Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 843
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, някой дали има все още свободен купон за котидж, който няма да ползва?

Изпращам ти.

# 241
Привет! Също бих ползвала купон за котидж сирене, ако някой разполага със свободен такъв.

# 242
Тези ми останаха. Ако някой иска нещо?
Скрит текст:

# 243
Вчера още на обяд свършили маслините в буркан, днес дали получават стока. Не ми се разкарва напразно, не знаех, че и маслините ще станат дефицитна стока.

# 244
  • София
При мен всяка вечер след 19 часа идват камиони. И понеже няма място за голям тир, са по-малки и повече от 1 понякога.
Но може и да не важи за всеки филиал да е ежедневно. По-малко оборотни, но с условия за разтоварване на тир на рампа, може и да нямат чак толкова нужда.

# 245
Днес купих яйца в кора , срок на годност 02.03.25.

# 246
Благодаря!
Аз се подразних доста, нито една кора с яйца нямаше в нашия филиал, а беше следобед...Вярно че е събота, но очевидно не са заредили достатъчни количества.🙄 Излязох от магазина с 1 ментов чай за 1 ст. (от купон).😂

# 247
  • София
Днес ми направи впечатление, че намалени с 20% процента бутчета са със срок на годност 08.02. Мисля,че преди когато срока на стоката изтича същия ден намалението е 50%.

# 248
  • Велико Търново
Мамс, търся си блендер ( уред за смути) и се чудя има ли такъв на силвъркрест? Да чакам ли да пуснат, ако е имало, съотв. Някоя от вас ако има доволна ли е и за какво друго го ползвате?

# 249
Блендер, гледам в новата брошура ще има от понеделник, но нямам впечатления никакви за него.

# 250
Мамс, търся си блендер ( уред за смути) и се чудя има ли такъв на силвъркрест? Да чакам ли да пуснат, ако е имало, съотв. Някоя от вас ако има доволна ли е и за какво друго го ползвате?
Аз имам такъв мини блендер от Temu, преди месец беше 13.50лв, сега е малко по-скъп. Много съм доволна как пасира плодовете. Има допълнителна пластмасова чаша. В Lidl и Kaufland съм виждала в брошурите подобни, но с една чаша и за 30лв.

# 251
Имат по принцип и такъв с чаша която се обръща, и такъв с кана. Не съм следила специално за отзиви но не се сещам и някой да ги е споменал с лошо.

# 252
Има. Аз си купих . Ще потърся снимка. Подобно е на Нутрибулет

# 253
Днес ми направи впечатление, че намалени с 20% процента бутчета са със срок на годност 08.02. Мисля,че преди когато срока на стоката изтича същия ден намалението е 50%.
Служителят с етикетите не минава всеки ден. Предишният е пропуснал да ги маркира.
Някой писа и за млекцата и не му отговорих щото е ясно. В случй, че не се е сетил или ще ги промотират или ще ги отлистват. Имайки в предвид множеството еквиваленти явно ще ги отлистват. Има поне 5 варианта да бъдат заменени с други продукти.

# 254
  • Велико Търново
Благодаря, Севда, точно такъв си представям Wink
Доволна ли си?

Общи условия

Активация на акаунт