Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 015
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 450
За протеста не е проблем, че днес няколко хиляди бедни хора ще се блъскат за продукти, които са намалени от 2 на 1 лв. Това всъщност е в подкрепа на идеята му - най-уязвимите, най-бедните хора са поставени в позицията на биещи се за олио и хляб. Такива сцени ще бъдат във вреда единствено на К. и Л., не на каузата на протеста.

# 451
Здравейте, отново с питане за кафемашината от брошурата, отзиви?

# 452
  • София
Подарявам, ако някой го иска, изтича днес.
Скрит текст:

Аз нещо съм пропуснала това с бойкота...
Скрит текст:
Обаче, снощи за пръв път сигурно, влязох в Била и абсолютно нищо не купих - бонбоните, които исках ги нямаше, сбръчкани репички, дребни картофи.

# 453
  • София
Да подсетя, че е четвъртък и има допълнителни купони в мейла.

# 454
Така и не се разбра кой получава купони в мейла и как. Направих каквото пишеше, когато коментирахме и купони нямам.

# 455
С тези намалени повече от 50 % хранителни стоки , в срок на годност веригите , в този случай Лидл признават големите търговски надценки. Аз съм привърженик този протест да бъде ежеседмичен . Отдавна този бойкот съм го направила. Имаше години, в които Лидл ми беше основен магазин, но с ограничаването на асортимента и повишаване на цените отдавна не е така. И отново да повторя, ежедневният пазар ми е в местна верига, допълнен с фермерски магазини за мляко, месо и зеленчуци.

# 456
Какво е това са купони в имейла? Какво се правело Thinking

Не сме се презареждали, това е един ден, смешно е.. просто днес няма да влезем в такъв магазин толкова Simple Smile

# 457
От пускането на приложението съм дала разрешение за комуникация по мейл, имала съм такава с Лидл, т.е. не им се губят мейлите, но купони не съм получавала. От което изобщо не съм изненадана.

# 458
Ако щете ме линчувайте, но аз пък днес бях в Лидл. Нямаше как иначе. Но така или иначе там ходя не повече от веднъж седмично, понякога и прескачам седмица. Но исках да кажа, че допълнителни намаления не видях. Както писах по-горе, взимам глезотии, така че взех от бонбоните с купон от вчера, ягоди, котидж и благодарение на мила съфорумка замразена пица. Така че пообиколих магазина, не видях нещо необявено.

Но месото, годно до днес, беше с 20%, не с 50. Написаното по-назад си е съвсем вярно явно.

А това за презапасяването не ми е ясно. Как се презапасяваш за един ден? Всеки ден ли пазарувате за конкретния ден?

# 459
Емма, и аз не получавам  отделни купони, за което предполагам, че причина е ограничения от мен оборот , но няма да се изкуша заради бисквити, чипс и други подобни да се вдигна оборота там.

# 460
Така и не се разбра кой получава купони в мейла и как. Направих каквото пишеше, когато коментирахме и купони нямам.
Аз също нямам, въпреки че направих всичко.
Явно е нещо избирателно...

# 461
Аз имам мейл от 8:32, попаднал в Спам. Миналата седмица си активирах комуникация по мейл. Имам сирене за мазане или бланширани картофи на -30%

# 462
  • При децата ми
Аз имам мейл от 8:32, попаднал в Спам. Миналата седмица си активирах комуникация по мейл. Имам сирене за мазане или бланширани картофи на -30%

От приложението ли го активирахте?

# 463
И аз получих същите купони(за мазане и картофи) , като миналата седмица активирах имейлите от приложението. В папка Промоции са, като съм с gmail.

# 464
Ами и аз активирах миналата седмица, но купони нямам в никоя папка от мейла.

Общи условия

Активация на акаунт