Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 971
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Писах за промяната на политиката им относно намалението на месни продукти. Днес ми потвърдиха на клиентската линия официално, че тези продукти ще се намаляват с 20% в деня на изтичането им на срока на годност. Намаление от 50% вече няма да има Smile

# 391
Да си ги ядат 😞 има и други магазини.

# 392
Купона за РД са го сменили.
Малко повече избор от артикули има.
Това е новия

Това е стария

# 393
Писах за промяната на политиката им относно намалението на месни продукти. Днес ми потвърдиха на клиентската линия официално, че тези продукти ще се намаляват с 20% в деня на изтичането им на срока на годност. Намаление от 50% вече няма да има Smile

Абсолютно безумие, значи предпочитат да отидат в боклука, отколкото някой да ги консумира същия ден.

# 394
Е това е пълно безумие. Вместо някой да им ги купи на половин цена, предпочитат да хвърлят. Не противоречи ли това на здравия търговски разум? Не е ли по-добре да прибереш 50% от цената, отколкото 0%. Че сигурно имат и такси за извозване, унищожаване и тн.

# 395
Браво на тях! Предпочитат 0% печалба пред 50. Аз пък няма да им купувам киселите шунки и сиви карначета на почти цялата сума.

# 396
  • София
Безумните им печалби съвсем спокойно могат да "преглътнат" изхвърлянето на продукти. Малко им е бойкот от един ден!

# 397
Днес купих шаран на -50% , със срок на годност до днес. И в нашия филиал много рядко виждам такива намаления. Може би се подготвят  за утре Simple Smile

# 398
Вече никакви сносни намаления не правят. Преди години се случваше много често да намалят охладената сьомга /и други риби/ в деня на изтичане срока на годност и то с повече от 50% - купувала съм на по малко от 10лв/кг, много често имаше и от измитите зелени салати микс по 1-1.50лв. А сега с тези 20% няма никакъв смисъл.

# 399
  • Бургас
Взехме преди Коледа за подарък на тийна електрическа четка но Орал В от Лидл. Ами за не повече от седмица ѝ се изтощава батерията. При положение, че се ползва веднъж на ден. Нормално ли е според вас или да им пиша?

# 400
  • София
Вече никакви сносни намаления не правят. Преди години се случваше много често да намалят охладената сьомга /и други риби/ в деня на изтичане срока на годност и то с повече от 50% - купувала съм на по малко от 10лв/кг, много често имаше и от измитите зелени салати микс по 1-1.50лв. А сега с тези 20% няма никакъв смисъл.
Добре. И какво следва от това?
Отивам. Няма риба на половин цена. Няма салати по лев.
Излизам без покупки и си лягам гладен ли?
Какъв е смисъла от тези публикации? Някой е длъжен да ми продава сьомга по 10 лева? Или какво?

# 401
Взехме преди Коледа за подарък на тийна електрическа четка но Орал В от Лидл. Ами за не повече от седмица ѝ се изтощава батерията. При положение, че се ползва веднъж на ден. Нормално ли е според вас или да им пиша?
Не, не е нормално. Моята зареждам през няколко месеца. Ползвам я по два,  че и ро три пъти на ден, всеки цикъл е по две минути.

# 402
Добре. И какво следва от това?
Отивам. Няма риба на половин цена. Няма салати по лев.
Излизам без покупки и си лягам гладен ли?
Какъв е смисъла от тези публикации? Някой е длъжен да ми продава сьомга по 10 лева? Или какво?
Смисъла е ,че никой не би си взел нещо,което изтича същия ден на почти пълна цена!!!

# 403
Идеята е, че това е форум и си говорим по определена тема. Всеки си е намерил решение сам за себе си. Аз например ходя вече само за глезотии в Лидл, основен пазар не правя там.

# 404
За мен хич не е нормално това. Аз съм имала на орал Б и си спомням, че също се изтощаваше доста бързо. Сега съм с Филипс (най-базовия модел) и ми държи поне 2,5-3 седмици, като ги мия минимум 3 пъти на ден, доста по-доволна съм от нея.

На какво мнение сте за бойкота на 13 февруари? Аз нямам намерение тогава да пазарувам, въпреки че се съмнявам да има ефект.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 13:58 от n.97

Общи условия

Активация на акаунт