Взел човека нещо видял намаленото и него взел, а това на редовна цена хвърлил при намалените. Сега поне ще ги вземат и връщат на местата с редовни цени.

# 671
  • София
Надявай се да връщат на мястото. От 3 дни в Л. Ст. град върху дрехите с прИмоция от четвъртък седи кашонче пълно с кутии крема сирене и мляко за пиене с какао или плодово. За първи път го видях в неделя, днес пак си е там. Персонала минава с почистваща машина или с кашонарка, но не ги докосва.
Снимах днес инсталацията и я пратих в контактната форма. Може пък и да бракуват стоките. Или пък ще ги върнат по местата им....

# 672
солен карамел

от тази група

# 673
Хапвам ги тия шоколади, ама вече .....

# 674
  • Велико Търново
Пишете на Лидл, да вземат мерки по отношение на съхранение и да проследят производството на доставчика. Със сигурност би трябвало също така да те компенсират за създалата се ситуация.
Много ми харесват тези шоколади, но едва ли ще си взема скоро от тях, а и за подарък съм вземала като ходя на гости, защото са хубави като комбинация от вкусове  и качество ( така си мислех).
Промяната в организацията на намалените продукти няма да има особен ефект върху подредбата в магазина, според мен. Клиентите които си разхвърлят в магазина няма изведнъж да станат по-съвестни и подредени. А у тях какво е, в домовете им... не искам да си представям.

Общи условия

Активация на акаунт