Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 540
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 105
Минавам да похваля машината за пуканки

# 106
Аз пък минавам да кажа, че цените продължават да летят нагоре със шеметна скорост. Телешкия език, до онзи ден 26.99 лв за кг, днес е 29.99 лв Angry

# 107
Ходих днес и си взех тиган за мини палачинки...☺️
Сега очаквам Долче да се включи със рецепта 🥰
Взех си и от кутиите за съхранение на храни.
Добри са, хубава пластмаса , твърда, но имам проблем с капаците, много трудно се затварят и четирите страни, даже успях да счупя един...
Но здраве да е..
Много се радвам на тези дългите за спагети, а втория ще го ползвам за зърнените закуски на децата..

# 108
Ходих днес и си взех тиган за мини палачинки...☺️
Сега очаквам Долче да се включи със рецепта 🥰
Да ти е честит!😀 От кой вид взе?
Лесната рецепта е всичко по 1:
-1 яйце
-1 чаша брашно (+бакпулвер)
-1 чаша мляко
По желание може и една настъргана ябълка (друг плод) и малко мазнина (аз слагам).
По рецепти за гофрети/мини понички също стават добре.
Тези са за другите вкъщи, за мен си правя нисковъглехидратни палачинки с яйце, кашкавал, кокосово или бадемово брашно и т.н., мини кишове, правила съм и кюфтета☺️, но най-често го използвам за яйца на очи или мини омлетчета.🙂
Много ми беше странно, че в магазина имаше само два тигана (със сърца), но много опаковки. Явно има и хора, които предпочитат да си купят тигана без опаковката с инструкции, както и без да е предпазен от опаковката от драскотини (аз не съм от тях😅)...🤔
Специално погледнах към тортилите: зеленчуковите са на цена 3,99 лв и с грамаж 370 грама. Обаче в нашия филиал нямаше наличност, само етикет с цена.
Кутиите за хранителни продукти и на мен ми харесаха, но не съм сигурна, че имам нужда от комплект с различни размери.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 23:13 от dolce miele

# 109
За малко да изпусна темата. И аз напоследък пазарувам по-малко в Лидл.

# 110
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 22:38 от Viara T

# 111
Търся този черен панталон в София. Ако някоя е виждала някъде размер 42, може ли да сподели магазина?

# 112
Благодаря за рецептата ,Долче 🥰
При нас пък беше обратно с тиганите, имаше много със сърца  и само 2 броя кръгли..
Като и аз като теб се порових малко  за да намеря втория, със здрава опаковка и не надраскан ☺️
Повлякох крак, след мен дойде да гледа и една друга госпожа, после я видях че си го беше взела и тя, кръглия ..🙂

# 113
При нас пък беше обратно с тиганите, имаше много със сърца  и само 2 броя кръгли..
И при нас беше така, много със сърца и малко бройки от другите.🙂

# 114
  • София
Здравейте, дали някой от вас не е закупил в повече или не му трябва една такава етажерка.

Много ми е необходима, а няма наличност.
Точно същата я имам от Икеа на цена от 19.99 лв

# 115
Здравейте, дали някой от вас не е закупил в повече или не му трябва една такава етажерка.

Много ми е необходима, а няма наличност.
Точно същата я имам от Икеа на цена от 19.99 лв
В момента я има в брошурата на Кауфланд на 51 стр. - пак е 19,99

# 116
Вчера забелязах тези тахан на Марибел. Кой вид е по-хубав, ако вече сте ги пробвали?

Не съм сигурна дали досега съм купувала светъл тахан...🤔
Забелязах като нов продукт и био мед на Марибел. Ако не се лъжа, грамажът е 400 грама, а цената 6,99 лв. Забравих да снимам.

# 117
Тъмния е малко по- горчив. Конкретно тези не съм пробвала, но с другите е така.
Аз взимам пълнозърнест по принцип, скоро ще си взема да пробвам и този

# 118
Там на тези рафтове има и фъстъчено масло. За тези с американски вкус...

# 119
Да, но е много подсладено фъстъченото масло...това тип американското.
Аз много обичам, но купувам натурално.

Общи условия

Активация на акаунт