Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 998
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново
ооооо, това звучи хруптящо. Аз съм мелила сама пилешки гърди и малко от бутчета ( месото само) и беше точно като кайма без мазнина. На мен ми допадна, та реших да видя дали това би заместило занимавката по мелене, но не ми се рисука щом има такова хруптене.

# 361
  • Буркина Фасо
Някой с отзив за мляното пилешко?
Купих преди месеци. Няма да повторя. Усещаха се разни хрущялчета и си представях, че и краката на пилетата са в каймата.
е, какво друго да слагат ?  месо ли ? Smiley

https://www.facebook.com/AphrodisiacKolev/videos/1719609498099809

# 362
Минавам - чушки пеперони в буркан и лозови листа в буркан са много ок на вкус.

# 363
  • София
Бляк

# 364
Купих от пилешката кайма, но не съм я ползвала все още. Пише на етикета , че е от месо от филе и бутчета, специално погледнах, иначе не бих я купила.

# 365
  • София
И в обезкостените бутчета има малко хрущял тук - там. Вероятно от там идва някоя малка хрупаща частица.

# 366
Винаги взимам от мляното пилешко, когато го пуснат, много го харесваме.

# 367
  • София
В Лидл по кое време на годината пускат кинезио терапевтичните лепенки?

# 368
А вкъщи този крем за мазане върви като топъл хляб.
Някой може ли да снима състава?🙂
Заповядай. Сега прочетох съставките, натриевия бензоат въпреки, че се твърди, че не се усеща, аз не го понасям.

# 369

Преди седмица, две мисля че имаше.
 Когато бяха бандажите за кръст.

# 370
Здравейте, от вината /Тайните Валентинки/ кое бихте препоръчали?
Пробвала съм червеното и не ми харесва изобщо. Кисело и неприятно за пиене. Чудех се къде е проблема, при положение, че съм пробвала от 3, 5 и 10 л. червено вино на Родна стряха и ми хареса. Накрая открих, че има 2 вида Родна стряха вина, едните на Еленово, другите на Славянци. Тези на Славянци ми харесват, тези на Еленово категорично не.

# 371
  • София /Абсурдистан
Сиренето Елена, в кутията по 1 кг. дали е хубаво, някой има ли отзиви?
Да, добро е.
Само краве съм купувала, за друго не знам.

# 372
  • Варна
Принципно сиренето Елена в кутия ми е сред любимите.

# 373
За какво са ви?

# 374

Някой да е забелязал промяна в корите за баница Родна стряха? Вече за втори път ми прави впечатление, че не мога да си запълня малката тава, в която по принцип я правя. Преди май бяха повече бройки, поне с две повече, за грамажа не съм сигурна. И плънка ми остава, а рецептата и другите продукти са ми абсолютно еднакви.
И при мен от известно време не се пълни добре тавата за баница, която винаги ползвам. Погледнах грамажа- същият е. Като брой не зная има ли промяна. Започнах да купувам Фамилия или Дивон. Дивон пък вече не ги режат добре. Мислех, че аз нещо не случвам на кори.

Общи условия

Активация на акаунт