Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 065
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 300
  • Mediterraneo
Здравейте,
Тези сладкиши хубави ли са? Ако да, от кой вид да взема?

П.п. Ах, как се радвам, че има Рьоте! Една кофичка си я опуквам сама оше с отварянето и с голямата лъжица Yum

Вземи от всички!!! Сериозно, страхотни сладкиши, всеки един от тях. Когато имах бар, купувах от първите, с топка сладолед това вървеше като топъл хляб; имах една група от 30 човека, които идваха всяка сряда след туристическото си ходене да си наваксват с калориите Simple Smile Крамбълът с череши е неустоимо вкусен.

# 301
  • София
И аз ги харесвам всичките, традиционно за този регион не са прекалено и ненужно сладки.
Да уточня само, че са вишни, не череши.
И цената е брутално ниска - излиза 7 и нещо за килограм. Освен 200-грамовите пудинги в чашка и ябълковият щрудел сега, не се сещам какво въобще сладко струва по-малко или поне толкова. Но пък щруделът иска занимавка с печене.

# 302
  • Mediterraneo
Защо да са вишни?

# 303
Тортата Сахер дали е хубава?

# 304
# 305
  • Пловдив
А колко трябва да стоят, за да се отпуснат тия сладкиши? Нали са замразени?

# 306
  • София
А колко трябва да стоят, за да се отпуснат тия сладкиши? Нали са замразени?
Няколко часа в хладилник извън фризера или час-два на стайна температура, като, естествено, зависи колко е топло в помещението.

# 307
Подарявам
     Сирена и бургер подарени
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 14:42 от marinadp

# 308
За тежките неща мога да поспоря, нашата беше подобаващо претоварена, но след 4г. почна да хваща лека ръжда
Същото положение е и при нас, само че  ръждата е доста /може би се мокри повече/. Но доколкото имам спомен нашата беше марка MIO MARE или нещо подобно. Дали тази марка има нещо общо с LIVARNO HOME незнам. Ако не, може да се надяваме тази етажерка да е по-качествена.

# 309
Здравейте,
Тези сладкиши хубави ли са? Ако да, от кой вид да взема?

П.п. Ах, как се радвам, че има Рьоте! Една кофичка си я опуквам сама оше с отварянето и с голямата лъжица Yum

Вземи от всички!!! Сериозно, страхотни сладкиши, всеки един от тях. Когато имах бар, купувах от първите, с топка сладолед това вървеше като топъл хляб; имах една група от 30 човека, които идваха всяка сряда след туристическото си ходене да си наваксват с калориите Simple Smile Крамбълът с череши е неустоимо вкусен.
Има ли палмова мазнина в тях?

# 310
  • ВАРНА
Здравейте. Чак сега попадам на темата, незнайно защо ... Wink
Viara T, мога ли да помоля за купона за "Месни пръчици за котки".
Благодаря предварително!

# 311
Припомнете ми, моля, ако имаме купон -20% в профила и продукт е намален с Лидъл+ с -25%, ще отчете ли и двата купона или в този случай ще отчете само по-голямата отстъпка? При намалените с оранжев/зелен стикер обикновено се комбинират, но в този случай?🤔

# 312
Тортата Сахер дали е хубава?

Много е суха, нищо общо с оригинала като вкус. Не бих купила повече.

# 313
  • София
Здравейте, Някой обърна ли внимание дали тези цветя са налични?

В Младост 3 ги нямаше. Не ги бяха получили въобще и не знаеха дали ще ги получат.

# 314
Припомнете ми, моля, ако имаме купон -20% в профила и продукт е намален с Лидъл+ с -25%, ще отчете ли и двата купона или в този случай ще отчете само по-голямата отстъпка? При намалените с оранжев/зелен стикер обикновено се комбинират, но в този случай?🤔
Долче, на мен такъв купон не ми комбинира, имах един за -20%, във филиала имаше намаление с -22%, намалението от филиала отчете, другото не, но и купона изчезна после. Може при друг да не е същотото, споделям само моя единичен опит от сравнително скоро.

Общи условия

Активация на акаунт