Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 050
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 315
Подарявам

# 316
Подарявам:
Скрит текст:

# 317
Здравейте, Някой обърна ли внимание дали тези цветя са налични?
Скрит текст:

В Младост 3 ги нямаше. Не ги бяха получили въобще и не знаеха дали ще ги получат.

Аз днес бях в Лидл на Алабин. Гледах, гледах - не виждам тези цветя в цветните кашпи, а специално влязох в магазина за тях. Отивайки към касата спрях служител да питам. И той ми казва - има там на рафта с цветята. Отиваме заедно и той ми показва мини каланхое в друг вид кашпа и ми вика - Ето!
Е да ама аз търся мини орхидея....

Имало грешка в брошурата и били подали сигнал, че картинката не съответства на предлагания артикул.

Не знам колко е вярно това, но тъкмо бях се нагласила да си взема няколко мини орхидеи да си сложа на прозореца.

# 318
Здравейте. Предполагам, че е коментирана вече..., но струва ли си тази прахосмукачка? Нямам килими. Дали дърпа добре?

# 319
Подарявам:
Скрит текст:

# 320
  • Пловдив
Прясното зеле е сочно и хубаво.
Взех и от сладкиша с вишни Simple Smile Едва му намерих място в камерата, ама кат го хвалите...имам и ванилов сладолед Yum Ще стискам до уикенда обаче.

# 321
Имате ли впечатления от външните лед прожектори, които са от четвъртък? Нямам идея дали са ги пускали и преди, известно време не пазарувах в Лидъл.

# 322
Здравейте, имам за подаряване скреч карта за кренвирши, свински, 750гр., както и повечето от новите - бири Корона, гъбата, виното от днешната изненада. Ако някой иска нещо, да пише на лично.

# 323
Сега в магазина беше страшнооо. А уж ще бойкотираме….
Толкова народ не съм виждала дори и по празниците.
 Крема сиренето от първа страница на брошура - нямаше, само кашончето беше останало.
  Аз уж влязох само за лалета, че обичам да слагам на масата, но и те бяха свършили. Може би сутрин трябва да ходя.
 Излязох само с един дубайски шоколад, който междудругото е на добра цена. В Одрин същия е по-скъп.
 И само споделям, че домашния е още по-вкусен обаче нямам време тези дни да правя шоколад. Доста трудно миналия път намерих кадаиф. И по турските магазини в квартала беше свършил.

# 324
Лалета купувам в събота. Винаги има преоценени. За 3.50 си купувам редовно. Траят цяла седмица , особено лилавите

# 325
  • Варна.
Здравейте. Предполагам, че е коментирана вече..., но струва ли си тази прахосмукачка? Нямам килими. Дали дърпа добре?

И аз имам интерес, ще се включи ли някой с мнение?

# 326
Лалета купувам в събота. Винаги има преоценени. За 3.50 си купувам редовно. Траят цяла седмица , особено лилавите
Обожавам лилавите и белите, наистина са трайни.

# 327
Аз вземам лилави или жълти.
Сега нямаше от тях и взех червени с жълто по края. Пак са хубавки.

# 328
А въпросните брецели от съобщението изобщо ги нямаше при нас. Служител каза, че не са получили.
Исках да видя каква партида са.

# 329
Здравейте, случайно някой с код за 1 ст. За Лидъл, който няма да използва?
Моля, на л.с. и Благодаря предварително 🙏🏼🫶🏼

Общи условия

Активация на акаунт