Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 016
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 435
Убеден съм, че бойкотът няма да даде необходимото отражение, но въпреки това ще се включа. Интересно ми е обаче, дали българите отново ще са активни само във фейса. Зълва ми също каза,че няма да пазарува утре

# 436
  • София
Тези кремове стават ли?

За мене стават - със смесена кожа на лицето съм, дневния ползвам.
Но не съм се подмладила чувствително.

# 437
  • София
Семки без сол си има, тази вечер си купих.
И си беше доволно пълно с месо и кайма с оранжеви етикети за 20%. Да не би за София да не се отнася новата политика за намаления?

# 438
  • София
Току-що идвам от магазина. Имаше меса с етикет за преоценка, но всички бяха за 20%. Не съм гледала дати. Подминах ги. Взех си само нудлите за 1 ст. и излязох. После влязох в Била и взех една плешка и едни свински гърди на Българска ферма, намалени с 50%.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 21:04 от Таня67

# 439
Ще бойкотирам утре, но да, тук не сме единни. Много селяндури гледат отгоре и презрително заявяват, че не им е скъпо, бедняците да си бойкотират и даже се радват, че е скъпо, защото могат да си позволят. Ама не е в това въпроса, всички бойкотиращи очевидно пазаруват от веригите и очевидно могат да си го позволят, работата е там, че ни правят на балъци с безбожно и ненужно надути цени, а ние като овце - каквато цена сложат, такава ще платим.

Много е грозно, когато се хвърлят л@йна с шепи, без да се помисли дали е така.
Никой не се е похвалил, че не му е скъпо. Щом пазаруваме в супермаркети, то е ясно, че си правим сметка.
Скъпо е за всички, които бачкат, за да си платят сметките, включително и на продавачите в същите тези магазини.
Проблемът е, че свикнахме да купуваме всичко, даже без да ни е необходимо.
Една леля се хвалеше  в някакъв репортаж, че ходила на м@йната си, защото мандарините /!!!/ били с лев по-евтини... Ей това е тъпото - търчим да купуваме неща, без които можем, а мрънкаме, че са скъпи.
Ма вЕрно ли???
Бойкота е хубав, но не заклеймявайте неучастващите УТРЕ. Аз бойкотирам 6 дни в седмицата - брои ли се?

# 440
Ама аз на теб ли говоря, че подскачаш? Не е вярно, че никой не е казал, че не му е скъпо и аз говоря точно за тези селяндури! Щом не си от тях, какъв ти е проблемът? Освен това откъде си толкова сигурна, че всички купуваме неща, които не са ни нужни, че говориш в множествено число? Аз мога да си правя сметката какво ми е нужно и какво не е, как разбра, че всички купуват излишни неща? И лелята, която купува с лев по-евтини мандарини, го прави, защото няма друга работа според теб, или казваш, щом й е скъпо, какви мандарини сънува, ама-ха, мандарини ще яде. Въобще, що за коментар?

# 441
Семки без сол си има, тази вечер си купих.
И си беше доволно пълно с месо и кайма с оранжеви етикети за 20%. Да не би за София да не се отнася новата политика за намаления?
Значи са годни до утре включително,по старата концепция щяха да ги намалят утре сутрин с -50%,сега ще ги намалят чак към обяд или късния следобед.

# 442
После влязох в Била и взех една плешка и едни свински гърди на Българска ферма, намаление с 50%.

Там много често има месо със срок на годност утрешен ден и намаление от 50%. Или поне във филиала, в който аз пазарувам.

# 443
  • София
И аз ще бойкотирам утре, дано да има някакъв отзвук.

# 444
Ама аз на теб ли говоря, че подскачаш? Не е вярно, че никой не е казал, че не му е скъпо и аз говоря точно за тези селяндури! Щом не си от тях, какъв ти е проблемът? Освен това откъде си толкова сигурна, че всички купуваме неща, които не са ни нужни, че говориш в множествено число? Аз мога да си правя сметката какво ми е нужно и какво не е, как разбра, че всички купуват излишни неща? И лелята, която купува с лев по-евтини мандарини, го прави, защото няма друга работа според теб, или казваш, щом й е скъпо, какви мандарини сънува, ама-ха, мандарини ще яде. Въобще, що за коментар?

Очевадно нищо нищо не сте разбрала от това, което съм написала. Няма да го пиша пак, защото разбирането ще е същото. А нападките - още повече.

# 445
И днес ми се получи много добре да вляза и нищо да не купя от Лидл и Кауфланд.
Продавачката е Билла се шегуваше, че рестото днес оставало за касиерите, че утре нямало да имат оборот. Питаше защо сме награбили толкова банани, като те от утре щели да са намалени. Тя е напълно убедена, ще утре няма да имат работа и че бойкота ще е реален

# 446
  • София
От линията за клиенти сутринта ми потвърдиха, че намалението -50% на месни продукти отпада, което е факт в магазина, който аз посещавам. От София съм, не се сетих да попитам дали само за София става въпрос.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 22:25 от buni

# 447
Някой с отзив за прахосмукачката 2 в 1?

# 448
# 449
И аз по принцип ги бойкотирам 6 дни в седмицата😄  моят бойкот днес е не толкова срещу високите цени , тъй като в кварталния магазин така или иначе е скъпо и не добре заредено, а по-скоро срещу това, че в Лидл Германия цената на същата стока е по-ниска. Отдавна съм съкратила доста списъка на пазаруване тук, но все пак има неща, които задължително са в количката ми всяка събота. Посещението на вериги от този тип се свежда до Лидл и дм, ако го броим, а Била и Кауфланд посещавам само , ако има неустоима промоция на кафе, масло и т.н. Иначе млечните продукти купувам задължително от близката млекарница, без да гледам цена, заради качеството. И само за финал - много бих искала скоро да има бойкот срещу аптеките, лекарствата се вдигат ежечастно , а сигурно след храната са най-търсената стока.

Общи условия

Активация на акаунт