Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 518
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 120
Там на тези рафтове има и фъстъчено масло. За тези с американски вкус...
На Марибел ли е? Видях само от "американското". Купувала съм от него, става за ядене (особено с малко сол отгоре), но имаше нещо в състава, което не ми допадаше и го избягвам.
leni_beni_, благодаря!
Надявам се да се включи и някой, който е пробвал тахана на Марибел.🙂 По състав изглеждаше добре, мисля само семена сусам без други добавки.

# 121
Не се сещам на коя марка е фъстъченото масло. На мен пък ми е малко сладко. За мазане на филии е идеално.

# 122
Не знам дали говорим за едно и също фъстъчено масло. Това, което съм купувала преди не беше подсладено, даже мисля, че имаше сол в състава (но и някаква мазнина, която не ми допадаше да я има).

# 123
Не знам дали говорим за едно и също фъстъчено масло. Това, което съм купувала преди не беше подсладено, даже мисля, че имаше сол в състава (но и някаква мазнина, която не ми допадаше да я има).

В момента ям фъстъченото масло на Maribel, това в буркан от 454 гр., в състава има захар, сол и палма, но палмата се пада под 5% от общото съдържание и понеже хапвам по лъжичка-две и то не всеки ден, не му придирям толкова. Един такъв буркан го ям 3-4 месеца.. Grinning Не знам обаче дали това е, което се води американско. На мен не ми е нито много солено, нито много сладко, за моя вкус е супер. Simple Smile

# 124
Не знам дали е същото, не си спомням марката да е била Марибел...

# 125
Не знам дали е същото, не си спомням марката да е била Марибел...

намерих снимка:
Скрит текст:

# 126
Да,същото е,което ми харесва. Значи е на Марибел.

# 127
Може и това да е било. Не помня да е имало захар в състава, но пък беше отдавна. На мен ми е нормално на вкус, не ми сладни (хем не ям захар).

# 128
Мисля,че има тръстикова захар във фъстъченото масло...

# 129
Брошура за избрани филиали Перник, София, Пловдив, Бургас, Карнобат, Шумен
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/03-02-16-02/view/flyer/page/1? … m_source=lidlplus

# 130
Дали може само да смениш магазина, без да ходиш там? 😃
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/03-02-16-02/view/flyer/page/1? … m_source=lidlplus

# 131
Дали може само да смениш магазина, без да ходиш там? 😃
Можеш, но намаленията важат само в конкретния мгазин, в друг ще е на нормална цена

# 132
Някой ползвал ли ги е? Отзиви?!

# 133
  • оттам, откъдето започва България
Конкретно тези не съм ползвала.
Първоначално си купих на Swiffer, но после си взех по-евтини варианти от Кауфланд и ДМ.
Според мен еднаква работа вършат всички. Най-полезни са ми за телевизора и места, където трудно се достига с кърпа за обиране на прах.
Каква е цената на лидълските?

# 134
  • Пазарджик
Каква е цената на лидълските?

Общи условия

Активация на акаунт