Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 108
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 255
  • София
netman, служителят с етикетите ги лепеше в момента. Лепеше само червени етикети, може и грешка да е било, ще видим.

# 256
Благодаря, Севда, точно такъв си представям Wink
Доволна ли си?
Да. Много бързо смила плодове.
Но да ти кажа , бая го дебнех, докато го пуснат.

# 257
Мамс, търся си блендер ( уред за смути) и се чудя има ли такъв на силвъркрест? Да чакам ли да пуснат, ако е имало, съотв. Някоя от вас ако има доволна ли е и за какво друго го ползвате?
Аз имам такъв мини блендер от Temu, преди месец беше 13.50лв, сега е малко по-скъп. Много съм доволна как пасира плодовете. Има допълнителна пластмасова чаша. В Lidl и Kaufland съм виждала в брошурите подобни, но с една чаша и за 30лв.

Малко не е по темата,но да си кажа и аз. Аз от тему си бях взела ръчен чопър за около 3-4 лева и съм доволна.

# 258
Следващата седмица ще пускат парочистачка. Някой има ли я и може ли да сподели отзиви?

# 259
Този купон,някой да има свободен.

# 260
netman, служителят с етикетите ги лепеше в момента. Лепеше само червени етикети, може и грешка да е било, ще видим.
Хубаво е да се гледа и каква цена точно пише на стикера. Защото понякога има оранжеви стикери с -50% и зелени с -20% намаление (ако са им свършили стикерите от някой цвят).

# 261
Може. Обикновенно зелените ги лепят на "втори пас" след както налепят всички оранжеви.

# 262
  • Бургас
Големи фенове сме на маринованите им ребра. И маринования джолан се хареса, със същата марина ни се стори.  Дали не се продава само мариноваща смес от същия вкус? Червена, леко пикантна и сладни.

# 263
По едно време имаше пликове с червена и зелена марината. Но не беше скоро и не знам дали все още ги предлагат. Някъде около витрините с месото стояха. После смениха обаче витрините с вертикални, не знам сега къде точно биха позиционирали подобен артикул.🤔

# 264
И аз съм ги виждала тези пликчета, но като че ли беше лятото с майстор грил историите. Преди години пък имаше сосове в кръгли кутийки.
Впрочем и ние сме фенове на червената марината. Но ребрата са много анемични. Ако не са, месото жилаво. Та спряхме да взимаме и сега само пържоли с червена марината купувам от споменатите.

# 265
  • Велико Търново
Лятото продават течните маринати.

# 266
  • София
И аз мисля, че ги пускат успоредно с Майстор Грил месата, или както там им се казваше серията.

Изчистените мъжки боксерки 3 бр. за 12 лева са много удобни и меки, тръгвам да търся още с известна доза наивност, че ще намеря 🙃

Изпекох от румънските обезкостени бутчета - и аромат, и вкус ми липсва, като нямам предвид овкусяването с подходящи подправки, а самото месо. Трети път по-скоро не бих взел. Другите от Разград ми харесват.

# 267
Лятото продават течните маринати.
Да, възможно е да съм ги виждала през лятото.

# 268
  • Буркина Фасо
пликове за вакуумиране дали има и къде се намират? - при ал.фолио и хартия за печене не ги виждам.
все зяпам да ги видя, но нещо ми убягват Smiley

# 269
пликове за вакуумиране дали има и къде се намират? - при ал.фолио и хартия за печене не ги виждам.
все зяпам да ги видя, но нещо ми убягват Smiley

Обикновено ги има , когато пускат и вакуумираща машина. Стоят до нея.
Не съм виждала в ПА.

Общи условия

Активация на акаунт